Haftanın ilk gününde Ay Aslan Burcunda ve Çarşamba sabah saatlerine kadar Ay Aslan burcunda hareket ediyor olacak. Ay Aslan Burcunda olduğu zamanlar Yaratıcı gücün harekete geçeceği özgüven ve neşenizin artacağı daha çok hobiler, çocukların ön planda olacağı konular gündeme gelebilir. Ay Çarşamba sabah saatlerine burç değiştirecek Başak burcunda ve Cuma öğle saatlerine kadar Başak Burcunda hareket ediyor olacak daha analitik düşüneceğiniz,  iletişim konularının ön planda olabileceğini göstermekte. Hafta sonu ise Ay Terazi Burcunda hareket ediyor olacak ve özellikle ikili ilişkilerin ön planda olduğu karşı tarafa odaklanacağımız, zihnimizin meşgul olacağı hafta sonu bizi bekliyor. Bu hafta nasıl geçecek burçları nasıl etkilenecek gelin hep birlikte inceleyelim.
Koç ve Yükseleni Koç olanlar: Pazartesi, Salı ve Çarşamba günlerihobilerinize varsa çocuklarınıza vakit ayırabilir hoş vakit geçirebilirsinizayrıca, Çarşamba, Perşembe ve Cuma günleriastlarla ilgili ve sağlıkla ilgili konular gündeme gelebilir.Hafta Sonuiseikili ilişkiler, ortaklıklar ve anlaşmalar konularında istişarelerde bulunabilirsiniz.
Boğa ve Yükseleni Boğa Olanlar:Pazartesi, Salı ve Çarşamba günleri ev, aile konularıyla haşır neşir olabilirsinizayrıca, Çarşamba, Perşembe ve Cuma günlerihobilerinize varsa çocuklarınıza vakit ayırabilir hoş vakit geçirebilirsiniz.Hafta Sonuiseastlarla ilgili ve sağlıkla ilgili konular gündeme gelebilir.
İkizler ve Yükseleni İkizler Olanlar:Pazartesi, Salı ve Çarşamba günleriiletişim, Medya yayıncılık ve yakın yerlere seyahatler gündeme gelebilirayrıca, Çarşamba, Perşembe ve Cuma günleriev, aile konularıyla haşır neşir olabilirsiniz.Hafta Sonuisehobilerinize varsa çocuklarınıza vakit ayırabilir hoş vakit geçirebilirsiniz.
Yengeç ve Yükseleni Yengeç OlanlarPazartesi, Salı ve Çarşamba günleripara ile ilgili konular zihninizi meşgul edebilirayrıca, Çarşamba, Perşembe ve Cuma günleriMedya yayıncılık ve yakın yerlere seyahatler gündeme gelebilir.Hafta Sonuiseev, aile konularıyla haşır neşir olabilirsiniz.
Aslan ve Yükselen Aslan Olanlar:Pazartesi, Salı ve Çarşamba günleri kendinize vakit ayırabilir, girişimlerde ve sportif aktiviteler de bulunabilirsiniz ayrıca, Çarşamba, Perşembe ve Cuma günleri para ile ilgili konular zihninizi meşgul edebilir.Hafta SonuiseMedya yayıncılık ve yakın yerlere seyahatler gündeme gelebilir.
Başak ve Yükseleni Başak Olanlar:Pazartesi, Salı ve Çarşamba günleri dedikodular, belirsizliklerle karşılaşabilir, içe çekilebilir, bilinçaltı çalışmalarına yönelebilirsinizayrıca, Çarşamba, Perşembe ve Cuma günlerikendinize vakit ayırabilir, girişimlerde ve sportif aktiviteler de bulunabilirsiniz.Hafta Sonuisepara ile ilgili konular zihninizi meşgul edebilir.
Terazi ve Yükseleni Terazi Olanlar:Pazartesi, Salı ve Çarşamba günleri kulüpler, dernekler, arkadaşlar gibi sosyal ortamlarda bulunabilirsinizayrıca, Çarşamba, Perşembe ve Cuma günleridedikodular, belirsizliklerle karşılaşabilir, içe çekilebilir, bilinçaltı çalışmalarına yönelebilirsiniz.Hafta Sonuisekendinize vakit ayırabilir, girişimlerde ve sportif aktiviteler de bulunabilirsiniz
Akrep ve Yükseleni Akrep Olanlar:Pazartesi, Salı ve Çarşamba günleridaha çok iş ve kariyer alanında yeni oluşumlara girebilirsinizayrıca, Çarşamba, Perşembe ve Cuma günlerikulüpler, dernekler, arkadaşlar gibi sosyal ortamlarda bulunabilirsiniz.Hafta Sonuisededikodular, belirsizliklerle karşılaşabilir, içe çekilebilir, bilinçaltı çalışmalarına yönelebilirsiniz.
 
Yay ve Yükseleni Yay Olanlar:Pazartesi, Salı ve Çarşamba günleri eğitim, yurtdışı, uzak yerlere seyahatler, hukuki konular gibi konular gündeminize gelebilirayrıca, Çarşamba, Perşembe ve Cuma günleridaha çok iş ve kariyer alanında yeni oluşumlara girebilirsiniz.Hafta Sonuisekulüpler, dernekler, arkadaşlar gibi sosyal ortamlarda bulunabilirsiniz.
 
Oğlak ve Yükseleni Oğlak Olanlar: Pazartesi, Salı ve Çarşamba günleriborç, alacak verecek miras ile ilgili konular gündeminizi meşgul edebilirayrıca, Çarşamba, Perşembe ve Cuma günlerieğitim, yurtdışı, uzak yerlere seyahatler, hukuki konular gibi konular gündeminize gelebilir.Hafta Sonuisedaha çok iş ve kariyer alanında yeni oluşumlara girebilirsiniz.
 
Kova ve Yükseleni Kova Olanlar:Pazartesi, Salı ve Çarşamba günleriikili ilişkiler, ortaklıklar ve anlaşmalar konularında istişarelerde bulunabilirsinizayrıca, Çarşamba, Perşembe ve Cuma günleriborç, alacak verecek miras ile ilgili konular gündeminizi meşgul edebilir.Hafta Sonuiseeğitim, yurtdışı, uzak yerlere seyahatler, hukuki konular gibi konular gündeminize gelebilir.
 
Balık ve Yükseleni Balık Olanlar:Pazartesi, Salı ve Çarşamba günleriastlarla ilgili ve sağlıkla ilgili konular gündeme gelebilirayrıca, Çarşamba, Perşembe ve Cuma günleriikili ilişkiler, ortaklıklar ve anlaşmalar konularında istişarelerde bulunabilirsiniz. Hafta Sonuise borç, alacak verecek miras ile ilgili konular gündeminizi meşgul edebilir.