GÖKÇE ÇALIŞCİ

Gönül Köprüsü 28'nci durakta Gönül Köprüsü 28'nci durakta

Ne erkek ne de kadın bir ilişkide aldatılmayı hak etmez.  Ancak bazı erkekler sadakat konusunda başarılı değildir ve ne elindekini kaybetmek ister ne de vakit öldürdüğü insanı. Bunun için de bazı yalanlara başvurular. Bu erkekler yeni tanıştıkları kadınlara ezberlenmiş cümlelerle konuşurlar. Eşlerini aldatan erkeklerin sıklıkla söylediği yalanları merak ediyorsanız bu yazımıza mutlaka bir göz atmalısınız. 

Aldatan erkek nasıl davranır?

BENİ KİMSE ANLAMIYOR  

Kendilerini mağdur göstermeye bayılırlar. Özellikle eşlerinin onları anlamadığını ve dinlemediğini söylerler böylelikle duygularınızı sömür ve güven kazanmaya çalışırlar. "Bir tek beni sen anlıyorsun" gibi basit cümlelerle yeni tanıştıkları kadınları etkilemeye çalışırlar. 

Aldatan Erkek Nasıl Davranır?

SEVEREK EVLENMEDİM  

Sanki bu zamanda kafalarına silah dayamışlar da zorla evlendirilmiş gibi davranırlar. Kendilerini kurban olarak göstererek başka kadınların ilgisini çekerler. Evli erkekler genellikle eşlerini asla istemediklerini söylerler. N büyük yalanları ise ailesi için evlendiklerini söylerler.  

HİSLERİMİ KAYBETTİM

ÇOCUĞUM İÇİN O EVDEYİM!  

Ne yazık ki bu karakterdeki erkekler çocuklarını aldatma işlerine alet ederler. Eşlerini aldatan erkekler, tanıştıkları kadınlara çocuğu için bu evliliği sürdürdüklerini söyleyerek aldatma sürecini uzatır. Karşısındaki insana ne kadar fedakar olduğunu kanıtlamaya çalışır. 

AYNI YATAKTA BİLE UYUMUYORUZ

Aldatan erkekler eşlerini hep kötüler, beraber olmadıklarını aynı yatakta bile uyumadıklarını söylerler. Ama siz o evde değilsiniz ve olanları bilemezsiniz. Unutmayın hayat arkadaşını çocuğunun annesini aldatan sizi gözü kapalı aldatır. Evli erkeklerden uzak durun.... 

  

Editör: Gökçe Çalışcı