TFF 2. Lig: Karacabey Belediyespor: 2 - Altınordu: 2 TFF 2. Lig: Karacabey Belediyespor: 2 - Altınordu: 2

Erkan ŞEN
Sırameşeler Alemdar Gençlik ve Spor Kulübü, Avrupa standartlarındaki tesislerinde geleceğin yıldızlarını yetiştiriyor. Çocukları sokaktaki kötülüklerden kurtarmak adına mücadele verdiklerinin altını çizen Kulüp başkanı İkram Gişi, ailelerle irtibat halinde kalarak genç sporcuları temiz bir geleceğe hazırladıklarını kaydetti. Başkan Gişi, “Mahallenin artık kötü anılmasını istemiyoruz. Kulübümüzde 600 öğrencimiz var ve hedefimiz 2000 bin evladımızı futbolla buluşturmak. Bizler çocuklarımızı sokaklardan kurtarmak ve onları geleceğe hazırlamak istiyoruz” diyerek, hedeflerinin ne kadar büyük olduğuna da vurgu yapmış oldu.  

HEDEFLER ÇOK BÜYÜK
Göreve geldikten sonra birçok yeniliğe imza attıklarının bilgisini paylaşan Gişi, “Evlatlarımız hijyenik bir ortamda kahvaltısını yaparak güne başlıyor. Osmangazi Belediyesi’nin desteğiyle mahallemize kazandırmış olduğumuz tesisimizde Türk futboluna yıldızla yetiştirmenin haklı gururunu yaşıyoruz. Bizim amacımız evlatlarımızı sporla haşır neşir etmek. Geniş bir kitleye onurla hizmet vermekteyiz şükürler olsun. Ben evlatlarımızla idmana da çıkıyorum. Milletime hizmet etmenin derdindeyim. Hedeflerimiz gerçekten çok büyük. Sadece futbol dalında değil, pek çok spor dalında da Bursa’mıza ve ülkemize hizmet edeceğiz” değerlendirmesinde bulundu.
 
AİLELER HUZURLA…
Her yaş kategorisinde başarıdan başarıya koşmayı planlayan Sırameşeler Alemdar Gençlik ve Spor Kulübü’nün minik futbolcuları ise idmanlarda sergiledikleri performansla göz dolduruyor. Profesyonel gençlere taş çıkaran gençlerin takımda tutulmuş olması ise kulübün geleceğe yönelik önemli planlarının olduğunun en büyük göstergesi. Geçmişinde birçok başarıya imza atmış hocalar eşliğinde çalışmaların sürdüğü kulüp tesislerinde aileler de evlatlarını yalnız bırakmıyor. Tesisin bir bölümünün ailelere ayrılmış olması gözlerden kaçmazken, vatandaşların arasında diyalogun güçlendiği bir sosyal donatı alanı da kulüp tarafından mahalle sakinlerine kazandırılmış.