GÖKÇE ÇALIŞCİ

Biz kadınlar güzel görünmek isterken rahat olmakta isteriz. Şıklıkla lüksü, sporla, güzelliği karıştırınca orta komik durumlar çıkabilir. Yaptığımız hatalar bizi yılın rüküşü yapabilir. Ufak dokunuşlarla ve birazda dikkat ile şık ve alımlı olabilirsiniz. Bu tavsiyelerimize kulak verin.

Vücut Tipine Göre Giyinme Teknikleri - SpringStore Blog

Yeşim, cinsiyet eşitliği alanında en yüksek seviyede Yeşim, cinsiyet eşitliği alanında en yüksek seviyede

YERİNE GÖRE GİYİNİN

Katılacağınız şık bir partiye salaş bir pantolon ile katılmayı aklınızdan bile geçirmeyin. Ya da sokak festivaline gece kıyafeti ile çıkamazsınız bu yüzden yerine göre giyinmeye dikkat edin.

2020 Grammy Ödülleri'nde kıyafetleriyle en şık görünen ünlüler

ABARTIDAN KAÇIN

Kombininizi yaparken tek bir parçayı öne çıkarın. Diğer parçaları ise öne çıkan parçaya göre tamamlayın. Makyajınız ve saçınız abartılı ise bu sizi güzel değil kokoş yapar. Şık olmanın ‘Ş’si bile olamazsınız. Acı ama gerçek:)

Nasıl Renkli Giyilir - İpuçları, Püf Noktaları ve Bol İlham Verici –  CAMALEON

GÖKKUŞAĞI OLMAYIN

Göreviniz gökyüzünde gökkuşağı olmak değilse, renk renk giyinmeyin. Kıyafetlerinizde tonları tutturun. Ama eğer bu konuda uzman değilseniz boşverin...

Kışlık Kadın Tayt Kombinleri, 20 Farklı Tayt Modelleri | Bayan Güzellik

TAYT KOMBİNİ NASIL OLMALI?

Ne kadar kadınlar her şeyi giymekte özgürdür desekte... tayt giymek bambaşka bir durum bacaklarınıza güveniyorsanız giyinin. Bu kurtarıcı parçayı yazın spor ayakkabı kışın ise çizmelerle ve uzun tunik ile kombinleyebilirsiniz.

Beyaz bot ve çanta kombinleri - İlknurun Dünyası

BEYAZ ÇİZME KAOSU

Kadınları bayağılaştırmaktan başka bir işe yaramayan beyaz çizmeler... Bu çizmeye sahipseniz ve kendinizi seviyorsanız pencereden aşağı fırlatın:)

Vücut tipine göre çanta seçimi

MİNNAK KADINLARA ÇANTA TAVSİYESİ

Zayıf ve minnak bir beden sahipseniz, çantanızda kendinizi de taşıma yeteneğiniz yoksa bu çantalardan uzak durun. Kendiniz gibi tatliş minnak omuz çantaları size çok yakışacak. Uzun boylu iseniz ufak çantalar yerine büyük omuz çantalarını tercih edin.

Buse Terim | Minyon kadınlar için 8 stil önerisi

BAŞTAN AYAĞA BÜTÜN OLUN

Şıklık bir bütündür ve bunu asla tek bir aksesuarla sağlanamaz. Sadece çok trend bir çanta veya ayakkabı giyerek stilinizi asla kurtaramazsınız.

Kışın beyaz pantolon nasıl kombinlenir? | Deniz Butik

BEYAZ PANTOLON

Dünyanın en riskli kıyafeti arasında mini etekten ziyade beyaz pantolon bulunur. Moda kurbanı olmak istemiyorsanız, pantolonu almadan mutlaka deneyin ve yakışıp yakışmadığını görün.

Mom Jeanleriniz İçin Kombin Önerileri - Instyle Türkiye

DÜŞÜK JEANLER

Yan yağlarınız ya da göbeğiniz varsa düşük bel pantolonlar giymekten kaçının. Bedeninize uygun olmayan her türlü pantolon sizi olduğunuzdan kilolu gösterir.

Külotlu Çoraplarda Kaçık Nasıl Önlenir? - blog11

KAÇIK ÇORAPLA DOLAŞMAK

Kaçık çorapla dolaşmak kadının tüm zarafetini bir anda yok eder. Bu moda değil çorabınız yoksa bunu bahane etmeyin ve kendinizi küçük düşürmeyin. Bu yüzden yanınızda yedek çorap taşıyın.

9 Adımda Bir Kumaşın Kalitesi Nasıl Anlaşılır? – Eskil

KALİTESİZ KUMAŞLAR

Kıyafette kumaş ve dikiş kalitesi çok önemli. Seçeceğiniz kıyafet ucuz durmamalı, sizi terletmemeli ya da aldığınız parçaların birkaç yıkamada boyası akmamalı.

Genç Nesilin En Çok Tercih Ettiği 7 Marka - Arcadium Blog

REKLAM PANOSU DEĞİLSİNİZ

Aldığınız ürün ne kadar pahalı ise logo ne kadar büyükse o kadar zengin ve güzel görünürüz algısından bir sıyrılın. Siz o markanın temsilcisi değilseniz bu tarz giyinmekten kaçın. Zaten ürün kaliteli ise logoya gerek yok o kendini gösterir.

Topuklu Ayakkabı ile Çorap Nasıl Giyilir? - NasilOluyo.com

BAKIMSIZ AYAKLAR

Bir kadını zarif gösteren noktalardan biri de ayaklarıdır. Bakımsız bir ayağınız varsa açık ayakkabıyı giymeyin. Dünyanın en güzel ayakkabısını da alsanız ayağınız bakımsız ise güzel durmayacaktır. E ne demişler zorla güzellik olmaz...:)

Unutmayın çirkin kadın yoktur, bakımsız kadın vardır...

Editör: Gökçe Çalışcı