Pazartesi günü Ay Oğlak burcunda haftaya giriş yapıyoruz. Hedefe odaklanacağımız, disiplinli ve kararlı olacağımız iki günlük sürecin ardından, Çarşamba günü sabah Ay Kova burcunda hareket ediyor olacak. Olaylara daha farklı bakacağımız değişime açık olacağımız Cuma gününün ardından, hafta sonu ise Ay Balık burcunda hareket ediyor olacak. Duygusal hassas ve değişime adapte olmaya çalışacağımız Ay Balık burcunda haftayı tamamlıyor olacağız. Bu hafta nasıl geçecek burçlar nasıl etkilenecek gelin hep birlikte inceleyelim.

Koç ve Yükseleni Koç olanlar: Pazartesi, Salı ve Çarşamba günleri iş ve kariyer alanında hareketlenme gündeme gelebilir. Perşembe ve Cuma günleri kulüpler, dernekler, arkadaşlar gibi sosyal ortamlarda bulunabilirsiniz. Bulunduğunuz ortamda yanlış anlaşılma ihtimaline karşı dikkatli olmakta fayda var. Hafta sonu ise bulunduğunuz ortamdan uzaklaşmak izole olmak isteyebilirsiniz.

Boğa ve Yükseleni Boğa Olanlar: Pazartesi, Salı ve Çarşamba günleri eğitim, yurtdışı, uzak yerlere seyahatler, hukuki konular gibi konular gündeminize gelebilir. Perşembe ve Cuma günleri iş ve kariyer alanında yeni planlar yapabilirsiniz. Ani karar almadan önce tekrar gözden geçirmekte fayda var. Hafta sonu ise kulüpler, dernekler, arkadaşlar gibi sosyal ortamlarda bulunabilirsiniz.

İkizler ve Yükseleni İkizler Olanlar: Pazartesi, Salı ve Çarşamba günleri borç, alacak verecek miras ile ilgili konular gündeminizi meşgul edebilir. Perşembe ve Cuma günleri eğitim, yurtdışı, uzak yerlere seyahatler, hukuki konular gibi konular gündeminize gelebilir. Ani karar almadan önce tekrar gözden geçirmekte fayda var. Hafta sonu ise iş ve kariyer alanında yeni planlar yapabilirsiniz.

Yengeç ve Yükseleni Yengeç Olanlar: Pazartesi, Salı ve Çarşamba günleri ikili ilişkiler, ortaklıklar ve anlaşmalar konularında istişarelerde bulunabilirsiniz. Perşembe ve Cuma günleri borç, alacak verecek miras ile ilgili konular gündeminizi meşgul edebilir. Anlaşmazlıklara karşı temkinli olmakta fayda var. Hafta sonu ise eğitim, yurtdışı, uzak yerlere seyahatler, hukuki konular gibi konular gündeminize gelebilir.

Aslan ve Yükselen Aslan Olanlar: Pazartesi, Salı ve Çarşamba günleri çalıştığınız yerde astlar, evcil hayvanlarınız ve sağlığınız ile ilgili konular gündeme gelebilir. Perşembe ve Cuma günleri ikili ilişkiler, ortaklıklar ve anlaşmalar konularında istişarelerde bulunabilirsiniz. Anlaşma ve sözleşmelere dikkat etmekte fayda var. Hafta sonu ise borç, alacak verecek miras ile ilgili konular gündeminizi meşgul edebilir.

Başak ve Yükseleni Başak Olanlar: Pazartesi, Salı ve Çarşamba günleri varsa çocuklarınızla eğlenceli aktivitelerde bulunabilirsiniz. Perşembe ve Cuma günleri çalıştığınız yerde astlarınız, evcil hayvanlarınız ve sağlığınız ile ilgili konular gündeme gelebilir. Sağlığınıza biraz daha dikkat. Hafta sonu ise ikili ilişkiler, ortaklıklar ve anlaşmalar konularında istişarelerde bulunabilirsiniz.

Terazi ve Yükseleni Terazi Olanlar: Pazartesi, Salı ve Çarşamba günleri ailesel temalar ile bunun yanında ev, arsa konuları gündeme gelebilir. Perşembe ve Cuma günleri hobilerinize vakit ayırabilir, varsa çocuklarınızla eğlenceli aktivitelerde bulunabilirsiniz. Hafta sonu ise sağlığınız, varsa evcil hayvanlarınızla ilgili konular gündeminizi meşgul edebilir.

Akrep ve Yükseleni Akrep Olanlar: Pazartesi, Salı ve Çarşamba günleri yakın yerlere seyahatler, akraba, kardeş ziyaretlerinde bulunabilir, medya, yayıncılık, iletişim konuları ile meşgul olabilirsiniz. Perşembe ve Cuma günleri ailesel temalar ile bunun yanında ev, arsa konuları gündeme gelebilir. Aile içi iletişime dikkat etmekte fayda var. Hafta sonu ise varsa çocuklarınızla eğlenceli aktivitelerde bulunabilirsiniz.

Yay ve Yükseleni Yay Olanlar: Pazartesi, Salı ve Çarşamba günleri para ile ilgili konular gündeme gelebilir. Perşembe ve Cuma günleri yakın yerlere seyahatler, akraba, kardeş ziyaretlerinde bulunabilir, medya, yayıncılık, iletişim konularında yoğunluk yaşayabilirsiniz. Hafta sonu ise Aile içi iletişime dikkat etmekte fayda var.

Oğlak ve Yükseleni Oğlak Olanlar: Pazartesi, Salı ve Çarşamba günleri kendinize vakit ayırabilirsiniz. Girişimlerde ve sportif aktivitelerde bulunabilirsiniz. Perşembe ve Cuma günleri para ile ilgili konular gündeme gelebilir. Harcamalarda daha dikkatli olmakta fayda var. Hafta sonu ise yakın yerlere seyahatler, akraba, kardeş ziyaretlerinde bulunabilir, medya, yayıncılık, iletişim konularında yoğunluk yaşayabilirsiniz.

Kova ve Yükseleni Kova Olanlar: Pazartesi, Salı ve Çarşamba günleri dedikodular, belirsizliklerle karşılaşabilir, içe çekilebilir, bilinçaltı çalışmalarına yönelebilirsiniz. Perşembe ve Cuma günleri kendinize vakit ayırabilir girişimsel işlemlerle ilgili fikirsel alışverişte bulunabilirsiniz. Ani fiziksel hareketlerinize ve kazalara karşı temkinli olmakta fayda var. Hafta sonu ise para ile ilgili konular gündeme gelebilir.

Balık ve Yükseleni Balık Olanlar: Pazartesi, Salı ve Çarşamba günleri kulüpler, dernekler, arkadaşlar gibi sosyal ortamlarda bulunabilirsiniz. Perşembe ve Cuma günleri dedikodular, belirsizliklerle karşılaşabilir, içe çekilebilir, bilinçaltı çalışmalarına yönelebilirsiniz. Her şeyi kendinize dert etmeyin, sakin akışta olmakta fayda var. Hafta sonu ise kendinize vakit ayırabilir girişimsel işlemlerle ilgili fikirsel alışverişte bulunabilirsiniz.