Kahve Telvesinin Bu Faydasını Daha Önce Duymadınız! Kahve Telvenizi Çöpe Atmadan Önce İki Kere Düşünün Dünyada ve ülkemizde en çok tüketilen ve çok sevilen sıcak içeceklerden biri olan kahveyi günün her saatinde içebiliriz. Peki severek tükettiğimiz kahvenin telvelerinin de birçok işe yaradığını biliyor musunuz? İşte kahvenin telvelerini kullanabileceğiniz yerler... Bir fincan kahve yapıyoruz, kahvelerimizi yudumluyoruz ve kahve pedini veya kahve filtresini atıyoruz. Ancak, bir dahaki sefere bu son adımı atlamamalıyız. Kahve telvesi görünüşte birçok ev işi için yararlıdır. İşte kahvenin telvelerini kullanabileceğiniz yerler...

Kahve telvesinin faydaları saymakla bitmiyor Foto Galeri | STAR

Saç bakımı

Cilt için birçok faydası olan kahve saçlarınıza da çok iyi gelecek. Kahve saçınızı sadece parlatmakla kalmayıp aynı zamanda besleyerek dökülmesini de azaltır. Bolca demlediğiniz kahveyi soğuduktan sonra saçlarınızın dibinden ucuna kadar masaj yaparak yedirin ve 20 dakika bekledikten sonra durulayın. Haftada bir kez tekrarlayabilirsiniz.

20  Ekim 2023 Cuma   TV yayın akışı! 20 Ekim 2023 Cuma TV yayın akışı!

Kahve Peelingi Nasıl Yapılır? - Sosyola

Peeling

Kahve harika bir doğal peeling görevi görür ve ölü derilerinizden kurtulmanızı sağlar. Çekilmiş kahve ve zeytinyağını karıştırarak istediğiniz bölgelere peeling yapabilirsiniz. 15 dakika bekledikten sonra ılık suyla durulamanız yeterli olacak.