Beyaz kıyafetleri severiz ve güzel, sade beyaz bir bluz veya gömlek aldığımızda olabildiğince mutlu oluruz. Yine de, birkaç yıkamadan sonra ürünün daha az beyazlaşmaya başladığını fark ettiğimizde çok daha az mutlu olabiliriz. Neyse ki, beyaz giysilerinizin çok daha beyaz görünerek parlamasını sağlamanıza yardımcı olacak birkaç kullanışlı numara var.

Bu ucuz ürünler, beyaz giysilerinizin yeni gibi görünmesini sağlamak için ihtiyacınız olan tek şey.

haberici-002.jpg

KARBONAT

Beyaz çamaşırlarınızı korumak için en kullanışlı ürünlerden biri de karbonattır. Dört litre suyu bir bardak kabartma tozu ile karıştırın. Beyaz eşyalarınızı bu karışımda bir süre bekletin. Daha sonra kıyafetleri uygun şekilde durulayın ve beyazın daha önce hiç olmadığı kadar parlayacağını göreceksiniz!

ASPİRİN

Giysilerinizi yıkamak için ilaç kullanmak mı? Biraz garip gelebilir, ama gerçekten işe yarıyor. Yapmanız gereken tek şey altı aspirin tabletini ılık suda eritmek ve ardından kıyafetlerinizi yaklaşık yarım saat bu suda bekletin. Daha sonra çamaşırları normalde yaptığınız gibi çamaşır makinenizde yıkayın. Hepsi bu kadar. Bu sayede çamaşırlarını çok daha beyaz ve parlak görünecektir.

haberici2-001.jpg

Su samurlarının balık keyfi Su samurlarının balık keyfi

LİMON VE SİRKE

Beyaz giysilerinizde inatçı lekeler mi oluştu? O zaman bu son çözüm, uygulanması gereken yöntemdir. Sirke ve limon suyunun birleşimi en güçlü leke çıkarma ürünlerinden biridir! Lekeler kısa sürede yok olmakla kalmayacak, kıyafetlerinizin çok daha taze kokmasını yardımcı olacak. Spor kıyafetleri özellikle bu solüsyonla yıkanmaya uygundur.