Bu muamma beynimizi yer bitirir. Kimi "Bursaspor acilen transfer yapmalı" diyor. Kimisi "Bursaspor transfer yaparsa hata yapar" diyor. Önemli olan sen ne diyorsun?

Bana kalırsa Bursaspor’un transfer ihtiyacı giderildi. Geçen sezon en büyük sıkıntılar yaşadığımız konu aslında defans bölgesi değil miydi?

Bu bölgeye zaten çok çok yerinde iki isim alındı. Hatta elimizdeki gençler ve alt yapıdan gelenlerle bu sorun çoktan aşıldı. Orta sahaya Jorguera’nın durumuna bağlı olarak transfer yapılabilir miydi?

Bence evet yapılabilirdi ancak buda bana kalırsa yersiz olurdu.

Neden mi? Düşünsene adam alıyorsun en az 10 milyon harcıyorsun ardından Jorguera geliyor ve adamın elinden formayı alıyor sonra? Jorguera ile beraber senelik en az 15 milyonu at çöpe... Bence gelen yeter gidenlere bakılmalı.

Burada önemli olan kadro dışı kalanlar ve gidecekler. Şimdi Deniz Yılmaz çok kaliteli ve oynadığı zaman takıma katkı sağlayacak bir futbolcu ancak adam oynamam diyor başka bir şey demiyor. Hoş oynasa da acaba bu saatten sonra kulüp affeder mi?

Hoca tekrar kadroya alıp değerlendirir mi? Burası muamma. Oynasa bir türlü oynamasa başka. Adamın senelik maliyeti ortada... Oynamasa yattığı yerden nasılsa para alacak. Oynasa takımda ne disiplin kalacak ne güven.

Göndersen en az 3 milyon harcaman lazım sadece bir adama ki gitsin. Takım bul desen o da yok. Ne olacak bu Bursaspor’un bu hali?

İyisi mi başkan sen kulaklarını tıka ve kamp dönemini en verimli şekilde geçir.

Takıma katkısından çok şehri havaya sokacak bir adam alınmalı. Taraftarda üzerine düşeni yapmalı kombine ve formalara hücum etmeli.

Taraftar dernekleri acilen toplantı yapmalı her dernek başkanı masaya oturup dernek olarak kaç kombine alacaksın yarışına girmeli.

Toplu kombine alımı yapan şirket yada kuruluşlar onları başka takım tutan taraftara dağıtıp geçen sene olduğu gibi tribünlerde özellikle 'Kuzey Kale' arkasında olduğu gibi rengarenk görüntü verdirip. Orada ki Bursaspor taraftarı ile içeri soktukları çift kişiliklileri karşı karşıya getirmemeli. Bunun yerine BTSO 20.000 kombine alana kadar o paraya 30.000 forma alıp belirlenen köy okullarındaki öğrencilere dağıtılmalı. Hem sempatik gösterilmeye çalışılan İstanbul büyütülmüşleri yerine kendi şehrine sevdalanması sağlanmalı.

Orhangazi Taraftarlar Derneği Başkanı Mustafa Kayan çok güzel bir teklif sundu aslında.

Nasıl ki büyütülmüşler dizilerin içerisine giriyor. Son örnekte olduğu gibi Şevkat Yerimdar.

Bursa’da çekilen dizilere sponsor sağlanmalı ve oyuncuları farklı şekillerde Bursaspor ile bağdaştırılmalı.

Bence mantıklı en azından hakkını versinler bu şehrin. Uzun lafın kısası gelen gideni bırakalım beyler.

Biraz olsun nasıl maddi destek sağlanır onun formülü bulunmalı.