• DOLAR 32,21 %0.00
  • EURO 35,02 %0.01
  • ALTIN 2.520,78 %0.80
  • BİST100 10.740 %0.90
  • BITCOIN 68.000 %1.66
  • ETHERIUM 3.131 %2.15
21°

Güvenlik Haberleri

güvenlik haberleri ve güncel güvenlik gelişmeleri, güvenlik ile ilgili tüm video, güvenlik fotoğrafları ve güvenlik haberleri A Gazete - Bursa, Bursaspor, Bursa haberleri, Güncel, Magazin sitemizde


DÜNYA

Karabağ'daki sözde Ermeni rejiminin eski “cumhurbaşkanı” Arayik Harutyunyan'ın Hankendi şehrinde yakalanmasının ardından Bakü'ye getirildi.

ASAYİŞ

Bursa'nın Osmangazi ilçesinde okul ve işçi servislerine yönelik denetim gerçekleştirilen trafik polisleri, sabah trafiğinin akışını sağlamak için de canla başla...

ASAYİŞ

Nevşehir'de sürekli eşyaları kaybolduğu için eve güvenlik kamerası takan aile hırsızın komşuları olduğunu öğrendi.

ASAYİŞ

Vatandaşların huzur ve güvenliği için Bursa İl Emniyet Müdürlüğü'nün il genelinde düzenlediği uygulamada bir şahıs gözaltına alındı, uyuşturucu ve tüfek...

ASAYİŞ

İzmir'in Konak ilçesinde bir bebek hastaneden kaçırıldı. Güvenlik kamerasına yakalanan bebek hırsızı polis tarafından yakalandı.

DÜNYA

Filipinler, Çin sahil güvenliği tarafından Güney Çin Denizi'nde tartışmalı bölgeye yerleştirilen yüzen bariyerleri kaldırdığını duyurdu.

DÜNYA

Küba'nın Washington Büyükelçiliği'ne yapılan saldırı ABD tarafından kınandı.

DÜNYA

Ermenistan Ulusal Güvenlik Servisi, 8 üst düzey komutanı "Yurtsever Haçlılar" grubuyla işbirliği yaptıkları ve darbe girişiminde bulundukları iddiasıyla gözaltına aldı.

ASAYİŞ

Bursalı vatandaşların can ve mal güvenliği için gece gündüz çalışan Bursa İl Emniyet Müdürlüğü huzur uygulamasıyla yolları denetledi.

ASAYİŞ

İstanbul'da bir eğlence mekanına girmek isteyen 3 arkadaş girişteki güvenlik görevlisi ile tartıştı. Çıkan tartışmada güvenlik görevlisi S.T.’yi yaralayan 3...

DÜNYA

ABD Ulusal Güvenlik Konseyi Stratejik İletişim Koordinatörü John Kirby Kuzey Kore ve Rusya'nın aktif olarak silah müzakereleri yürüttüğünü belirtti.

ASAYİŞ

Bursa'da 11 Eylül Bulvarı'nda başı boş at arca çarptı.