Yılın ilk parçalı Güneş tutulmasından sonra bu haftaya Ay Koç burcunda enerjik başlıyoruz. 18 Şubat-20 Mart’a kadar Güneş burç değiştiriyor ve kovadan Balık burcuna geçiyor. Balık burcu çevresindeki olaylardan çabuk etkilenir, dikkati hemen dağılabilir. Başkalarına yardım etmekten keyif alırlar. Sezgileri kuvvetlidir. Her şeyi hisseder, derinden etkilenirler. Bu yüzden gerçekle hayal arasındaki dengeyi kurmakta zorluk çekerler. Alışkanlıklarından vazgeçmek istemezler. Gerçeklerden kaçabilir, hayal dünyasından çıkmak istemez. Hassastır, alıngandırlar. Hayal güçlerinin geniş olması onların sanatta yaratıcı olmalarını beraberinde getirebilir. Gönüllü kuruluşlarda en ön sırayı Balık burcu olanlar alabilir. Balık burcu horoskopta hangi evinizdeyse Güneş bu evden geçerken 1 ay süre boyunca  kendimizi fazla zorlamak istemeyebilir, olayları akışa bıraktığınız zamanlar olabilir. Bu duruma kendimizi fazla kaptırıp kayıplar yaşamamak için her zamanki gibi temkinli olmakta fayda var. Sanatsal yaratıcılığın arttığı ve hislerin yoğunlaştığı en etkin zaman aralıkları da diyebiliriz. Bu hafta nasıl geçecek ve Balık burcu diğer burçları nasıl etkileyecek gelin hep birlikte inceleyelim.

Koç ve Yükseleni Koç Olanlar: Pazartesi günü Ay Koç burcunda ayın 1. Ev yerleşimiyle birlikte kendinize vakit ayırabilir, girişimlerde bulunabilir, sportif aktivitelere katılabilirsiniz. Salı, Çarşamba ve Perşembe günü ay boğa burcunda Ay’ın 2.ev yerleşimiyle birlikte değerleriniz, para ile ilgili konular, yatırımlar, bütçe, banka, finans gibi alanlar etkileniyor, destek görebilirsiniz. Cuma, Cumartesi günü Ay ikizler burcunda yakın yerlere seyahatler, projeler ve iletişim konuları gündeme gelebilir ve Pazar günü ise Ay Yengeç burcunda ailenizle birlikte güzel hafta sonu geçirebilirsiniz. Pazar günü ayrıca Güneş’in Balık burcuna geçmesiyle birlikte biraz daha içinize çekilip gelecekle ilgili planlar kurgulayabilirsiniz.

Boğa ve Yükseleni Boğa Olanlar: Pazartesi günü Ay Koç burcunda Ay’ın 12. yerleşimiyle birlikte perde arkası olaylar, dedikodular, belirsizliklere dikkat. İçe çekilebilir, bilinçaltı çalışmalarına yönelebilirsiniz. Salı, Çarşamba ve Perşembe günü ay boğa burcunda ayın 1.ev yerleşimiyle birlikte kendinize vakit ayırabilir, girişimlerde bulunabilir, sportif aktivitelere katılabilirsiniz. Cuma, Cumartesi günü ay ikizler burcunda ayın 2. ev yerleşimiyle birlikte değerleriniz, para ile ilgili konular, yatırımlar, bütçe, banka, finans gibi alanlar etkileniyor, destek görebilirsiniz. Pazar günü ise Ay yengeç burcunda yakın yerlere seyahatler, projeler ve iletişim konuları gündeme gelebilir. Güneşin Balık burcuna geçmesiyle birlikte bir aylık süre içerisinde arkadaşlarınıza birlikte zaman geçirmeye yoğunlaşabilir, sosyal yaşamda yeni fırsatlar yakalayabilirsiniz.

İkizler ve Yükseleni İkizler Olanlar: Pazartesi günü Ay Koç burcunda ayın 11. evinizi etkilemesiyle birlikte arkadaşlarınıza vakit ayırabilir, etkinliklere katılabilirsiniz. Salı, Çarşamba ve Perşembe günü ay boğa burcunda ayın 12.yerleşimiyle birlikte perde arkası olaylar, dedikodular, belirsizliklere dikkat. İçe çekilebilir, bilinçaltı çalışmalarına yönelebilirsiniz. Cuma, Cumartesi günü ay ikizler burcunda ayın 1. ev yerleşimiyle birlikte kendinize vakit ayırabilir, girişimlerde bulunabilir, sportif aktivitelere katılabilirsiniz. Pazar günü ise Ay yengeç burcunda değerleriniz, para ile ilgili konular, yatırımlar, bütçe, banka, finans gibi alanlar etkileniyor, destek görebilirsiniz. Pazar günü ayraca Güneşin Balık burcuna geçmesiyle birlikte bir aylık süre içerisinde işle ilgili yeni fırsatlar yakalayabilirsiniz.

Yengeç ve Yükseleni Yengeç Olanlar: Pazartesi günü Ay Koç burcunda ayın 10.ev yerleşimiyle birlikte iş ve kariyer alanında hareketlenme gündeme gelebilir. Salı, Çarşamba ve Perşembe günü ay boğa burcundaayın11.ev yerleşimiyle birlikte kulüpler, dernekler, arkadaşlar gibi sosyal konular gündeme gelebilir. Cuma, Cumartesi günü ay ikizler burcunda ayın 12.ev yerleşimiyle birlikte perde arkası olaylar, dedikodular, belirsizlikler, içe çekilebilir, bilinçaltı çalışmalarına yönelebilirsiniz. Pazar günü ise Ay yengeç burcunda ayın 1.ev yerleşimiyle birlikte kendinize vakit ayırabilir, girişimlerde bulunabilir, sportif aktivitelere katılabilirsiniz. Pazar günü ayraca Güneşin Balık burcuna geçmesiyle birlikte bir aylık süre içerisinde işinizle ilgili yeni fırsatlar yakalayabilirsiniz.

Aslan ve Yükselen Aslan Olanlar: Pazartesi günü Ay Koç burcunda ayın 9.ev yerleşimiyle birlikte eğitim, yurtdışı, uzak yerlere seyahatler, hukuki konular gibi konular gündeme gelebilir. Salı, Çarşamba ve Perşembe günü ay boğa burcunda ayın 10.ev yerleşimiyle birlikte iş ve kariyer alanında hareketlenme gündeme gelebilir.Cuma, Cumartesi günü ay ikizler burcunda ayın 11.ev yerleşimiyle birlikte kulüpler, dernekler, arkadaşlar gibi sosyal konular gündeme gelebilir.Pazar günü ise Ay yengeç burcunda ayın 12.ev yerleşimiyle birlikte perde arkası olaylar, dedikodular, belirsizliklere dikkat. İçe çekilebilir, bilinçaltı çalışmalarına yönelebilirsiniz. Pazar günü ayraca Güneşin Balık burcuna geçmesiyle birlikte bir aylık süre içerisinde miras, müşterek kazanımlarla ilgili hareketli süreç diyebiliriz.

Başak ve Yükseleni Başak Olanlar: Pazartesi günü Ay Koç burcunda ayın 8.ev yerleşimiyle birlikte borç, alacak verecek miras ile ilgili konular gündeme gelebilir. Salı, Çarşamba ve Perşembe günü ay boğa burcunda ayın 9.ev yerleşimiyle birlikte eğitim, yurtdışı, uzak yerlere seyahatler, hukuki konular gibi konular gündeme gelebilir. Cuma, Cumartesi günü ay ikizler burcundaayın10.ev yerleşimiyle birlikte iş ve kariyer alanında hareketlenme gündeme gelebilir. Pazar günü ise Ay yengeç burcunda ayın 11.ev yerleşimiyle birlikte kulüpler, dernekler, arkadaşlar gibi sosyal konular gündeme gelebilir. Pazar günü ayraca Güneşin Balık burcuna geçmesiyle birlikte bir aylık süre içerisinde ikili ilişkiler, ortaklıklar gibi konularda yoğunluk gündeme gelebilir.

Terazi ve Yükseleni Terazi Olanlar: Pazartesi günü Ay Koç burcunda ayın 7.ev yerleşimiyle ikili ilişkiler, otaklıklar, sözleşmelerde güç çekişmelerine dikkat. Salı, Çarşamba ve Perşembe günü ay boğa burcunda ayın 8.ev yerleşimiyle birlikte borç, alacak verecek miras ile ilgili konular gündeme gelebilir. Cuma, Cumartesi günü ay ikizler burcunda ayın 9.ev yerleşimiyle birlikte eğitim, yurtdışı, uzak yerlere seyahatler, hukuki konular gibi konular gündeme gelebilir. Pazar günü ise Ay yengeç burcunda ayın 10.ev yerleşimiyle birlikte iş ve kariyer alanında hareketlenme gündeme gelebilir. Güneşin Balık burcuna geçmesiyle birlikte bir aylık süre içerisinde sağlığınıza dikkat.

Akrep ve Yükseleni Akrep Olanlar: Pazartesi günü Ay Koç burcunda ayın 6.ev yerleşimiyle iş yoğunluğunuz artabilir,  çalıştığınız yerde astlarla ilgili konular gündeme gelebilir. Sağlığınıza dikkat. Salı, Çarşamba ve Perşembe günü ay boğa burcunda ayın7.ev yerleşimiyle ikili ilişkiler, otaklıklar, sözleşmeler gündeme gelebilir. Cuma, Cumartesi günü ay ikizler burcunda ayın 8.ev yerleşimiyle birlikte borç, alacak verecek miras ile ilgili konular gündeme gelebilir.Pazar günü ise Ay yengeç burcunda ayın 9.ev yerleşimiyle birlikte eğitim, yurtdışı, uzak yerlere seyahatler, hukuki konular gibi konular gündeme gelebilir. Güneşin Balık burcuna geçmesiyle birlikte bir aylık süre içerisinde hobilerinize daha fazla vakit ayırabilirsiniz.

Yay ve Yükseleni Yay Olanlar: Pazartesi günü Ay Koç burcunda ayın5. evinizi etkilemesiyle çocuklar, hobiler konuları gündeme gelebilir. Salı, Çarşamba ve Perşembe günü ay boğa burcunda ayın 6.ev yerleşimiyle iş yoğunluğunuz artabilir,  çalıştığınız yerde astlarla ilgili konular gündeme gelebilir. Sağlığınıza dikkat. Cuma, Cumartesi günü ay ikizler burcunda ayın 7.ev yerleşimiyle ikili ilişkiler, otaklıklar, sözleşmeler gündeme gelebilir. Pazar günü ise Ay yengeç burcunda ayın 8.ev yerleşimiyle birlikte borç, alacak verecek miras ile ilgili konular gündeme gelebilir. Güneşin Balık burcuna geçmesiyle birlikte bir aylık süre içerisinde hanenize daha fazla vakit ayırabilirsiniz.

Oğlak ve Yükseleni Oğlak Olanlar: Pazartesi günü Ay Koç burcunda ayın 4.ev yerleşimiyle birlikte aile, ev, arsa konuları gündeme gelebilir. Salı, Çarşamba ve Perşembe günü ay boğa burcunda ayın 5. evinizi etkilemesiyle çocuklar, hobiler konuları gündeme gelebilir. Cuma, Cumartesi günü ay ikizler burcundaayın6.ev yerleşimiyle iş yoğunluğunuz artabilir,  çalıştığınız yerde astlarla ilgili konular gündeme gelebilir. Pazar günü ise Ay yengeç burcunda ayın 7.ev yerleşimiyle ikili ilişkiler, otaklıklar, sözleşmeler gündeme gelebilir. Güneşin Balık burcuna geçmesiyle birlikte bir aylık süre içerisinde akraba ziyaretlerinizi çoğaltabilir yeni projelere yoğunlaşabilirsiniz.

Kova ve Yükseleni Kova Olanlar: Pazartesi günü Ay Koç burcunda ayın3.ev yerleşimiyle birlikte yakın yerlere seyahatler, iletişim, yazmak gibi konular gündeminizi meşgul edebilir. Salı, Çarşamba ve Perşembe günü ay boğa burcunda ayın 4. Evinizi etkilemesiyle tutulma ile birlikte sizi en fazla aile, ev, arsa konuları gündeme gelebilir.Cuma, Cumartesi günü ay ikizler burcunda çocuklar, hobiler, eğlenmek güzel vakit geçirme açısından değerlendirebilirsiniz.Pazar günü ise Ay yengeç burcunda sağlığınıza dikkat.Güneşin Balık burcuna geçmesiyle birlikte bir aylık süre içerisinde, ayrıca kazanımlar açısından fırsatlar yakalayabileceğiniz zaman aralıkları değerlendirmekte fayda var.

Balık Yükselen Balık Olanlar: Pazartesi günü Ay Koç burcunda ayın 2.ev yerleşimiyle birlikte değerleriniz, para ile ilgili konular gündeme gelebilir. Salı, Çarşamba ve Perşembe günü ay boğa burcunda ayın3.ev yerleşimiyle birlikte yakın yerlere seyahatler, iletişim, yazmak gibi konular gündeminizi meşgul edebilir. Cuma, Cumartesi günü ay ikizler burcunda ayın 4. Evinizi etkilemesiyle aile, ev, arsa konuları gündeme gelebilir. Pazar günü ise Ay yengeç burcunda çocuklar, hobiler, eğlenmek güzel vakit geçirme açısından değerlendirebilirsiniz. Güneşin Balık burcuna geçmesiyle birlikte bir aylık süre içerisinde kendinize yoğunlaşabilir yeni girişimlerde bulunabilir spora başlayabilirsiniz