Sürekli değişen moda dünyasının trendlerini takip edebilmek zor olabiliyor. Ancak modayı takip etmeden sadece birkaç parça ile de şıklığı yakalayabilirsiniz. "Her zaman şık gösteren kıyafetler nelerdir?" sorusuna yanıt arıyorsanız bu yazımıza mutlaka göz atın.

KLASİK BEYAZ GÖMLEKLER

Beyaz gömlekler asla modası geçmeyen kıyafetler arasında yer alır. Beyaz gömleğinizi eteklerle, kot pantolon ya da kumaş pantolonlarla çok rahat kombinleyebilirsiniz. Hatta yaz aylarında şortlarınızla birlikte kombinleyerek kusursuz görünebilirsiniz.

Müstakil konutta yeni trend konteyner evler, 1 günde teslim ve ekonomik Müstakil konutta yeni trend konteyner evler, 1 günde teslim ve ekonomik

Beyaz gömlekler her parça ile müthiş uyum sağladığı için kıyafet seçimine çok vakit harcamadan şık olmanızı sağlar.

KOT PANTOLON

KOT PANTOLON 

Hem rahatlıktan hem de şık olmaktan yanaysanız kot pantolonlar sizin için muhteşem bir seçim olabilir. Spor ayakkabılarla ya da stiletto ayakkabılarla çok rahat kombinleyeceğiniz kot pantolonlarla her an şıklığı yakalayabilirsiniz.

Kot pantolonlarınızı gömleklerinizle ya da beyaz ve siyah renkte olan tişörtlerinizle birleştirebilirsiniz.

Ancak burada denim pantolonun kesimi ve rengi çok önemlidir. Fazla  taşlanmış, paça veya cep detayları belirgin denim pantolonları kombinlerken çok dikkat etmeniz gerekir. Bu nedenle denim pantolonda klasik mavi denim rengi ve kesiminden fazla uzaklaşmamak iyi olacaktır. 

SİYAH KÜÇÜK ELBİSE

SİYAH KÜÇÜK ELBİSE 

Siyah mini elbiseler dolabınızda mutlaka olması gereken parçalar arasında yer alır. Siyah mini elbiselerle hem sade hem de şık bir görüntü elde edebilirsiniz.

Vücudunuzu saran ve kusursuz görünmenize yardımcı olan bu elbiseleri davetlerde ya da günlük hayatınızda kullanabilirsiniz. Spor ayakkabılarla ya da topuklu ayakkabılarla giyeceğiniz bu elbise ile her zaman şık görünebilirsiniz.

SİYAH TAYT

SİYAH TAYT 

Her kadının dolabından mutlaka bir siyah tayt bulunması gerekiyor. Spor bluzlarla, ceketlerle basic tişörtlerle ya da sweatshirtlerle çok yakışan siyah taytlar hem rahat hem de şık olmanızı sağlıyor.

İstediğiniz her parça ile tamamlayabileceğiniz bu taylar ile kusursuz bir görünüm elde edebilirsiniz.