Pazartesi günü Ay Balık burcundaki seyrine devam ediyor ve Çarşamba gününe kadar Ay Balık burcunda olacak. Duygusal hassas ve değişime adapte olmaya çalışacağımız iki günün ardından Çarşamba günü Ay Koç burcuna geçiyor ve Cuma günü sabah saatlerine kadar Ay Koç burcunda olacak. Daha girişken, gözüpek ve enerjik olacağımız bu sürecin ardından, Ay Cuma günü öğle saatlerinde Boğa burcuna geçecek. Sakin, ortamı sindirmeye çalışacağımız günün ardından haftayı Boğa burcunda tamamlıyor olacağız. Bu hafta nasıl geçecek burçlar nasıl etkilenecek gelin hep birlikte inceleyelim.
Koç ve Yükseleni Koç Olanlar: Pazartesi ve Salı günleri bulunduğunuz ortamdan uzaklaşmak izole olmak isteyebilirsiniz. Çarşamba, Perşembe günü ve Cuma öğle saatlerine kadar kendinize vakit ayırabilir girişimsel işlemlerle ilgili fikirsel aktivitelerde bulunabilirsiniz. Cuma öğleden sonra ve hafta sonuna kadar ise para ile ilgili konular gündeme gelebilir.
Boğa ve Yükseleni Boğa Olanlar: Pazartesi ve Salı günleri kulüpler, dernekler, arkadaşlar gibi sosyal ortamlarda bulunabilirsiniz. Çarşamba, Perşembe günü ve Cuma öğle saatlerine kadar bulunduğunuz ortamdan uzaklaşmak izole olmak isteyebilirsiniz. Cuma öğleden sonra ve hafta sonuna kadar ise kendinize vakit ayırabilir, girişimsel işlemlerle ilgili fikirsel aktivitelerde bulunabilirsiniz.
İkizler ve Yükseleni İkizler Olanlar: Pazartesi ve Salı günleri iş ve kariyer alanında yeni planlar yapabilirsiniz. Çarşamba, Perşembe günü ve Cuma öğle saatlerine kadar kulüpler, dernekler, arkadaşlar gibi sosyal ortamlarda bulunabilirsiniz. Cuma öğleden sonra ve hafta sonuna kadar ise bulunduğunuz ortamdan uzaklaşmak izole olmak isteyebilirsiniz.
Yengeç ve Yükseleni Yengeç Olanlar: Pazartesi ve Salı günleri eğitim, yurtdışı, uzak yerlere seyahatler, hukuki konular gibi konular gündeminize gelebilir. Çarşamba, Perşembe günü ve Cuma öğle saatlerine kadar iş ve kariyer alanında yeni planlar yapabilirsiniz. Cuma öğleden sonra ve hafta sonuna kadar ise kulüpler, dernekler, arkadaşlar gibi sosyal ortamlarda bulunabilirsiniz.
Aslan ve Yükselen Aslan Olanlar: Pazartesi ve Salı günleri borç, alacak verecek miras ile ilgili konular gündeminizi meşgul edebilir. Çarşamba, Perşembe günü ve Cuma öğle saatlerine kadar eğitim, yurtdışı, uzak yerlere seyahatler, hukuki konular gibi konular gündeminize gelebilir. Cuma öğleden sonra ve hafta sonuna kadar ise iş ve kariyer alanın da yeni planlar yapabilirsiniz.
Başak ve Yükseleni Başak Olanlar: Pazartesi ve Salı günleri ikili ilişkiler, ortaklıklar ve anlaşmalar konularında istişarelerde bulunabilirsiniz. Çarşamba, Perşembe günü ve Cuma öğle saatlerine kadar borç, alacak verecek miras ile ilgili konular gündeminizi meşgul edebilir. Cuma öğleden sonra ve hafta sonuna kadar ise eğitim, yurtdışı, uzak yerlere seyahatler, hukuki konular gibi konular gündeminize gelebilir.
Terazi ve Yükseleni Terazi Olanlar: Pazartesi ve Salı günleri sağlığınız, varsa evcil hayvanlarınızla ilgili konular gündeminizi meşgul edebilir. Çarşamba, Perşembe günü ve Cuma öğle saatlerine kadar ikili ilişkiler, ortaklıklar ve anlaşmalar konularında istişarelerde bulunabilirsiniz. Cuma öğleden sonra ve hafta sonuna kadar ise borç, alacak verecek miras ile ilgili konular gündeminizi meşgul edebilir.
Akrep ve Yükseleni Akrep Olanlar: Pazartesi ve Salı günleri varsa çocuklarınızla eğlenceli aktivitelerde bulunabilirsiniz. Çarşamba, Perşembe günü ve Cuma öğle saatlerine kadar sağlığınız, varsa evcil hayvanlarınızla ilgili konular gündeminizi meşgul edebilir. Cuma öğleden sonra ve hafta sonuna kadar ise ikili ilişkiler, ortaklıklar ve anlaşmalar konularında istişarelerde bulunabilirsiniz.
Yay ve Yükseleni Yay Olanlar: Pazartesi ve Salı günleri aileniz yuvanızla ilgili gelişmeler yaşayabilirsiniz. Çarşamba, Perşembe günü ve Cuma öğle saatlerine kadar hobilerinize vakit ayırabilir, varsa çocuklarınızla eğlenceli aktivitelerde bulunabilirsiniz. Cuma öğleden sonra ve hafta sonuna kadar ise sağlığınız, varsa evcil hayvanlarınızla ilgili konular gündeminizi meşgul edebilir.
Oğlak ve Yükseleni Oğlak Olanlar: Pazartesi ve Salı günleri yakın yerlere seyahatler, akraba, kardeş ziyaretlerinde bulunabilir, medya, yayıncılık, iletişim konularında yoğunluk yaşayabilirsiniz. Çarşamba, Perşembe günü ve Cuma öğle saatlerine kadar Aileniz yuvanızla ilgili gelişmeler yaşayabilirsiniz. Cuma öğleden sonra ve hafta sonuna kadar ise hobilerinize vakit ayırabilir, varsa çocuklarınızla eğlenceli aktivitelerde bulunabilirsiniz.
Kova ve Yükseleni Kova Olanlar: Pazartesi ve Salı günleri para ile ilgili konular gündeme gelebilir. Çarşamba, Perşembe günü ve Cuma öğle saatlerine kadar yakın yerlere seyahatler, akraba, kardeş ziyaretlerinde bulunabilir, medya, yayıncılık, iletişim konularında yoğunluk yaşayabilirsiniz. Cuma öğleden sonra ve hafta sonuna kadar ise Aileniz yuvanızla ilgili gelişmeler yaşayabilirsiniz.
Balık ve Yükseleni Balık Olanlar: Pazartesi ve Salı günleri kendinize vakit ayırabilir girişimsel işlemler ve fiziksel aktivitelerde bulunabilirsiniz. Çarşamba, Perşembe günü ve Cuma öğle saatlerine kadar para ile ilgili konular gündeme gelebilir. Cuma öğleden sonra ve hafta sonuna kadar ise yakın yerlere seyahatler, akraba, kardeş ziyaretlerinde bulunabilir, medya, yayıncılık, iletişim konularında yoğunluk yaşayabilirsiniz.