Gülin ÖZDEMİR

İnternet haber sitelerine Basın İlan dopingi İnternet haber sitelerine Basın İlan dopingi

Veysel Demir ile ortağı Ulaş Barış Aydın geçtiğimiz hafta sonu hizmete açtıkları Kestel VEY'S Döner'in ilçede de büyük rağbet göreceğini söylediler. Geçtiğimiz yıl Setbaşı Ünlü Cadde’de açtıkları VEY'S Döner'in büyük rağbet görmesi üzerine Kestel’de de bir şube açmaya karar verdiklerini dile getiren, genç ortaklar, altı yıldan bu yana hizmet verdikleri sektörde birçok ünlü ismi geride bıraktıklarını ve çok sayıda insana hizmet verdiklerini de söylediler. 
 

FARKIMIZ KALİTEMİZ

Beş yıldızı aratmayacak hizmet anlayışı ve müşteri memnuniyeti doğrultusunda hareket eden ortaklar Demir ve Aydın ile Kestel VEY'S Döner’in dua ile başlayan açılışında bir söyleşide bulunduk. İki kafadar, “Ortak olarak Ünlü caddede yıllardır Bursalıların damak zevkine hitap etmekteyiz. Öneri ve taleplerin doğrultusunda bugün Kestel şubemizin açılışını da yapacağız. Bakınız burada adeta bir izdiham yaşanıyor. Başta Bursa olmak üzere Kestel halkının yoğun ilgisi bizi ziyadesi ile mutlu etti ve Allah’ın izni ile de etmeye devam edecektir. Birer işletmeci olarak biz de bu mutluluğun haklı sevincini yaşıyoruz. ‘Farkımız kalitemizdir’ parolası ile çıktığımız bu yolda Bursa ve Kestel halkına her zaman en iyi menüleri sunup onları mutlu etmek ve bu mutluluğun karşılığını en güzel şekilde almak ve yaşamak için gayret göstereceğiz" şeklinde açıklamada bulundular.

MÜŞTERİ VELİNİMETTİR 

Her iki ortak da ‘müşteri veli nimettir’ düsturu ile hareket ettiklerini ve yoksul vatandaşlardan para almadıklarını söylediler. Ortaklar Restoranlarına gelen müşterileri için “Onlar bizim baş tacımızdır” diyorlar. Ünlü caddede faaliyet gösterdikleri süre içinde "Siz burayı ayakta tutamazsınız en kısa süre içinde kapatırsınız" diyen esnaflara ve ünlü isimlere rağmen “Yıkılmadık ayaktayız” diyerek sektörlerinde dimdik ayakta durduklarını ve ikinci şubelerini de Kestel'de açtıklarını da belirten ortaklar restoranlarında özel kesim koyun ve dana etlerinden, közde pişirilmiş köfte ve döner kebap çeşitlerini hijyenik bir şekilde müşterilerine sunduklarını belirttiler. Ortaklar kazançlarının da az olsun öz olsun “Halka hizmet Hakka hizmet” düsturu ve aile terbiyesiyle işletmecilik yaptıklarını söylediler. VEY'S Döner’in sahipleri müşterilerine sundukları ürünlerin rakiplerine göre daha hesaplı olduğunu da belirttiler. Ortaklar ev ve iş yerlerine de servis yaptıklarını dile getirdiler.