Pazartesi günü ay Akrep burcun dave haftaya sezgilerimizi dinleyeceğimiz, derinleşeceğimiz mistik konuların ön planda olduğu haftaya giriş yapıyoruz. Salı günü Güneş ikizler, Ay Yay burcunda Bursa saatiyle 17.19 dolunay gerçekleşiyor. Dolunay zamanları olayların açığa çıktığı zamanlardır. Ay güneş karşıtlığı anlamına gelen dolunaylarda gerilimden uzak durmak sıvı tüketimine dikkat etmek gerekiyor. Ayın yay burcundaki yolculuğu Perşembe günü öğleden sonraya kadar devam edecek. Ay yay burcunda olduğu zamanlarda heyecanlı iyimser havanın eseceği, yurtdışı, yüksek eğitim temalı konuların gündeme geldiği birkaç günlük sürecin ardından, Cuma cumartesi ve Pazar günleri ay oğlak burcunda devam edecek. Hedefe odaklanacağımız, disiplinli ve kararlı olacağımız sürecin ardından, bu hafta nasıl geçecek burçları nasıl etkilenecek gelin hep birlikte inceleyelim.

Koç ve Yükseleni Koç olanlar:Pazartesi günüborç, alacak verecek miras ile ilgili konular gündeminizi meşgul edebilir. Salı, Çarşamba ve Perşembe günleri eğitim, yurtdışı, uzak yerlere seyahatler, hukuki konular gibi konular gündeminizi meşgul edebilir.Haftasonunu iş ve kariyer alanın da hareketlenme gündeme gelebilir.

Boğa ve Yükseleni Boğa Olanlar: Pazartesi günü ikili ilişkiler, ortaklıklar ve anlaşmalar konularında istişarelerde bulunabilirsiniz. Salı, Çarşamba ve Perşembe günleri borç, alacak verecek miras ile ilgili konular gündeminizi meşgul edebilir. Hafta sonunu eğitim, yurtdışı, uzak yerlere seyahatler, hukuki konular gibi konular gündeminize gelebilir.

İkizler ve Yükseleni İkizler Olanlar:Pazartesi günüçalıştığınız yerde astlarla ilgili konularda yeni oluşumlara girebilirsiniz. Salı, Çarşamba ve Perşembe günleri ikili ilişkiler, ortaklıklar ve anlaşmalar konularında istişarelerde bulunabilirsiniz. Hafta sonunuborç, alacak verecek miras ile ilgili konular gündeminizi meşgul edebilir.

Yengeç ve Yükseleni Yengeç Olanlar:Pazartesi günühobilerinize vakit ayırabilir, varsa çocuklarınızla eğlenceli aktivitelerde bulunabilirsiniz. Salı, Çarşamba ve Perşembe günleri çalıştığınız yerde astlarla ilgili konular gündeme gelebilir. Hafta sonunuikili ilişkiler, ortaklıklar ve anlaşmalar konularında istişarelerde bulunabilirsiniz.

Aslan ve Yükselen Aslan Olanlar:Pazartesi günü aile, ev, arsa konuları gündeme gelebilir. Salı, Çarşamba ve Perşembe günleri hobilerinize vakit ayırabilir, varsa çocuklarınızla eğlenceli aktivitelerde bulunabilirsiniz.Hafta sonunu ise çalıştığınız yerde astlarla ilgili konular gündeme gelebilir.

Başak ve Yükseleni Başak Olanlar:Pazartesi günüyakın yerlere seyahatler, iletişim ve kardeşlerle ilgili konular gündeme gelebilir.Salı, Çarşamba ve Perşembe günleri aile, ev, arsa konuları gündeme gelebilir.Hafta sonunu hobilerinize vakit ayırabilir, varsa çocuklarınızla eğlenceli aktivitelerde bulunabilirsiniz.

 

Terazi ve Yükseleni Terazi Olanlar:Pazartesi günüparasal konular,Salı, Çarşamba ve Perşembe günleri yakın yerlere seyahatler, iletişim ve kardeşlerle ilgili konular gündeme gelebilirHafta sonunu aile, ev, arsa konuları gündeme gelebilir.

Akrep ve Yükseleni Akrep Olanlar:Pazartesi günükendinize vakit ayırabilir, girişimlerde bulunabilir, sportif aktivitelere katılabilirsiniz. Salı, Çarşamba ve Perşembe günleri para ile ilgili konular gündeme gelebilir. Cumartesi ve Pazar günü ise yakın yerlere seyahatler, akraba, kardeş ziyaretlerinde bulunabilirsiniz.Hafta sonunu medya, yayıncılık, iletişim konuları gündeme gelebilir.

Yay ve Yükseleni Yay Olanlar:Pazartesi günüperde arkası olaylar, dedikodular, belirsizliklerle karşılaşabilir, içe çekilebilir, bilinçaltı çalışmalarına yönelebilirsiniz. Salı, Çarşamba ve Perşembe günleri kendinize vakit ayırabilir, girişimlerde bulunabilir, sportif aktivitelere katılabilirsiniz. Hafta sonunu para ile ilgili konular gündeme gelebilir.

Oğlak ve Yükseleni Oğlak Olanlar:Pazartesi günükulüpler, dernekler, arkadaşlar gibi sosyal ortamlarda bulunabilirsiniz. Çarşamba, Perşembe ve Cuma günleri dedikodular, belirsizliklerle karşılaşabilir, içe çekilebilir, bilinçaltı çalışmalarına yönelebilirsiniz. Hafta sonunukendinize vakit ayırabilirsiniz. Girişimlerde ve sportif aktivitelerde dikkatli olmakta fayda var.

Kova ve Yükseleni Kova Olanlar:Pazartesi günüiş ve kariyer alanında hareketlenme gündeme gelebilir.Salı, Çarşamba ve Perşembe günleri kulüpler, dernekler, arkadaşlar gibi sosyal ortamlarda bulunabilirsiniz.Hafta sonunudedikodular, belirsizliklerle karşılaşabilir, içe çekilebilir, bilinçaltı çalışmalarına yönelebilirsiniz.

Balık ve Yükseleni Balık Olanlar:Pazartesi günüeğitim, yurtdışı, uzak yerlere seyahatler, hukuki konular gibi konularda yeni fırsatlar yakalayabilirsiniz. Salı, Çarşamba ve Perşembe günleri iş ve kariyer alanında hareketlenme gündeme gelebilir.Hafta sonunukulüpler, dernekler, arkadaşlar gibi sosyal ortamlarda dikkatli olmakta fayda var.