Kadın erkek ilişkileri her zaman çok karmaşık bir yapıda olmuştur. Kadınları anlamak kadar erkekleri anlamak da zordur. Bir erkeğin ilişkiden beklentilerini bilmek kolay olmaz. Ancak erkekler bazı kadınlara asla karşı koyamaz. Erkeklerin en çok ilgisini çeken kadınları araştırdık.

1-MOTİVE EDİCİ OLMAK

Erkekler kendilerinin en iyi versiyonu olmaları için onları destekleyen ve onlara ilham veren kadınlarla birlikte olmayı sever.

Sürekli motivasyon, her insanın istediği bir şeydir. Ve erkekler, kendilerine neler yapabileceklerini hatırlatan birini asla bırakmazlar. Yaptıkları her işte partnerinizi destekleyen bir kadınsanız muhtemelen birlikte olduğunuz erkek sizi asla terk etmek istemeyecektir.

2-ETKİLEYİCİ OLMAK

2-ETKİLEYİCİ OLMAK 

Erkekler herkesi etkileyen kadınları sever. Özellikle konuşmasıyla ilgi çeken bir kadınlar beraber olmaya bayılırlar. Kimse sadece kendi hakkında konuşan dramatik, ben merkezli bir insanın etrafında olmaktan hoşlanmaz.

Erkekler kesinlikle kadınların entelektüel, manevi veya diğer dünyevi şeyler hakkında konuşabilmelerini ister. Bilgili ve akıllı olan kadınlar erkeklerin her zaman daha çok ilgisini çeker. Etkileyici bir iletişim diline sahip bir kadınsanız muhtemelen tüm bakışları üzerinize topluyor olabilirsiniz.

3-ARKADAŞ ONAYI

Su samurlarının balık keyfi Su samurlarının balık keyfi

3-ARKADAŞ ONAYI 

Erkekler bunu kesinlikle önemli bir faktör olarak görüyor. Arkadaşlarının sevmediği kadınlarla birlikte olmaktan kesinlikle çekiniyorlar. Eğer arkadaşları partnerlerinden gerçekten hoşlanıyorsa, erkekler ilişkilerinde daha çok mutlu oluyor.

Arkadaşlarıyla kolayca kaynaşabilecek bir kadınla olmayı tercih eden erkekler daha sağlıklı ilişkiler kurabiliyor. Bu sebeple bir erkeğin gerçekten ilgisini çekmek istiyorsanız arkadaşlarıyla aranızı iyi tutun. Böylece sizden kolay kolay vazgeçmez.

4-MALİ AÇIDAN İSTİKRARLI OLAN

4-MALİ AÇIDAN İSTİKRARLI OLAN 

Erkekler kadınların sorumluluk almasından çok hoşlanır. Mali açıdan güçlü ve para kazanmayı seven kadınlar erkeklerin ilgisini çeker.

Ayrıca parasını iyi yönetebilen kadınlara erkekler hayran olur. Maddi anlamda aynı bakış açısına sahip olmak erkekleri etkiler.

Finansal meseleleri böylelikle daha kolay çözüme kavuşturabileceklerini düşünürler. Kim, herhangi bir sorunu sakince çözebilecek bir partnerinin yanında olmasını istemez ki

5-İLHAM VEREN KADINLAR

5-İLHAM VEREN KADINLAR 

İnsanlar hayatlarını sürdürebilmek için kendilerine ilham verem kişilerle daha mutlu olur. Hayallerinin peşinden gitmeleri için ilham veren kadınlar, erkeklerin birlikte olmak isteyeceği kişidir.

Erkekler, kendiliğinden, yaşamdan daha büyük bir kişiliğe sahip bir kadını sever. Onlara hayatta neyi kaçırdıklarını gösteren türden bir kadına aşık olmaları muhtemeldir.