ASLI YEŞİLYURT

Saç kesimlerimiz, yüzümüze dair hemen hemen her şeyi değiştirir veya ortaya çıkarır. Yüz şeklinizi doğru analiz ederek işe başlamak, ona uygun saç kesimi veya modeli bulmamız için ilk adımdır. Yüz şeklinize uyacak saç kesimi ve modeli ile yüz hatlarınızı sert veya yumuşak gösterebilirsiniz. İşte yüz hatlarınızı ortaya çıkaracak saç modelleri…

YUMUŞAK YÜZ HATLARINA SAHİP OLMAK İÇİN

woman-stylish-yellow-top-ruffles-her-curly-hair-smiles-sweetly-against-white-doors

Eğer yüzünüz sivri ise ve siz bundan şikayetçi iseniz, yüz hatlarınızı yumuşatmak için dalgalı ve katlı saçları tercih edebilirsiniz. Dalgalı saçlar hem yüz hatlarınızı yumuşatacak hem de size doğal bir görünüm sağlayacaktır. Bu saç modeli yanaklarınızı ve elmacık kemiklerinizi de ön plana çıkaracaktır.

KESKİN YÜZ HATLARINA SAHİP OLMAK İÇİN

sad-short-haired-girl-with-dark-eyes-looking-away-standing-light-wall-close-up-portrait-beautiful-young-woman-with-serious-face-expression-thinking-about-something (1)

Müstakil konutta yeni trend konteyner evler, 1 günde teslim ve ekonomik Müstakil konutta yeni trend konteyner evler, 1 günde teslim ve ekonomik

Eğer yuvarlak yüz hatlarına sahipseniz, kısa ve katlı saç kesimleri ile yüzünüzü daha köşeli gösterebilirsiniz.

UZUN YÜZ HATLARINA SAHİP OLMAK İÇİN

portrait-stylish-young-pretty-woman-smiling-grey-t-shirt-white-wall-isolated-natural-look-long-brown-hair-crossed-arms

Yüz şekliniz yuvarlak ise yüzünüzü daha uzun göstermek isteyebilirsiniz. Eğer yüzünüzü daha uzun göstermek istiyorsanız düz saç kesimleri tercih edebilirsiniz. Ancak saçınızın uzun olması bu noktada en önemli etmendir. Saçınızın uzunluğunun yanında saçınızı ayırdığınız yöne de dikkat etmek gerekir. Burnunuzdan veya yüzünüzdeki bir konumdan rahatsızsanız saçınızı o yöne yoğunluk verecek şekilde ayırın.

Editör: Aslı Yeşilyurt