Ulaş Girgin

Yönetmenliğini Bora Onur’un üstlendiği film “Oyuncak Oynuyorum” Youtube kanalı ile tanıdığımız Sosyal Medya fenomeni Leyla Günay’ın hayalini beyaz perdeye yansıtıyor. Çocukların kalbinde taht kurmaya hazırlanan filmin senaristliğini ise Ünal Yeter ve Barış Başar Üstlendi. Filmin senaristlerinin de oyuncu kadrosunda bulunduğu yapımda Şahin Irmak, Sinan Çalışkanoğlu, Gizem Çıracı, Burcu Altın Deprem, Fatih Doğan gibi popüler oyuncular da yer alıyor.

1800 yıllık İznik Roma Tiyatrosu turizme kazandırıldı 1800 yıllık İznik Roma Tiyatrosu turizme kazandırıldı

Yapım koordinatörlüğünü Uğur Armutçu’nun üstlendiği filmin çocuk oyuncuları ise Masal Günay, Öykü Günay, Berkay Özgür, Mert Erdoğdu, Emir Sefa Yıldırım, Derin Gezgin, Asu Lal Burnak, Ezo Daşkaya, Alim Ata, Kılıç Kantarcı.

0f8fd7b4-a4cf-47f5-a9ec-d2d92bfad47e f557b457-4d63-46f7-be07-6f2f310c7ee5

Galada yoğun ilgi

Gizemli Ada Mençuna filminin galası, filmin yapımcılığını üstlenen ve aynı zamanda oyuncu kadrosunda da yer almış olan Bülent Çatar, Cem Günay ve Özgür Gezgin’ in misafirler için yaptıkları konuşma ile açıldı.  Seyircilerin yoğun ilgisiyle karşılaşan oyuncular, istekleri kırmayarak uzun süre sevenleriyle fotoğraf çekindi.

Depremzede çocuklara gülümseten jest

Duygusal ve eğlenceli anlara sahne olan galada depremden etkilenen çocuklar da unutulmadı. Depremzede çocuklar için alınmış oyuncaklar gösterimden önce salonun koltuklarına konuldu. Film ekibi ve salon dolusu çocuk yapımı birlikte izledi. Film izleyicilerden tam not aldı.