Ezgi Özdaş

Bursa; tarihi, kültürel güzelliğinin yanında eşsiz doğa unsurlarının da yer aldığı bir şehir. Şehrin eşsiz doğa güzelliklerine sahip ilçelerinden biri olan Orhaneli ise birçok projeyle vatandaşların doğanın güzelliklerini deneyimlemesine imkân sunuyor.

DSC_0203

Orhaneli Belediyesi tarafından doğa severler, adrenalin tutkunları ve huzurlu bir tatil arayan vatandaşlar için hayata geçirdiği Beyce Doğal Yaşam ve Spor Merkezi; yeşili, suyu ve huzuru bir arada barındırıyor.

DSC_0173

Başlangıç olarak 15 bungalovun yer aldığı tesiste 1 restoran, 2 katlı kır evi ve piknik alanı olarak da kullanılabilen bolca ağaçlık alan yer alıyor. Doğayı korumak ve doğa ile uyumlu bir proje gerçekleştirmek amacıyla hayata geçirilen proje yerli ve yabancı turistler tarafından büyük ilgi görüyor.

DSC_0187-1

Bungalovların içerisinde 7/24 sıcak su, televizyon, banyo ve tuvalet gibi imkanlar sunuluyor. Aile ile konaklamaya da uygun olan tesislerde restoranın sunduğu hizmet de vatandaşların keyifli tatiline lezzet katıyor.

Ekran görüntüsü 2023-09-17 152714

Öğrencilerden keman ve piyano resitali Öğrencilerden keman ve piyano resitali

Tesisi öne çıkaran özelliklerinden bir diğer ise 8 kilometre boyunca uzanan Kocasu Çayı’nda yer alan 8 kilometre uzunluğa ve 12 rapidi barındıran rafting parkuru… Adrenalin tutkunları için rehberler eşliğinde gerçekleştirilen rafting etkinliğinde alınan güvenlik önlemleri ile etkinliğe çocuklar da katılabiliyor.

Editör: Ezgi Özdaş