Duygu Doğan / Aslı Yeşilyurt

Tesettür mayo defilesinde Halima Aden rüzgarı esti Tesettür mayo defilesinde Halima Aden rüzgarı esti

Geçtiğimiz yıl 275 bin izleyici ile buluşan Fanta Fest, turnenin başlangıcını Bursa’da yaptı. Müzik ve eğlencenin doruğa çıktığı festivalde müzik yarışmalarının yanı sıra Güneş, Ceza ve Edis konserleri gerçekleşti.

GÜNEŞ GİBİ PARLADI

16 Ağustos’ta gerçekleşen konserde ilk olarak Güneş sahne aldı. Enerjisiyle güneş gibi doğan şarkısı ‘NKBI’, ‘Suçlarımdan Biri’ ve ‘Dua’ gibi sevilen şarkılarını gençlerle birlikte söyledi.

WhatsApp Image 2023-08-17 at 16.48.26

CEZA COŞTURDU

Festivalde ikinci olarak sahne alan usta rap sanatçısı Ceza, sevilen şarkılarını hayranları için seslendirdi. İzleyicisine yoğun ilgi gösteren Ceza, hayranlarının ısrarı üzerine ‘Pus’ şarkısını konser sonu tekrar seslendirdi.

WhatsApp Image 2023-08-17 at 16.47.17

EDİS SAHNEDE DEVLEŞTİ

Festivalde son olarak sahneye çıkan ünlü sanatçı Edis, star ışığını seyircisine yansıttı. ‘Yalan’, ’Dudak’, ’Çok Çok’ ve daha birçok popüler şarkısını hayranlarının eşliğinde seslendiren Edis, dansçılarıyla sergilediği dans performansıyla da kendine hayran bıraktı.

İlk ayağı Bursa’da gerçekleştirilen Fanta Fest, 19 Ağustos’ta İzmir, 21 Ağustos’ta Denizli, 23 Ağustos’ta Antalya, 26 Ağustos’ta Adana, 29 Ağustos’ta Gaziantep, 31 Ağustos’ta Kayseri, 2 Eylül’de Samsun, 4 Eylül’de Ankara ve son olarak 6 Eylül tarihinde Kocaeli’de şehrin nabzını yükseltmeye devam edecek.

Editör: Duygu Doğan