ASLI YEŞİLYURT

Sonbahar demek okula dönmek demek. Yeni bir başlangıç yaptığımız bu mevsimde, okulun ilk günü neler giyileceği, nasıl makyaj yapılacağı hakkında hala karar veremediyseniz, işte size ilham olacak makyaj önerileri…

RENKLİ VE PARILTILI EYELİNER

renkli

Yine abartı makyajdan kaçınarak renkli veya parıltılı bir eyeliner sürebilir, ten makyajını çok abartmadan hafif bir allık ile makyajı tamamlayabilirsiniz.

FİLM YILDIZI

holywood

Okula giderken gözler üzerinizde olsun istiyorsanız kalın bir eyeliner ve kırmızı bir ruj tüm bakışları üzerinize çevirecektir. Okula bir film yıldızı gibi giriş yapmak için bu iki ürünü kullanmanız yeterli.

NUDE MAKYAJ

indir (1)-25

Okula dönüşte mutlaka abartılı makyajlardan kaçınmalısınız. Bu yüzden nude tonlarının hakim olduğu bir makyaj tercih edebilirsiniz. Bu sizi abartıdan uzaklaştırarak doğal bir görünüm kazandıracaktır.

KESKİN HATLAR

keskin1

Sadelik çerçevesi içerisinde okula ilk girişinizde keskin yüz hatlarınızla etkileyici bir imaj çizebilirsiniz. Bunun için sadece kontur ve allık uygulayabilirsiniz. Makyajın devamını tamamlamak için bir ruj ve maskara yeterli olacaktır.

CAT EYE MAKYAJI

indir-90

Gözlerinizi ön plana çıkaracak cat eyes makyajı yaparak, bakışları kendinize çevirebilir, okulun ilk gününde etkileyici bakışlar atabilirsiniz.

Sonbahar manzarası büyüledi Sonbahar manzarası büyüledi

Editör: Aslı Yeşilyurt