GÖKÇE ÇALIŞCİ

Çok güzel giden bir ilişkiniz var ama anlamlandıramadığınız şekilde son mu buldu? Aşk, ilişkiler ve birliktelikler her zaman karmaşık bir yapıda olur. Belki sizin için anlamsız görünen şeylerin bir anlamı vardır. İşte ilişkilerin sebepsiz yere bitmesine sebep olan o şeyler....

Aşk mı, sevgi mi, takıntı mı? - Güncel yaşam haberleri – Sözcü

AŞK TİRYAKİSİ OLMAK

Daha ilişkiye başlayalı bir ay oldu ama siz hemen aşık mı oldunuz? İmkansız.  Aşkta bağlılık ve bağımlılık arasında ince bir çizgi vardır. Eğer dozunu kaçırırsanız bu güvensizliğe ve kıskançlığa gider. Hayatınızı paylaştığınız insanla özel alanınızı da paylaşmak zorunda değilsiniz. İlişkinize sınır koymayın ama sürekli dip dibe olmak ilişkinizi yıpratır. Artık arkadaş olmaktan çıkıp asker arkadaşı olmaya doğru gidersiniz.  Partnerlerin birbirlerine ne kadar uyumlu olduğunda ilişkilerinin de o kadar sorunsuz devam edeceği düşünülür. Ancak aşırı benzerlikle ilişkilere zarar verebiliyor.

Müstakil konutta yeni trend konteyner evler, 1 günde teslim ve ekonomik Müstakil konutta yeni trend konteyner evler, 1 günde teslim ve ekonomik

Aşk mı, sevgi mi, takıntı mı? - Güncel yaşam haberleri – Sözcü

SİZİ TAMAMLAYANI SEÇİN
Yaşadığınız ilişkide sizi tamamlayan eksikliklerinizi kapatan insanla olmak daha huzur vericidir. Siz sinirlenince sizi alttan alan, endişeli iseniz sizi sakinleştirecek bir partnerle olmak ilişkinizin mutlu ilerlemesini sağlar. Eğer duygularınız ve davranışlarınız birbirinize çok benziyorsa yaşanan krizlerle baş edebilme olasılığınız düşer.

İlişkide Haklı Olma Savaşı - KizlarSoruyor

HİÇ TARTIŞMAMAK 
Arada sırada tartışmak iyidir. Herkesin eteğinde taşları tek seferde dökmesi, ara ara iğnelemekten iyidir.  Elbette sürekli seslerin yükseldiği ve kavgaların olduğu bir ilişkide huzurlu hissetmezsiniz. Ancak çiftlerin hiç kavga etmemesi de ilişkilerde ciddi bir sorun olarak görülüyor. İçinde biriktireceğiniz konuşmak en iyisi.

FEDAKAR OLMAK 

Fazla fedakarlık nankörlük getirir. Sürekli mutlu eden taraf siz olunca kendinizi aptal gibi hissetmeye başlarsınız. Bu da demek oluyor ki ilişkide tek kürek çeken sizsiniz.  Partneriniz zamanla bu fedakarlıkları fark etmeyebilir. Onun için bu durum sıradan bir hale gelebilir. Ufak bir durumda taviz vermediğinizde bu durum ciddi sorunlara sebep olur.

Editör: Gökçe Çalışcı