ASLI YEŞİLYURT

Sinema vizyonunun değişme günü geldi. Sinemaseverlerin her hafta beklediği günün gelmesiyle 10 yeni film seyircilerle buluşacak. İşte o filmler…

  • HAYALET SUİKASTÇİ

assassin-1676365283

Jesse Atlas’ın yönettiği gerilim, aksiyon içeren film yeni teknolojinin denendiği bir askeri programda yer alan bir gizli ajanın ölmesi sonucu onun yerine gelen eski bir askerin olayı aydınlatmaya çalışmasını konu ediniyor.

Filmin kadrosunda ise Bruce Willis, Andy Allo ve Dominic Purcell yer alıyor.

  • GİZEMLİ ADA MENÇUNA 

gizemli-ada-mencuna-1664628875

(Özel) Türkiye’de bu evlerin örneği yok (Özel) Türkiye’de bu evlerin örneği yok

İzleyicilerle buluşacak bir diğer film ise macera türündeki Gizemli Ada Mençuna filmi oldu. Bora Onur’un yönettiği filmin konusu, dijital oyun tasarımcısı olan Doruk’un çocukların oynayarak da hayatı öğrenebileceğini kanıtlamak istemesini bu doğrultuda da on çocukla bir oyun tasarlamasını konu alıyor. Ancak bu oyunun gerçek hayatta deneyimlenecek olması, oyunda başarısız olunduğunda tekrar oyuna başlama imkanı sunmuyor.

Filmin kadrosunda ise Şahin Irmak, Sinan Çalışkanoğlu ve Ünal Yeter oynuyor.

  • ZİNDANLAR VE EJDERHALAR: HIRSIZLAR ARASINDAKİ ONUR

dungeons-dragons-1680529673

Jonathan Goldstein (XII), John Francis Daley’in yönettiği fantastik, macera türündeki film, rol play oyunu Dungeons and Dragons’un beyaz perdeye uyarlamasıdır. Elflerin, hobbitlerin, cücelerin ve insanların yer aldığı bir dünyada geçen film, bir hırsız ve bir grup maceracının hırsızlık için harekete geçmesiyle tehlikeli işlerin içine girmesini ve olayların bir şekilde ters gitmeye başlamasını konu alıyor.

Oyuncu kadrosunda ise Chris Pine, Michelle Rodriguez, Regé-Jean Page gibi isimleri izleyeceğiz.

  • MİTAT

mitat-1679347168

Doğu Yücel’in romanından uyarlanan, Süleyman Arda Eminçe’nin yönettiği ve senaryosunu yazdığı film, rutin bir hayatı olan Mitat’ın kapısının çalmasıyla değişen hayatını konu alıyor.

Oyuncu kadrosunda Kadir Doğulu, Sinan Albayrak, Dilek Serbest, İpek Filiz Yazıcı, Bülent Çolak, Eva Dedova, Beyti Engin yer alıyor.

  • SİMÜLASYON

simulant-1679689813

April Mullen’ın yönettiği bilim kurgu, gerilim türündeki film özgürlük peşindeki yapay zekaları durdurmaya çalışan bir ajanı konu alıyor.

Oyuncu kadrosunda, Robbie Amell, Jordana Brewster, Simu Liu yer alıyor.

  • CONVENIENCE STORE

convenience-store-1678461411

 Mikhail Borodin kaleminden ve yönetiminden oluşan Rusya, Slovenya ve Türkiye ortak yapımı olan film, Rusya’da yasa dışı yollarla çalışan Mukhabbat’ın başına gelenleri ve mücadelesini konu alıyor.

Filmin kadrosunda Zukhara Sanzysbay, Lyudmila Vasilieva gibi isimler yer alıyor.

  • GASP

gasp-1673537489

 Mohsen Rabiei’in senaristliğini ve yönetmenliğini yaptığı film, Sema karakterinin eşinin ona sadık olmadığını düşünmesiyle başlar. Fakat bu düşünce sonucunda beklenmedik olaylarla karşılar.

Filmin oyuncu kadrosunda ise Nergis Odzak, Sercan Boztepe, Aysen Nergis Baca bulunuyor.