Haftaya ay Boğa burcunda giriyoruz. Salı günü öğleden sonra yeniay meydana geliyor. Yeniay zamanında yeni oluşumlar için uygun zamandır. Ayın Boğa burcunda olduğu zamanlarda ise daha sakin, ortamı sindirmeye çalışacağımız iki günün ardından, Ay Çarşamba ve Perşembe günü Ay Boğa burcundan İkizler burcuna geçecek. İletişim konularının devrede olacağı sürecin ardından, Cuma ve Cumartesi ise ay Yengeç burcuna geçiyor iki gün boyunca aile temaları ön planda olabilir. Pazar günü sabahı Ay Aslan burcuna geçiyor. Yaratıcı gücün harekete geçeceği özgüven ve neşenizin artacağı gerilimden uzak sakin bir hafta temennisiyle, haftayı tamamlıyor olacağız. Bu hafta nasıl geçecek burçları nasıl etkilenecek gelin hep birlikte inceleyelim.

 

Koç ve Yükseleni Koç Olanlar: Pazartesi ve Salı günleri para ile ilgili konular gündeme gelebilir. Çarşamba ve Perşembe günleri medya, yayıncılık, iletişim konularında gündeminizi meşgul edebilir. Haftanın diğer kalan günlerinde ise aile, ev, arsa konuları gündeme gelebilir, hobilerinize vakit ayırabilir, varsa çocuklarınızla eğlenceli aktivitelerde bulunabilirsiniz.

 

Boğa ve Yükseleni Boğa Olanlar: Pazartesi ve Salı günleri kendinize vakit ayırabilir, girişimlerde bulunabilir, sportif aktivitelere katılabilirsiniz. Çarşamba ve Perşembe günleri para ile ilgili konular gündeme gelebilir. Haftanın diğer kalan günlerinde ise iletişim konularının ön planda olacağı sürecin ardından, ailenizle birlikte vakit geçirebilir, hanenizde değişimler planlayabilirsiniz.

 

İkizler ve Yükseleni İkizler Olanlar: Pazartesi ve Salı günleri perde arkası olaylar, dedikodular, belirsizliklerle karşılaşabilir, içe çekilebilir, bilinçaltı çalışmalarına yönelebilirsiniz. Çarşamba ve Perşembe günleri kendinize vakit ayırabilir, girişimlerde bulunabilir, sportif aktivitelere katılabilirsiniz. Haftanın diğer kalan günlerinde ise para ile ilgili konular gündeme gelebilir. İletişim konularının aktif olduğu hafta sonuna hazır olun.

 

Yengeç ve Yükseleni Yengeç Olanlar: Pazartesi ve Salı günleri kulüpler, dernekler, arkadaşlar gibi sosyal ortamlarda bulunabilirsiniz. Çarşamba ve Perşembe günleri dedikodular, belirsizliklerle karşılaşabilir, içe çekilebilir, bilinçaltı çalışmalarına yönelebilirsiniz. Haftanın diğer kalan günlerinde ise kendinize vakit ayırabilir, girişimlerde bulunabilir, sportif aktivitelere katılabilir, maddi konuları irdeleyebilirsiniz.

 

Aslan ve Yükselen Aslan Olanlar: Pazartesi ve Salı günleri iş ve kariyer alanında hareketlenme gündeme gelebilir. Çarşamba ve Perşembe günleri kulüpler, dernekler, arkadaşlar gibi sosyal ortamlarda bulunabilirsiniz. Haftanın diğer kalan günlerinde ise günü içe çekilebilir, bilinçaltı çalışmalarına yönelebilir, kendinize vakit ayırabilir, girişimlerde bulunabilir, sportif aktivitelere katılabilirsiniz.

 

Başak ve Yükseleni Başak Olanlar: Pazartesi ve Salı günleri eğitim, yurtdışı, uzak yerlere seyahatler, hukuki konular gibi konular gündeme gelebilir. Çarşamba ve Perşembe günleri iş ve kariyer alanında hareketlenmeler olabilir. Haftanın diğer kalan günlerinde ise kulüpler, dernekler, arkadaşlar gibi sosyal ortamlarda bulunabilirsiniz. Perde arkası olaylar, dedikodular, belirsizliklerle karşılaşabilir, içe çekilebilir, bilinçaltı çalışmalarına yönelebilirsiniz.

 

Terazi ve Yükseleni Terazi Olanlar: Pazartesi ve Salı günleri borç, alacak verecek miras ile ilgili konular gündeminizi meşgul edebilir. Çarşamba ve Perşembe günleri eğitim, yurtdışı, uzak yerlere seyahatler, hukuki konular gibi konular gündeminizi meşgul edebilir. Haftanın diğer kalan günlerinde ise iş ve kariyer alanında hareketlenme gündeme gelebilir. Kulüpler, dernekler, arkadaşlar gibi sosyal ortamlarda bulunabilirsiniz.

 

Akrep ve Yükseleni Akrep Olanlar: Pazartesi ve Salı günleri ikili ilişkiler, ortaklıklar ve anlaşmalar konularında istişarelerde bulunabilirsiniz. Çarşamba ve Perşembe günleri borç, alacak verecek miras ile ilgili konular gündeminizi meşgul edebilir. Haftanın diğer kalan günlerinde ise eğitim, yurtdışı, uzak yerlere seyahatler, hukuki konular gibi konular gündeminize gelebilir, iş ve kariyer alanında yeni oluşumlara girebilirsiniz.

Yay ve Yükseleni Yay Olanlar: Pazartesi ve Salı günleri çalıştığınız yerde astlarla ilgili konular gündeme gelebilir. Sağlığınıza varsa evcil hayvanlarınıza dikkat etmenizde fayda var. Çarşamba ve Perşembe günleri ikili ilişkiler, ortaklıklar ve anlaşmalar konularında istişarelerde bulunabilirsiniz. Haftanın diğer kalan günlerinde ise borç, alacak verecek miras ile ilgili konular gündeminizi meşgul edebilir, eğitim, yurtdışı, uzak yerlere seyahatler, hukuki konular gibi konular da gündeminize gelebilir.

 

Oğlak ve Yükseleni Oğlak Olanlar: Pazartesi ve Salı günleri hobilerinize vakit ayırabilir, varsa çocuklarınızla eğlenceli aktivitelerde bulunabilirsiniz. Çarşamba ve Perşembe günleri çalıştığınız yerde astlarla ilgili konular gündeme gelebilir. Haftanın diğer kalan günlerinde ise ikili ilişkiler, ortaklıklar ve anlaşmalar konularında istişarelerde bulunabilir, borç, alacak verecek miras ile ilgili konular gündeminizi meşgul edebilir.

 

Kova ve Yükseleni Kova Olanlar: Pazartesi ve Salı günleri aile, ev, arsa konuları gündeme gelebilir. Çarşamba ve Perşembe günleri hobilerinize vakit ayırabilir, varsa çocuklarınızla eğlenceli aktivitelerde bulunabilirsiniz. Haftanın diğer kalan günlerinde ise çalıştığınız yerde astlarla ilgili ve sağlıkla ilgili konular gündeme gelebilir, ikili ilişkiler, ortaklıklar ve anlaşmalar konularında istişarelerde bulunabilirsiniz.

 

Balık ve Yükseleni Balık Olanlar: Pazartesi ve Salı günleri yakın yerlere seyahatler, akraba, kardeş ziyaretlerinde bulunabilir, medya, yayıncılık, iletişim konularında gündeminizi meşgul edebilir. Çarşamba ve Perşembe günleri aile, ev, arsa konuları gündeme gelebilir. Haftanın diğer kalan günlerinde ise hobilerinize vakit ayırabilir, varsa çocuklarınızla eğlenceli aktivitelerde bulunabilir, çalıştığınız yerde astlarla ilgili ve sağlıkla ilgili konular gündeme gelebilir.