• DOLAR 32,32 %0.11
  • EURO 34,82 %-0.04
  • ALTIN 2.439,19 %0.28
  • BİST100 10.269 %0.20
  • BITCOIN 63.111 %2.2
  • ETHERIUM 3.015 %0.58
14°

Orhaneli Haberleri

orhaneli haberleri ve güncel orhaneli gelişmeleri, orhaneli ile ilgili tüm video, orhaneli fotoğrafları ve orhaneli haberleri A Gazete - Bursa, Bursaspor, Bursa haberleri, Güncel, Magazin sitemizde


ASAYİŞ

Türkiye Gençlik Vakfı (TÜGVA) Genel Başkan Yardımcısı avukat Mehmet Fatih Kaya, aracıyla viraja sert girip duvara çarptı.

Orhaneli

Orhaneli Kaymakamı Muhammed Furkan Tuna Orhaneli Halk Eğitim Merkezi Müdürlüğü'nü ziyaret ederek, çalışmaları yerinde inceledi.

ASAYİŞ

Bursa'da direksiyon başında uyuyakalan otomobil sürücüsü, yol kenarındaki ağaçlara çarpınca, takla atan aracında gözünü açtı.

ASAYİŞ

Bursa'nın Orhaneli ilçesinde Firoz köyü yakınlarına yapılan mermer ocağını köy sakinleri eylem yaparak protesto etti.

Merkez

Bursa Büyükşehir Belediyesi, Orhaneli ilçesindeki günlük bin metreküp kapasiteli atık su arıtma tesisinin kapasitesini 4,5 kat artıracak ve tesisi AB...

BURSA

Bursa’nın gözde ilçelerinden Orhaneli, büyüleyen doğasını eğlence ile buluşturuyor. İçerisinde son dönemlerde favori tatil alanlarından olan bungalovların, eşsiz doğa manzaralarının...

ASAYİŞ

Bursa'nın Orhaneli ilçesinde domuz avında 2 kişi av tüfeğiyle kazayla vuruldu, biri hayatını kaybederken, diğeri ise yaralandı.

Orhaneli

Orhaneli Kaymakamı Muhammed Furkan Tuna göreve başladı.

Orhaneli

Bursa'nın Orhaneli ilçesine atanan Savcı Serkan Kahraman görev başına geçti.

Merkez

Meteoroloji Genel Müdürlüğü, Bursa'nın İnegöl, Mustafakemalpaşa, Büyükorhan, Orhaneli, Keles ve Harmancık ilçeleri için uyarıda bulundu.

GENEL

Bursa’nın Orhaneli ilçesinde 700 yıldır kurulan Beyce Pazarı’nda köylüler kendi üretimlerini tüketici ile buluşturuyor. Pazar, her salı bereket duasıyla açılıyor.

Merkez

Bursa Çınarcık Barajı'nı besleyen Kocasu barajından alarmlar çalmaya başladı. Barajda gerçekleşen balık ölümleri üzerine alarma geçen yetkililer inceleme başlattı.