• DOLAR 32,24 %0.08
  • EURO 35,11 %0.05
  • ALTIN 2.504,00 %0.13
  • BİST100 10.644 %3.14
  • BITCOIN 66.754 %-0.37
  • ETHERIUM 3.085 %-0.82
14°

Konser Haberleri

Konser haberleri ve güncel Konser gelişmeleri, Konser ile ilgili tüm video, Konser fotoğrafları ve Konser haberleri A Gazete - Bursa, Bursaspor, Bursa haberleri, Güncel, Magazin sitemizde


MAGAZİN

Dün akşam yoğun istek üzerine ikinci kez Harbiye Açık Hava Tiyatrosu'nda sahne alan Simge, sevenlerine unutulmaz bir gece yaşattı.

Kestel

30 Ağustos Zafer Bayramı etkinlikleri kapsamında Kestel Belediyesi, vatandaşlarını sevilen sanatçı İlyas Yalçıntaş ile buluşturdu.

KÜLTÜR SANAT

Bursa Büyükşehir Belediyesi’nin 30 Ağustos Zafer Bayramı etkinlikleri kapsamında gerçekleştirdiği konserde ünlü müzik grubu Kolpa, Bursalılarla buluştu.

KÜLTÜR SANAT

Palandöken Kültür Yolu Festivali ikinci gününde birbirinden güzel etkinlikler ve konserler ile devam ederek vatandaşlara güzel zamanlar yaşatıyor.

MAGAZİN

Usta sanatçı Serdar Ortaç, Türkiye turnesi çerçevesinde Bursa Açıkhava sahnesinde Bursalı hayranlarıyla bir araya geldi. Son dönemde magazin gündeminden düşmeyen...

KÜLTÜR SANAT

Keman virtüözü Ilgın Top, dünyaca ünlü keman virtüözü Suna Kan anısına düzenlenen etkinlikte konser vererek sanatseverlere unutulmaz anlar yaşattı.

MAGAZİN

Şile'de konser veren Murat Dalkılıç hayranlarına eğlenceli dakikalar yaşattı.

MAGAZİN

Türk Rock müziğinin ünlü seslerinden Teoman, Marmaris'te sevenlerine unutulmaz anlar yaşattı.

MAGAZİN

Festivalde Sefo rüzgarı, binlerce insanın izlediği konserin yanı sıra sergi ve stantlarda vatandaşların büyük ilgi odağı oldu.

MAGAZİN

"TakeThat" grubundan ayrıldıktan sonra kariyerine yalnız devam eden dünyaca ünlü İngiliz şarkıcı Robbie Williams Bodrum’da hayranlarıyla buluştu.

MAGAZİN

Bursalıların günlerdir beklediği FantaFest gerçekleşti. Konserde Güneş, Ceza ve Edis Bursalı hayranlarıyla doyasıya eğlendi.

KÜLTÜR SANAT

Aydın'ın Çine ilçesinde düzenlenen "Cumhuriyet Konserleri" vatandaşlar tarafından büyük beğeni ile karşılandı.