UFUK IRGAŞ

10. yıl mezunlarını veren okul yöneticileri ve öğretmenlerinin, mutluluk ve gururu gözlerinden okundu. Tören konuşmasında, Bahçeşehir Koleji Bursa Modern Kampüs Müdürü Ayça B. Tayar: ‘’Bir ulusun en değerli varlığı çocuklarıdır. Çocuklar ve gençler ulusun yeşeren umutlarıdır. Sevgili öğrencilerimiz, cumhuriyetin ve kazanımlarının koruyucuları sizlersiniz. Unutmayın ki eğitim geleceğe geçiş iznimizdir. Sizleri gururla uğurlarken Steve Jobs’un şu sözlerini sizlerle paylaşmak isterim:

’’Başkalarının fikirlerinin gürültüsü kalbinizin sesini duymanıza engel olmasın.’’

ÇEK Başkanı Alpay: "Hayatta en hakiki mürşit ilimdir" ÇEK Başkanı Alpay: "Hayatta en hakiki mürşit ilimdir"

Tüm mezunlarımıza hayatlarında başarılar diliyor ve her zaman büyük Bahçeşehir Koleji ailesinin bir parçası olduklarını unutmamanızı hatırlatıyorum. Sözlerimi Ulu Önder M. Kemal Atatürk’ün ‘Bütün ümidim gençliktedir.’ sözüyle  tamamlıyorum.” diyerek bitirdi.

Bahçeşehir Koleji 2022 Eğitim Öğretim Dönemi Mezuniyet Töreni ailelerin yoğun katılımı ile Seremoni Garden’da gerçekleşti. Tüm dünyada yaşanan pandemiye bağlı online eğitim ve kısıtlamalardan sonra böyle bir organizasyon ile ortaokula veda eden öğrencilerin çoşkusu zaman zaman yerini duygulu anlara bıraktı. İz bırakan törende okul öğrencilerinden oluşan orkestranın hazırladığı konser ile öğrenciler şarkılara danslarıyla eşlik ettiler.