• DOLAR 32,21 %0.01
  • EURO 35,40 %0.34
  • ALTIN 2.515,16 %0.58
  • BİST100 10.644 %3.14
  • BITCOIN 66.645 %-0.38
  • ETHERIUM 3.085 %-1.29
12°

UYGULAMA Haberleri

UYGULAMA haberleri ve güncel UYGULAMA gelişmeleri, UYGULAMA ile ilgili tüm video, UYGULAMA fotoğrafları ve UYGULAMA haberleri A Gazete - Bursa, Bursaspor, Bursa haberleri, Güncel, Magazin sitemizde


ASAYİŞ

Bursa'da uygulamaya takılan alkollü sürücülerin birbirinden ilginç anları kameraya yansıdı.

ASAYİŞ

İznik İlçe Jandarma Komutanlığı ekiplerinden tescilsiz ve plakasız araçlara yönelik uygulama düzenlendi.

ASAYİŞ

Bursa’da polis ekipleri vatandaşların can ve mal güvenliği amacıyla Uludağ yolu üzerinde ‘huzur’ denetimi gerçekleştirdi.

ASAYİŞ

Eskişehir’de jandarma ekiplerince düzensiz göçmenle mücadele kapsamında düzenlenen çalışmalarda 42 yabancı uyruklu şahsa 488 bin TL para cezası yazıldı.

BİLİM VE TEKNOLOJİ

Milli sosyal medya uygulaması ‘Hayeels’ Google Play Store’da kullanıma hazır. Uygulama yakında App Store mağazalarında da yer alacak.

ASAYİŞ

Bursa İl Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü koordinesinde kent merkezinde ‘Huzur’ uygulaması yapıldı.

Gemlik

Bursa'nın Gemlik ilçesinde açılan analiz laboratuvarı, ücretsiz fide dağıtımı gibi hizmetlerle çiftçiye destek hız kesmeden sürüyor.

ASAYİŞ

Bursa Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü Osmangazi'de gerçekleştirdiği uygulamada uyuşturucu madde, silah ve çalıntı bisiklet ele geçirdi.

Merkez

Bursa Büyükşehir Belediyesi, Mezarlık Bilgi Sistemi’ni güncel teknolojilerle yenilerken, aynı zamanda yeni bir mobil uygulama ile hizmetleri cep telefonlarına taşıdı.

Merkez

501 kişinin sorgulandığı ve Bursa İl Emniyet Müdürlüğü’ne bağlı ekipler tarafından düzenlenen hareketli uygulamada 5 şahıs gözaltına alındı.

EĞİTİM

Milli Eğitim Bakanlığı illere ve bölgelere göre ara tatil uygulaması yapmayı planlıyor.

ASAYİŞ

Bursa'nın Kestel ilçesinde uygulamalar sürüyor. İlçe emniyeti asayiş, narkotik ve trafik tarafından yapılan uygulamalar, 10 şahıs adliyeye sevk edildi.