Senelerdir özlemini duyduğun o mükemmel “kum saati figürü”nün hayalini mi kuruyorsun? Ancak, sıkışık günlük programlarınızın ortasında egzersiz rejiminize eklemek için fazladan birkaç dakikayı yönetemiyor musunuz? O halde size güzel bir haberimiz var. İstenmeyen kilolarla savaşmak ve ince kalmak için düzenli olarak spor salonuna giderek veya egzersiz/ yoga rutini izleyerek fazla kiloları atmanın daha iyi bir alternatifi olmamasına rağmen, bugün çok fazla güçlük çekmeden işe yarayacağını düşündüğümüz bazı güzel hileleri sizinle paylaşmak için buradayız. Bazı iltifat renklerinin sizin üzerinizde genel bir zayıflama etkisi yaratma eğiliminde olduğu, bazılarının ise tam tersi şekilde çalışıp birkaç kilo ekleyebildiği bilinen bir gerçektir. Dolayısıyla, teknik olarak, uygun gölge ve tonda giyinirseniz, bu ekstra kilolardan birkaçını almayı başarabilirsiniz. Bu haberimizde, hangi renklerin sizi daha ince gösterebileceğinden bahsedeceğiz. O halde lafı daha fazla uzatmadan sizde zayıflama etkisi olan bazı renkleri listelemeye geçelim...

basliksiz-7.jpg

1. Siyah:

Renk tayfındaki tüm tonların en koyusu olan siyah, siyah kıyafet giyen kişinin gerçekte olduğundan birkaç kilo daha az göründüğü yanıltıcı etkiyi yaratan, görünür spektrumdaki tüm renklerin en iltifatlarından biridir. Bu nedenle siyah, gerçekte olduğundan daha ince izlenimi vermek için bu numarayı denemek isteyen insanlar arasında en çok aranan renklerden biridir. Diğer koyu tonlar: Listede, genel olarak siyahı takip eden diğer renkler olacaktır. Lacivert, çikolata kahvesi veya koyu gri tonları. Tüm bu renkler, kullanıcıya zayıf olmanın yanıltıcı etkisini gösterme avantajını vermek için oldukça belirgin bir şekilde kullanılmaktadır. Prensip olarak, kullandığınız gölge ne kadar koyu olursa, verdiği görünüm o kadar ince olur.

2. Monokrom tonlar:

Boyunuzu öne çıkarmak ve ince bir görünüm elde etmek istiyorsanız yukarıdan aşağıya tek renkli renkler kullanın. Bu, vücudu uzatan ve vücudun hacimli görünen alanlarını kamufle etmeye yardımcı olan görsel bir dikey çizgi oluşturmaya yardımcı olur.

Su samurlarının balık keyfi Su samurlarının balık keyfi

3. Karıştırma:

Bununla birlikte, ince görünmek için tek renkli renklere bağlı kalmaya gerek yoktur. Aslına bakarsanız, koyu ve açık tonların makul bir kombinasyonu, oldukça iddialı olmanıza rağmen, sizin için de gurur verici bir etkiye sahip olabilir. Parlak renkli bir üst kısım için koyu alt kısımlar veya tam tersi gibi değişikliklere gitmek gibi. Ayrıca, parlak bir kırmızı veya pembe tonu, ince ve ince görünmeniz için mükemmel bir izlenim yaratmak için çok şey yapabilir.

basliksiz-8.jpg

Hacimli Görünmekten Kaçınılması Gereken Renkler:

Bununla birlikte, zayıflamış bir görünüm yanılsaması yaratmak için spor yapmayı seçebileceğiniz renkleri listelerken, adil bir sorumluluk reddi veya ihtiyatlı bir kelime, dolabınızdan ince ve formda görünmek istiyorsanız seçmemeniz gereken renklerle ilgilidir.

  • Haki veya kirli beyaz: Bu renkler kesinlikle olmaz, çünkü görüntünüze birkaç kilo daha eklemekle ünlüdürler, bu yüzden onlardan kaçınmaya çalışın.
  • Beyaz bluz: Büyük bir göğsünüzü gizlemek istiyorsanız, sadece kamufle etmek istediğiniz özelliği vurgulayacak beyaz bir bluz giymemenizi tavsiye ederiz.
  • Parlak renkler: Genel olarak, karnınızı ve geniş göğsünüzü gizlemeye çalışıyorsanız, parlak renkli gömlek ve tişört giymekten kaçının. Aynı şekilde, poponuzu ve bacaklarınızı veya geniş bir kalçanızı gizlemeyi düşünüyorsanız, parlak renkli pantolon giymekten kaçının. Vücudunuzun sergilemek istediğiniz yerlerde parlak renkli kıyafetler giyin. Benzer seçenekler aksesuarlar için de geçerlidir.