Özkan YILDIRIM

Güneybudaklar Mahallesi'ne getirmiş olduğu hizmetlerle vatandaşın gönlünde taht kuran şimdi de STK  anlamında geçtiğimiz sene Osmangazi  Muhtarlar Derneği Başkanlığına adaylığını açıklayan  Ali Öztürk cumartesi günü Osmangazi'de 100'ün üzerindeki muhtarımızın katılımıyla gerçekleştirilmiş olan  kahvaltıya  Osmangazi Belediye Başkanımız Mustafa Dündar da katıldı. Kahvaltılı toplantıda  Osmangazi İlçesindeki muhtarlara seslenen Güneybudaklar Mahallesi muhtarı ve Osmangazi Muhtarlar Derneği Başkan Adayı Ali Öztürk şunları söyledi;  “Yıllardır bu camianın içerisindeyim, siyasetle de uğraştım siyasete  ara verdikten sonra muhtarlık hayatımız  başladı. Muhtarlık hayatımda da elimden geldiğince köyüme hizmetkar oldum ,hizmet etmeye çalıştım, elimizden geldiğince daha işlerimiz var devam ediyoruz.Allah kısmet ederse bundan sonraki dönemimizde de 17 Mart'tan sonra takdir görür beni seçerseniz bu kapsamda da  çalışmalarımız devam edecek. Bu manada oylarınıza da talibim. Bundan sonra görevimiz 3 sene olacak gibi gözüküyor bundan sonra da sizin hizmetkarınız olmaya çalışacağım .Size  hizmet etmek istiyorum. Allah izin verirse inşallah kazanırsak öbürsü günden itibaren görevi devraldıktan sonra muhtarlarımızın sorunlarını biliyoruz her birinizin sorunlarını tek tek dinledik, sorunlarınızı biliyoruz.

SORUNLARI GİDERMEK ADINA ÇALIŞACAĞIZ

Diğer adayımız da elbette  biliyordur. İnşallah bu sorunları gidermek için elimden geleni yapacağım ben sizlere şunun  sözünü vermek istiyorum; Şu muhtar kardeşinize bana güvenin bir fırsat verin arkadaşlarım kızacaklar bana  ama ben bunu yine söyleyeceğim ben sizden  kesinlikle 3 sene yetki istemiyorum. Bir sene istiyorum. Bana bir fırsat verin, eğer ben bu bir  sene de Osmangazi Muhtarlar Derneği’ni  bir yerlere getiremezsem bir yerlere koyamazsam bir sene sonunda zaten yine bir araya gelip bu sefer (bundan sonra ailecek bir araya geleceğiz) toplantılarımızda ben bu işi başaramazsam bir sene sonunda istifamı sunarım. Bizim koltuk sevdamız yok, koltukta da hiç işimiz yok. Allah razı olsun babamın sayesinde babam da sizin meslektaşımızdır eskiler tanır yıllarca bu mesleği yaptı babamdan , bu görevi devraldım.

BİZİM KESİNLİKLE KOLTUK SEVDAMIZ YOK

Bizim koltuk sevdamız yok. Biz hizmet etmek için bu göreve talibiz hayatım boyunca kimsenin önünde eğilmedim, kimseye yağcılık peşinde olmadım, olmam da. Kimsenin de adamı olmadım. Rabbimden başka kimsenin önünde de eğilmem, bugüne kadar Sadece rabbime eğildim burada eski arkadaşlarımda  çok var herkes beni çok iyi bilir kimseye gidip  yalvaracak halimiz yok arkadaşlar, biz seçilmiş  muhtarlarız. Bakıyoruz bir şeyler duyuyoruz bunların hepsini inşallah 17 Mart'tan sonra son vereceğiz. Bir daha tekrarlıyorum 1 sene yetki verin  bana, yapacağımız projeleri kongre salonunda açıklayacağım.

CUMHURBAŞKANIMIZ “BENİM MUHTARIMI ÜZEN BENİ ÜZMÜŞ OLUR” DİYOR

Bir sene sonunda O söz verdiğimiz yapılacak işlerin belirli bir bölümünü belirli bir kısmını çözüme ulaştıramazsam yine istifa edeceğim. Ama biz yapacağız arkadaşlar ekibimize güveniyorum, kendime güveniyorum, arkadaşlarımıza güveniyorum. Bu işin içerisinden güzelce başarılı bir şekilde çıkacağız. Biz seçilmiş adamlarız arkadaşlar Cumhurbaşkanımız ne diyor” Benim Muhtarımı  üzen beni üzer” diyor. Bizim arkamızda  Cumhurbaşkanımız var. Benim dönemimde benim muhtarımı kimse üzemeyecek. Herkes haddini bilerek çalışacak. Buraya gelen herkese bütün arkadaşlarımıza kahvaltılı toplantımıza katılmış oldukları  için  teşekkür etmek istiyorum. Bu yoğun ilginizden dolayı ayrıca teşekkür etmek istiyorum. Sizden bir sene istiyorum görevim boyunca sizin hizmetkârınız  olacağıma buradan söz veriyorum, hepinize teşekkür ediyorum. Allah'a emanet olun,17 Mart Çarşamba günü Ördekli Kültür Merkezi'nde yapılacak kongremize  ayrıca herkesi beklediğimi de söylemek istiyorum. Diyerek sözlerini tamamladı. Kahvaltıya katılan Osmangazi Belediye Başkanımız Mustafa Dündar ise kısaca yapmış olduğu konuşmada muhtarlarımıza ve dahi değerli basın mensuplarımıza şunları söyledi:

Osmangazi'de konforlu ulaşım Osmangazi'de konforlu ulaşım

İDRİS BAŞKAN VERMEMEK İÇİN DİRENİYOR ALİ BAŞKAN’DA ALMAK İÇİN UĞRAŞIYOR..!!

”Pandemi  dolayısıyla birçok kereler ertelenen Osmangazi Muhtarlar Derneği seçimleri görünen o ki çarşamba günü gerçekleştirilecek. Mutlaka temizlik maske mesafe kurallarına bu süreçte uymamız gerekmekte çünkü son zamanlarda tekrardan vaka sayıları yükselmiş durumda. Değerli Güneybudaklar  Mahallesi muhtarı Ali Öztürk'ün daveti üzerine bu programa katılmış bulunmaktayım. Ben her İki arkadaşımıza da seçimlerde başarılar dilemek istiyorum, bu pandemi  süre içinde sizlerden mahalle muhtarları olarak ricam halkımıza örnek teşkil etmeniz temizlik maske mesafe kurallarına uymanızdır. Güzel bir rekabet var bu güzel ortamı sürdürmek lazım. Sonuçta biz hepimiz burada yaşıyoruz.Bu çerçevede kongrelerde başlamış oldu, Çarşamba günü inşallah Muhtarlar derneğimiz  kongresini yapmış olacak iki arkadaşımız var listelerini hazırlamışlar. İdris başkanım da böyle o kadar şey oldu ki vermemek için direniyor. Ali başkan da almak için uğraşıyor, çarşamba günü her şey belli olacak sevgi ve saygı içerisinde geçmesini, hayırlara vesile olmasını dilemek istiyorum. Gerçekten çok güzel bir ortam ,sevgi ,saygı çerçevesinde ki bu güzel ortamı sürdürmek lazım” diyerek konuşmasını sonlandırdı. Osmangazi İlçemizin Güneybudaklar  Köyü’ne Mahallesi'ne getirmiş olduğu hizmetlerle adından yazılı ve görsel medyada birçok kereler duyurmuş olan gayretli  çalışmaları ve takibiyle  bizlerinde dikkatini çeken Ali Öztürk'e  yarın Ördekli Kültür Merkezi'nde yapılacak olan seçimlerde başarılar diliyoruz.