Haftaya Ay, Yay burcunda başlıyor. Ay, Çarşamba gününe kadar Yay burcunda hareket ediyor olacak. Heyecanlı iyimser havanın eseceği, yurtdışı, yüksek eğitim temalı konular gündeme gelebilir. Ay, Çarşamba günü Oğlak burcuna geçecek ve Cuma günü akşam saatlerine kadar Ay, Oğlak burcunda olacak. Hedefe odaklanacağımız, disiplinli ve kararlı olacağımız birkaç günlük sürecin ardından, Haftanın sonu ise Ay, Kova burcunda olacak. Olaylara daha farklı bakacağımız değişime açık olacağımız gününün ardından bu hafta nasıl geçecek ve burçlar nasıl etkilenecek gelin hep birlikte inceleyelim
Koç ve yükseleni Koç olanlar: Pazartesi ve Salı günleri eğitim, yüksek eğitim, yurtdışı temalı konularda yeni kararlar alabilirsiniz. Çarşamba, Perşembe ve Cuma günleri kariyerinizle ilgili konular gündeme gelebilir. Hafta sonu ise kulüpler, dernekler, arkadaşlar gibi sosyal alanlarda bulunabilirsiniz.
Boğa ve yükseleni Boğa olanlar: Pazartesi ve Salı günleri borç alacak verecek miras konularında gelişmeler yaşayabilirsiniz. Çarşamba, Perşembe ve Cuma günleri yüksek eğitim, yurtdışı temalı konular gündeme gelebilir. Hafta sonu ise kariyerinizle ilgili konular gündeme gelebilir.
İkizler ve yükseleni İkizler olanlar: Pazartesi ve Salı günleri ikili ilişkiler ortaklıklar konularında istişarelerde bulunabilirsiniz. Çarşamba, Perşembe ve Cuma günleri borç alacak verecek miras konularında gelişmeler yaşayabilirsiniz. Hafta sonu ise yüksek eğitim, yurtdışı temalı konular gündeme gelebilir.
Yengeç ve yükseleni Yengeç olanlar: Pazartesi ve Salı günleri sağlığınız, çalışma ortamınız, varsa evcil hayvanlarınızla ilgili konular gündeme gelebilir. Çarşamba, Perşembe ve Cuma günleri ikili ilişkiler ortaklıklar konularında istişarelerde bulunabilirsiniz. Hafta sonu ise borç alacak verecek miras konularında gelişmeler yaşayabilirsiniz.
Aslan ve yükselen Aslan olanlar: Pazartesi ve Salı günleri hobilerinize varsa çocuklarınızla eğlenceli ve güzel vakit geçirebilirsiniz. Çarşamba, Perşembe ve Cuma günleri sağlığınız, çalışma ortamınız, varsa evcil hayvanlarınızla ilgili konular gündeme gelebilir. Hafta sonu ise ikili ilişkiler ortaklıklar konularında istişarelerde bulunabilirsiniz.
Başak ve yükseleni Başak olanlar: Pazartesi ve Salı günleri aileniz, aile büyükleriniz ile birlikte vakit geçirebilir, hane ile ilgili istişarelerde bulunabilirsiniz. Çarşamba, Perşembe ve Cuma günleri hobilerinize varsa çocuklarınızla eğlenceli ve güzel vakit geçirebilirsiniz. Hafta sonu ise çalışma ortamınız, varsa evcil hayvanlarınızla ilgili konular gündeme gelebilir.
Terazi ve yükseleni Terazi olanlar: Pazartesi ve Salı günleri yakın yerlere seyahatler, iletişim, medya konuları gündeme gelebilir. Çarşamba, Perşembe ve Cuma günleri aile, ev, arsa konularında nihai kararlar verebilirsiniz. Hafta sonu ise hobilerinize varsa çocuklarınızla eğlenceli ve güzel vakit geçirebilirsiniz.
Akrep ve yükseleni Akrep olanlar: Pazartesi ve Salı günleri para haneniz etkileniyor harcamalara dikkat. Çarşamba, Perşembe ve Cuma günleri yakın yerlere seyahatler, iletişim, medya konuları gündeme gelebilir. Hafta sonu ise aile, ev, arsa konularında nihai kararlar verebilirsiniz.
Yay ve yükseleni Yay olanlar: Pazartesi ve Salı günleri kendinize vakit ayırabilir, girişimlerde bulunabilir, sportif aktivitelere katılabilirsiniz. Çarşamba, Perşembe ve Cuma günleri para haneniz etkileniyor harcamalara dikkat. Hafta sonu ise yakın yerlere seyahatler, iletişim, medya konuları gündeme gelebilir.
Oğlak ve yükseleni Oğlak olanlar: Pazartesi ve Salı günleri perde arkası olaylar, dedikodular, belirsizlikler, içe çekilebilir, bilinçaltı çalışmalarına yönelebilirsiniz. Çarşamba, Perşembe ve Cuma günleri kendinize vakit ayırabilir, girişimlerde bulunabilir, sportif aktivitelere katılabilirsiniz. Hafta sonu ise para haneniz etkileniyor harcamalara dikkat.
Kova ve yükseleni Kova olanlar: Pazartesi ve Salı günleri kulüpler, dernekler, arkadaşlar gibi sosyal alanlarda bulunabilirsiniz. Çarşamba, Perşembe ve Cuma günleri perde arkası olaylar, dedikodular, belirsizlikler,  içe çekilebilir, bilinçaltı çalışmalarına yönelebilirsiniz. Hafta sonu ise kendinize vakit ayırabilir, girişimlerde bulunabilir, sportif aktivitelere katılabilirsiniz.
Balık ve yükseleni Balık olanlar: Pazartesi ve Salı günleri iş ve kariyer alanında hareketlenme gündeme gelebilir. Çarşamba, Perşembe ve Cuma günleri kulüpler, dernekler, arkadaşlar gibi sosyal alanlarda bulunabilirsiniz. Hafta sonu ise perde arkası olaylar, dedikodular, belirsizlikler, içe çekilebilir, bilinçaltı çalışmalarına yönelebilirsiniz.