Bu hafta 17 Ocak’ta meydana gelecek yeni ayla birlikte yeni oluşumlar yeni başlangıçlar için uygun zamanlara işaret etmekte bununla birlikte bir hafta boyunca ay ve gezegen hareketlerinin burçlara etkisini gelin hep birlikte inceleyelim.

http://www.haberturk.com/images/astroloji/koc_buyuk.gifKoç ve Yükseleni Koç Olanlar: Pazartesi günü ay yay burcundaki seyrine devam etmekte. Ayın 9.ev yerleşimiyle birlikte uzak mesafe yerlere gidebilir yüksek eğitim yurtdışı konuları gündeme gelebilir.15 Ocak itibariyle ay Oğlak burcunda ve 10. Ev Kariyer evinizde hareket etmekte. Pazartesi sabah saatlerinde kariyer otorite figürleriyle zorlu süreç yaşasanız da aslında 17 Ocak’ta meydana gelen yeni ay ile birlikte iş hayatınız ve kariyerinizde yeni başlangıçları gündeme getirebilir, hırslarınızı, güç ve mücadele arzularınızı tetikleyebilir. 18 Ocak’tan itibaren arkadaşlarınızdan ve sosyal çevrenizden destek görebilirsiniz. Güneş’in 20’sinde Kova burcuna ilerlemesiyle 11 evinizi aktivite etmekte bununla birlikte bir aylık süre boyunca arkadaşlarınızla daha fazla vakit geçirebilir yeni paylaşımlarda bulunabilirsiniz.21 Ocakta biraz iç dünyanıza çekilebilir mistik konularla uğraşabilir meditasyon yapabilirsiniz.

http://www.haberturk.com/images/astroloji/boga_buyuk.gifBoğa ve Yükseleni Boğa Olanlar: Pazartesi günü ay yay burcundaki seyrine devam etmekte. Ayın 8.ev yerleşimiyle birlikte ortak kazanımlar gündeme gelebilir.15 Ocak itibariyle ay Oğlak burcunda ve 9.evinizde yurtdışı eğitim konularını harekete geçebilir. 17 Ocak’ta meydana gelen yeni ay ile birlikte daha aktivite olacak yabancılar, yurtdışı eğitim konularında yeni başlangıçlar yapabilirsiniz. Güneş’in 20’sinde Kova burcuna ilerlemesiyle birlikte iş alanınızda bir aylık süreçte daha aktif olabilir, 21 Ocak itibariyle arkadaşlarınızla vakit geçirebilir kalabalık ortamlarda bulunabilirsiniz.

http://www.haberturk.com/images/astroloji/ikizler_buyuk.gifİkizler ve Yükseleni İkizler Olanlar: Pazartesi günü ay yay burcundaki seyrine devam etmekte. Ayın 7.ev yerleşimiyle birlikte ortaklar, anlaşmalar sözleşmeler gündeme gelebilir. 17 Ocak’ta meydana gelen yeni ay ile birlikte daha aktivite olacak olan yatırımlar, miras, krediler konularında yeni yapılanmalara gidebilirsiniz. Güneş’in 20’sinde Kova burcuna ilerlemesiyle birlikte bir aylık süreçte hukuki, yurtdışı, yüksek eğitim konularına yoğunlaşabilirsiniz.

http://www.haberturk.com/images/astroloji/yengec_buyuk.gifYengeç ve Yükseleni Yengeç Olanlar: Pazartesi günü ay yay burcundaki seyrine devam etmekte. Ayın 6.ev yerleşimiyle birlikte sağlığınıza daha dikkat etmeniz gerekebilir.17 Ocak’ta meydana gelen yeni ay ile birlikte daha aktivite olacak olan 7. Ev konuları ortaklıklar sözleşmeler anlaşmalarda yapılanmalara gidebilirsiniz. Güneş’in 20’sinde Kova burcuna ilerlemesiyle birlikte bir aylık süreçte ortak kazanımlar borçlar alacaklar miras konuları gündeminiz de olabilir.

http://www.haberturk.com/images/astroloji/aslan_buyuk.gifAslan ve Yükselen Aslan Olanlar: Pazartesi günü ay yay burcundaki seyrine devam etmekte. Ayın 5.ev yerleşimiyle birlikte hobiler, çocuklarla ilgili konulara vakit ayırabilirsiniz. 17 Ocak’ta meydana gelen yeni ay ile birlikte daha aktivite olacak olan 6. Ev konuları astlar çalışanlar, çalışma ortamında yeni oluşumlara gidebilirsiniz. Güneş’in 20’sinde Kova burcuna ilerlemesiyle birlikte bir aylık süreçte anlaşmalar ortaklıklar konuları gündeminizde olabilir.

 

 

http://www.haberturk.com/images/astroloji/basak_buyuk.gifBaşak ve Yükseleni Başak Olanlar: Pazartesi günü ay yay burcundaki seyrine devam etmekte. Ayın 4.ev yerleşimiyle birlikte aile konuları gündeminizde olabilir. . 17 Ocak’ta meydana gelen yeni ay ile birlikte daha aktivite olacak olan 5. Ev konuları çocuklarla ilgili konularda yeni oluşumlar planlanabilir, yeni hobiler edinebilirsiniz. Güneş’in 20’sinde Kova burcuna ilerlemesiyle birlikte bir aylık süreçte 6. Ev konuları çalışanlar, astlar ve sağlıkla ilgili konular gündeme gelebilir.

 

http://www.haberturk.com/images/astroloji/terazi_buyuk.gifTerazi ve Yükseleni Terazi Olanlar: Pazartesi günü ay yay burcundaki seyrine devam etmekte. Ayın 3.ev yerleşimiyle birlikte yakın yerlere seyahatler, iletişim konuları gündeme gelebilir. 17 Ocak’ta meydana gelen yeni ay ile birlikte daha aktivite olacak olan 4. Ev konuları aile, emlak, ev, arsa yatırım konularında yeni yapılanmalara gidilebilir. Güneş’in 20’sinde Kova burcuna ilerlemesiyle birlikte bir aylık süreçte romantizm, hobiler, çocuklarla ilgili konularda da paylaşımlarda bulunabilirsiniz.

 

http://www.haberturk.com/images/astroloji/akrep_buyuk.gifAkrep ve Yükseleni Akrep Olanlar: Pazartesi günü ay yay burcundaki seyrine devam etmekte. Ayın 2. ev yerleşimiyle birlikte para maddi kazançlar konularında hareket yaşayabilirler.17 Ocak’ta meydana gelen yeni ay ile birlikte daha aktivite olacak olan 3.Ev konuları iletişim, yakın yerlere seyahatler, komşu, akraba ilişkilerinde yeni yapılanmalara gidebilirler. Güneş’in 20’sinde Kova burcuna ilerlemesiyle birlikte bir aylık süreçte aile, emlak, ev, arsa yatırım konuları gündeme gelebilir.

http://www.haberturk.com/images/astroloji/yay_buyuk.gifYay ve Yükseleni Yay Olanlar: Pazartesi günü ay yay burcundaki seyrine devam etmekte. Ayın 1.ev yerleşimiyle birlikte girişimcilik konularında eyleme geçebilirler.17 Ocak’ta meydana gelen yeni ay ile birlikte daha aktivite olacak olan 2. Ev konuları parasal maddi kazanımlara yoğunlaşabilirler. Güneş’in 20’sinde Kova burcuna ilerlemesiyle birlikte bir aylık süreçte yakın çevrelere yolculuklar,görüşmeler, projeler gündeminizde olabilir.

http://www.haberturk.com/images/astroloji/oglak_buyuk.gifOğlak ve Yükseleni Oğlak Olanlar: Pazartesi günü ay yay burcundaki seyrine devam etmekte. Ayın 12.ev yerleşimiyle birlikte daha içe dönük izole olabilirsiniz.17 Ocak’ta meydana gelen yeni ay ile birlikte daha aktivite olacak olan 1. Ev konularında kendinize odaklanabilir fiziki görünümde revizyonlara gidebilir, girişimcilik konularında insiyatif alabilirsiniz. . Güneş’in 20’sinde Kova burcuna ilerlemesiyle birlikte bir aylık süreçte parasal, maddi konulara yoğunlaşabilirsiniz.

http://www.haberturk.com/images/astroloji/kova_buyuk.gifKova ve Yükseleni Kova Olanlar: Pazartesi günü ay yay burcundaki seyrine devam etmekte. Ayın 11.ev yerleşimiyle birlikte arkadaşlar dernekler kulüpler gibi sosyal çevrelerde paylaşımlarda bulunabilirsiniz. 17 Ocak’ta meydana gelen yeni ay ile birlikte daha aktivite olacak olan 12 ev konuları gizli- saklı perde arkası, bilinçaltı meditasyon gibi konuları da farkındalığınız artabilir. Güneş’in 20’sinde Kova burcuna ilerlemesiyle birlikte bir aylık süreçte kendinize odaklanabilir fiziki görünümde revizyolara gidebilir, girişimcilik konularında insiyatif alabilirsiniz.

http://www.haberturk.com/images/astroloji/balik_buyuk.gifBalık Yükselen Balık Olanlar: Pazartesi günü ay yay burcundaki seyrine devam etmekte. Ayın 10.ev yerleşimiyle birlikte kariyerinizle ilgili konulara yoğunlaşabilirsiniz. 17 Ocak’ta meydana gelen yeni ay ile birlikte daha aktivite olacak olan 11 ev konuları arkadaşlar dernekler kulüpler gibi sosyal çevrelere girebilir yeni oluşumlara dahil olabilirsiniz. Güneş’in 20’sinde Kova burcuna ilerlemesiyle birlikte bir aylık süreçte içe dönük inzivaya çekilmeyi tercih edebilirsiniz.