GÖKÇE ÇALIŞCİ

Kadınların en zayıf noktası bakım malzemeleridir. En ufak bir lekede onlarca ürün alırlar, harcadıkları para gözlerine çok gelmez. Ancak uğruna paralar döktüğünüz bu ürünlerin ne işe yaradığını biliyor musunuz? İşte uzak durmanız gereken ürünler. 

Makyaj Temizleme Mendilleri Zararlı mı? - Mahmure
MAKYAJ MENDİLİ
Her ne kadar cildi derinlemesine temizlediği iddia edilse de gerçek bir temizlik sağlamazlar. Sürekli mendil kullanımı cildi temizlemediği için ciltte makyaj birikir ve bu sivilce oluşumuna zemin hazırlar. 

Saç Serumu Nasıl Kullanılır, Ne İşe Yarar?
SAÇ SERUMLARI

Saçlar cilt gibi yeniden birleşme özelliğine sahip değildir, bu yüzden saç kırıklarınızı iyileştireceğini iddia eden serumlardan uzak durun. Serumlar sadece kısa süreliğine saçınızı birleştirir daha sonra sonuç yine aynı olacaktır. Serum yüzünden saçınız ağırlaşır ve kopmalar yaşarsınız.   Kırıklara tek çare  onları kesmektir. 

Tırnaklarda sadelik isteyenler için... Tırnaklarda sadelik isteyenler için...

En İyi 6 Saç Serumu Tarifi: Doğal, Besleyici, Pratik - Nefis Yemek Tarifleri

SELÜLİT KREMLERİ

Selülit oluşumu anatomiyle alakalıdır.  Cilt altınızdaki yağ dokusunun yerleşiminin dışarıya yansımasını herhangi bir krem yeniden şekillendiremez. Kafein kafein içerikli ürünler olduğu için kısa süreliğine kendinizi iyi hissedersiniz. Zaten  bnir süre sonra işe yaramadığını göreceksiniz. 

Yüz Temizleme Cihazı Ne İşe Yarar, Nasıl Kullanılır, Gerçekten İşe Yarar mı?

YÜZ TEMİZLEME CİHAZI

Zaten düzenli bakımı yapılan bir cildin, cilt bariyerine zarar veren fırçalı ürünlere ihtiyacı yoktur. Asitli ürün kullanımı ile birleşince cildiniz yıpranır ve kurur. İnce deriye sahip iseniz elle yapılan temizlik yeterlidir. Zamanla cildinize kullandığınız sert ürünler yüzünden cildiniz çizilebilir. 

Cildin İçin En İyi Kolajen İçeren Kremler | CildimveBen
KOLAJEN KREMİ
Kolajen elbette cilt için önemlidir. Ancak besin olarak tüketmek sadece yüzünüz değil cildiniz için de iyi olacaktır. Büyük bir molekül olan kolajenin bir krem içerisinde cildinize nüfuz etmesi imkânsız.

Öneriyoruz: En İyi 7 Göz Altı Kremi | CildimveBen

GÖZALTI KREMLERİ

Gözünüzün kusurunu örtmek için çareyi kremlerde aramayın. Kafein içeriğiyle geçici süreliğine iyi geliyor hissi verir ancak kalıcı etki vermezler. Kesin çare kullanılmış çaylar ve masaj en önemlisi tabi ki düzenli uyku.

Editör: Gökçe Çalışcı