Bursa Bizim Salon Gençlik ve Spor Kulübü sporcuları Milli Takımlar Antrenörü Sefer Güneş nezaretinde, 14-20 Ocak tarihleri arasında Antalya’da gerçekleştirilen Türkiye Açık Kick Boks Şampiyonası’nda 12 madalya alarak şampiyonaya damga vurdu.

Bursa Bizim Salon Gençlik ve Spor Kulübü sporcuları 14-20 Ocak tarihleri arasında Antalya’da gerçekleştirilen Türkiye Açık Kick Boks Şampiyonası’nda 12 madalya alarak şampiyonaya damga vurdu. Şampiyonaya 15 sporcu ile katılan Bursa Salon Gençlik ve Spor Kulübü zorlu maçların ardından şampiyonanın ilk etabında 12 madalya aldı.

EN ÇOK MADALYA KAZANAN KULÜP

Antalya/ Lara, Kervansaray Otel’in Spor Salonunda 70 ilden 2 bin sporcunun katılımı ile gerçekleştirilen şampiyonada Bursa Bizim Salon Gençlik ve Spor Kulübünün 15 sporcusu, kazandığı 2 Altın, 2 Gümüş, 8 Bronz, toplamda 12 madalya kazanarak Türkiye genelinde en çok madalya alan kulüp oldu. Türkiye Şampiyonası 3 gün daha devam edecek.

ŞAMPİYONADA MADALYA ALAN SPORCULAR

Türkiye Şampiyonu olan sporcular

Sena DERELİGİL

Bora TOK

Türkiye ikincisi olan sporcular

Atakan AKBAŞ

Nisa BÜKÜLMEZ

Türkiye üçüncüsü olan sporcular

Seralp ÖZTÜRK

Alperen DOĞAN

Nehir GEMİCİ

Eren URHAN

Kayra SARIYEL

Umut Eren ÇİMSÖKEN

Furkan TANIŞMA

Mustafa KAHRAMAN

Resimaltı 6: Türkiye Kick Boks Federasyonu Başkanı Salim KAYICI sporcuları tebrik etti ve anı fotoğraf çektirdi.

***

 

BURULAŞ’A İKİ HUSUS

İkisinin arasındaki farkı bul!

Sayın Burulaş Yetkilileri;

Hamitler Toki-Organize Sanayi İstasyonu arasında çalışan B/12 numaralı özel halk otobüs kalkış saatlerine uymayarak, durakta bekleyen yolcularını mağdur etmeye devam ediyor. Kaç akşamdır 18:24’te Albayrak Caddesi’ndeki duraktan geçmesi gereken otobüs 18:10’dan itibaren durakta olunmasına rağmen, bir türlü geçemiyor… 18:39’da nihayet gelebilen otobüsün şoförüne durumu sorduğumuzda da “Haberim yok” yanıtı veriliyor. Bu nasıl bir denetimsizliktir?

KEYFİ HAREKET EDİYORLAR

Bunun yanında B/12, 97/A, 35/H, B/40, B/40/A  otobüsleri de, evlere şenlik misali ‘istedikleri saatte’ trafikte yer almaya devam ediyor ve ister duraklarda duruyor isterse ‘gratis’ geçiyor. Kıssadan hisse; Şoförlerin keyfine bağlı bir durum…

Kaldı ki bu hatların şoförlerin (hemen hemen tamamı), otobüsleri boş olan düz yolda tabiri caizse kağnı gibi kullanmaktalar.

 BELEDİYE ŞOFÖRLERİ HEM PRATİK HEM DE ÇEVİK

Şoförlerin yolcuyu vaktinde varacakları yerlere yetiştirmek, hizmet gibi bir dertleri de yok üstelik. Otobüs hat güzergahları zaten uzun. Dolayısıyla bu yavaş kullanılması durumuna hiç mi hiç anlam veremiyorum. Lütfen bu hatlar mümkünse artık özelden çıkarılsın. 31/A, 97 numaralı otobüslerin hemen hemen aynı şartlardaki yolları kullanmalarına rağmen şoförleri pratik ve de çevik.

HİZMET ADINA İŞİNİ YAPAN HERKESE TEŞEKKÜR EDERİM

Otobüsü seri şekilde kullanarak güzergah uzun da olsa gideceğin yere vaktinde ulaştırıyor. Bursa’da otobüslerde dikkat ettiğim 31/A, 97 numaralı bu hat şoförleri başta olmak üzere işini hizmet adına yapan şoförlere teşekkür ederim. Diğer bahsi geçen hatlardaki özel halk otobüsü şoförlerine de gerek davranışları, gerekse hızlarını arttırması konusunda uyarı yapılmasını isterim.

Saygılarımla

 M.M.

Yenibağlar Mahallesi sakinleri adına

 ***

 BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ’NİN DİKKATİNE!

Sıkışan poşet değil insan da olabilirdi!

17 Ocak 2019 Perşembe sabahı saat 09:05 sularında Görükle’den  şehir merkezine giden metro, az kalsın beni canımdan ediyordu. 1 poğaça ve 1 meyve suyu almıştım. Poşette bozuk para üstü de vardı tabi. Koştum ve yetiştim metroya… kapanan kapı açıldı ancak hızlı bir şekilde geri kapandı. Poşetimin sapı elimde, poşet metro içinde… kaldık öyle. İçeriden bastılar düğmeye, ben dışarıdan bastım ama yok... kapı bir türlü açılmadı ve metro hareket etti. Haliyle poşet ve içindekiler de gitti...

HESABINI KİM VERECEK!

Hadi giden poşet olsun dedik. Ancak ya orada bir uzuvum sıkışsaydı! Bunun hesabını kim verecekti! Yaşlı bir kadının pardesüsü sıkışsa, ya da küçük bir çocuğun eli... İnsan hayatı bu kadar ucuz olamaz! Bu cümleyi bile ucuzlatıp klişe haline getirdiler ya… Helal vallahi!

BU NASIL SAVUNMA!

Yol yapmak yetmiyor işte efendiler, kaldırımı da yapacaksın, yaya geçidini de... Tüm bu düşünceler beynimde dans ederken ve bendeniz metronun arkasından dövünürken yanıma bir görevli geldi ve şu cümleyi kurdu: “O bilememiştir ki arada bir eşya sıkıştığını…” Ben kurulan bu cümleyi belediyenin savunması olarak kabul ediyorum ve diyorum ki: Orada bir şey sıkışıp sıkışmadığını bilememeniz sizin hatanız. Kapı yapıyorsan, kilidini de yapacaksın. Hakkımı sorumlulara helal etmiyorum. Bu da böyle biline…

E.Ş.