Sayın Başkan, yakın geçmişe gittim birden... Divan kurulu toplantısında “Beni daha da sinirlendireceksiniz” gibi tehditvari cümlelerle neyi söylemeye çalıştın? "İnat edeceğim ve takımı düşüreceğim mi demek istediniz? Yoksa oradaki amaç neydi bunu da müsait olduğunuzda bir anlatın bir zahmet."

HOCA BİZE FRANSIZ

Bu lige gerçekten Fransız kaldı bu hoca. Bir hafta önce basın toplantısı yapacaksın ve diyeceksin ki “Sow hazır değil oynatmayı düşünmüyorum” sonra çıkıp ilk 11’de oynatacaksın. Ya sende akıl tutulması var ya da gerçekten bu taraftarla dalga geçiyorsun. Maçtan önce taraftar seni yuhalıyor ve sen kalkmış onlara selam verecek kadar da bir tuhaf davranış içerisindesin... Kusura bakma hoca sen bir düşün bakalım aldığın parayı hak ediyor musun... Biz anlıyoruz senin gönderirseler giderim demenden neyi ima ettiğini...

Tazminat peşinde koşman tamamen duygusallığın simgesi.

YÖNETİLEMEYEN BİR KULÜP

Son 3 sezondur yönetilemeyen bir kulüp var ligde. Özellikle son haftalarda artan borç ve kulübün bankalara daha da borçlandırılması neyin hedefidir?

Basın ve taraftar kimin üzerine giderse en zayıf halka seçiliyor ve bir süre ortalarda gözükmüyor.

Sözüm ona taraftarın ve basının gazı alınıyor. Adam soyunma odası tünelinden maç takip ediyor. Tek başına kalmışsın orada taraftar küfürler hakaretler ediyor ancak hala daha öyle bakıyorsun. Bırakıp gitsene başkan nedir bu inadın? Amacın ne koskoca camiayı karşına almış hala daha bir umut aday olayım, seçileyim derdindesin.

Seni seçecek Bursaspor sevdalısı tanımıyorum etrafımda olsa olsa kendi yaptığın üyeler ve blok oylarla tekrar seçilir

CEBİNDEN PARA KOYDUYSAN KOYDUN

Kim dedi sana cebinden para koy hemşerim? Sen aday oldun bu kulübe başkan oldun ben değil. Sana kimse cennet vaadinde bulunmadı, sen durumu biliyordun ve aday oldun. Sırf sen seçil diye de olmadık işler oldu ve aba altından sopa gösterilerek adaylar çekilmeye zorlandı.

Sen daha gelir gelmez şeffaf olacağım dedin ve oldun Allah razı olsun göstere, göstere takımı yerin dibine soktun.

220 milyonla geldiniz şimdi borç 600 milyon

Sen kendin çıkıp açıkladın “Biz kulübü 220 milyon borç ile aldık” diye. Şimdi ne değişti? Dur ben söyleyeyim borç oldu 600 milyon. Şimdi daha önceki yönetime hırsız dediniz ve her yerde kötülediniz. Sizden sonra gelecek yönetim ne diyecek ve ne yapacak şimdi? Bu işi yapmak her baba yiğidin harcı değil demiştiniz. Ve varsa 50 milyon verecek kulübü bırakırım dediniz. Size kim cebinizden para koyun dedi ki? Yönetim olarak göreviniz cebinizden para koymak değil maddi kaynak bulmak ancak bulamadıysanız o açığı elbette cebinizden kapatacaksınız yok yapamıyorsanız derhal bırakacaksınız hala daha adayım diye ortalarda gezmeyeceksiniz.

BİZİM SEVDAMIZ AĞIR BASAR

Yanlış anlamayın biraz ağır oluyor belki ama bizim sevdamız ağır basar. Öyle rica minnet haber falan yapamayız kimse kusura bakmayacak. Ben göz göre göre gözümden sakındığım takım ligin dibine demir atmışken kalkıp “goy goy” yapamam. Hele ki göz göre, göre takımı düşürmek için uğraşan bir yönetim varken. Şimdi ne mi olacak? Bu takım düşmez Allahın izniyle. Ancak haftaya Göztepe maçında yine hüsran var unutmayın. Bir hafta daha buna katlanmaya devam sonra ise verirsin Le Guen'e tazminatı takımı da Mustafa Er’e emanet edersin Mayıs ayında da koltuğu bırakırsın. Paran mı ne olacak? Onun da karşılığında arsa, benzinlik  neyse sana öderler... Ben Bursaspor'un kalan 6 haftada oynayacağı maçları yazayım. Siz de hesap makinesini alın yapın hesabınız...

Göztepe - Bursaspor

Karabükspor - Bursaspor

Bursaspor - Konyaspor

Fenerbahçe - Bursaspor

Bursaspor - Trabzonspor

Gençlerbirliği - Bursaspor