Eskiden gazetelerde görürdük… Volkan Şen gol atardı ve başlık değişmezdi: “Şen ola Bursa!”

Daha sonra Trabzon’da bir maçta sahayı ağlayarak terk ettiğinde bizde ekran başında neredeyse ağlayacaktık. Sen şampiyon takımın oyuncusu olarak da gel bu duruma düş!

O dönem dayanamadım aradım Volkan Şen’i “Volkan sen şampiyonsun kendini küçük düşürme atla gel bu şehir sana sahip çıkar” diye.

Bir kez daha telefonda dökmüştün gözyaşlarını cevap bile veremedin.

Bursa’ya geldin karşılayanlardan biride bendim iyi hatırlarsın.

Seninle ilk konuşmamızda “Allah razı olsun bu şehirden ve bu taraftardan” dediğini çok çok iyi hatırlıyorum.

Ardından eklemiştin hani “Burada jübilemi yapacağım” diye… Olmadı Volkan’ım be, para daha ağır bastı senin için. Hadi transfer oldun ciddi paralar kazandırdın kabul… O neydi be kardeşim: “Ben doğuştan Fenerbahçeliyim.”

Tamam, anladık transfer oldun… Kurman gereken cümleyi kurdun, imzayı attın bitti gitti. Daha sonrasında şikeciliği tescillenmiş, Türk futbolunun gerilemesi için elinden geleni yapan Aziz Yıldırım yaptığı açıklamada, “Bursaspor’un şampiyonluğu incelensin, FETÖ bağlantısı var şike var” dediğinde için hiç mi sızlamadı?

Tertemiz bir şampiyonluk yaşayan bu kulübe ve o dönem şampiyonlukta büyük payı olan sana edilen bu lafa hiç mi içerlemedin?

Hadi Ozan Tufan çocuk daha… Şener desen zaten bu şehrin bilincine sahip değil. Peki, sen hiçmi üzülmedin sana defalarca kez sahip çıkan bu takıma? Ağlayarak geldiğinde sana bağrını açan bu kulübe? Ben adım gibi eminim yine kolunu açsa bu camia sana sen iki gün sonra teklif geldiğinde koşarak gideceksin.

Arabayatağı’nda senin için “Para Şen” diyorlar doğrumu? Ben sana hiç güvenmiyorum Volkan Şen. Burası “Ne olursan ol gel”kapısı değil… Bu kadar düşmedi bu takım. Sen şimdi transfer olsan da bu kulübe; benim yine sana olan inancım kalmayacak, ama sana diyecek sözüm de yok.

Deniz Yılmaz bu şehir için hiçbir şey ifade etmiyor. Ne şampiyonluk yaşadık onunla, ne Avrupa gördük. Onu bile affediyor, ses çıkarmıyorsak sana çıkarmaya da hakkımız yok, ama bu kez beni şaşırt olur mu!..