GÖKÇE ÇALIŞCİ

Yapraklar sararmaya başladı artık sonbahar kapımızı çalıyor. Hüzün mevsimi olarak bilinen bu ay da bu hüznü evinizden uzaklaştırmak istiyorsanız sizin için derlediğimiz dekorasyon önerilerine bir göz atın. İşte 2023 yılı sonbahar dekorasyon trendleri.


BOYALARDAN BAŞLAYIN
Sonbaharın rengi kahverengidir. Ancak içinizde ukde kalan baharı yaşatmak için pastel tonlarda ‘yeşil’ kullanmak evinize sakin bir hava katacaktır. Özellikle mutfak kısmında kullanılan bu renk iştahınızı açacak ve sonbaharda mutfağınızdan mis kokulu pasta börek çıkarmanıza yardımcı olacaktır. Eğer mutfakta vakit geçirmeyi seviyorsanız bu renk tam size göre. 

Gönül Köprüsü 28'nci durakta Gönül Köprüsü 28'nci durakta

Şamdan Mumluk Fiyatları | Mumluk Modelleri - Trendyol

ŞAMDAN
Romantik akşamların vazgeçilmezi şamdanlar evinize ayrı bir hava katacaktır. Yağmur yağarken yakacağınız şamdan eşliğinde kitabınızı okumak terapi gibi gelecektir.

EKOSE VE GEOMETRİK CİSİMLER

Kışın hem kıyafetlerde hem de mekanlarda çok sık göreceğimiz bu desenler bu seneye hakim olacak. Duvar kağıtlarından tutun da  yastık ve yatak örtülerinde de görmeye başlayacağız. 


ESKİ BOYALAR

Eskimiş mobilyalar her ne kadar can sıkıcı olsa da artık eskilerde moda. Eskimiş eşyalarınıza daha eski ve bohem bir hale getirmek için  birçok boya var. Özellikle masa ve gümüşlüklerde evinize çiftlik havası katacaktır. 

Yeni Karartma Kalın Katı Kadife perde dekorasyonu Saf Lüks Yatak Odası Için  Siyah DuBai Lüks Perdelik Otel perdeleri - AliExpress
KADİFE

Evi kasvetli ve ağır gösterse de bu sene yastık kılıflarında ve perdelerde göreceğiz.  Kadife kumaş oldukça trend ve bu sayede farklı kumaşlarla değişik tarzları bir arada kullanabilirsiniz.

Editör: Gökçe Çalışcı