Haftaya Ay Oğlak burcunda başlıyoruz ve Çarşamba gününe kadar ay Oğlak Burcunda olacak. Ay Oğlak Burcunda olduğu zamanlardahedefe odaklanacağımız, disiplinli ve kararlı olacağımız birkaç günlük sürecin ardından, Çarşamba günü Ay Kova burcunda geçecek ve Pazar gününe kadar Ay kova Burcunda ki seyrine devam ediyor olacak. Olaylara daha farklı bakacağımız değişime açık olacağımız birkaç günün ardından, Cuma günü sabah saatlerinde Ay Balık burcuna geçecek.Hafta sonuna kadar Ay Balık burcundaki seyrine devam edecek.Duygusal hassas ve değişime adapte olmaya çalışacağımız günün ardından, bu hafta nasıl geçecek ve burçlarnasıl etkilenecek gelin hep birlikte inceleyelim.
Koç ve Yükseleni Koç olanlar:Pazartesi ve Salı günlerikariyerinizle ilgili konular gündeme gelebilir. Çarşamba, Perşembe ve Cuma günlerikulüpler,dernekler,arkadaşlar gibi sosyal alanlarda bulunabilirsiniz.Hafta sonu iseperde arkası olaylar, dedikodular, belirsizlikler, içe çekilebilir, bilinçaltı çalışmalarına yönelebilirsiniz.
Boğa ve Yükseleni Boğa Olanlar:Pazartesi ve Salı günleri yüksek eğitim, yurtdışı temalı konular gündeme gelebilir.Çarşamba, Perşembe ve Cuma günleri Kariyerinizle ilgili konular gündeme gelebilir. Hafta sonu isekulüpler, dernekler, arkadaşlar gibi sosyal alanlarda bulunabilirsiniz.
İkizler ve Yükseleni İkizler Olanlar:Pazartesi ve Salı günleri borç alacak verecek miras konularında gelişmeler yaşayabilirsiniz.Çarşamba, Perşembe ve Cuma günleri yüksek eğitim, yurtdışı temalı konular gündeme gelebilir.Hafta sonu ise kariyerinizle ilgili konular gündeme gelebilir.
Yengeç ve Yükseleni Yengeç Olanlar:Pazartesi ve Salı günleri ikili ilişkiler ortaklıklar konularında istişarelerde bulunabilirsiniz.Çarşamba, Perşembe ve Cuma günleri borç alacak verecek miras konularında gelişmeler yaşayabilirsiniz.Hafta sonu iseyüksek eğitim, yurtdışı temalı konular gündeme gelebilir.
Aslan ve Yükselen Aslan Olanlar:Pazartesi ve Salı günleri sağlığınız, çalışma ortamınız, varsa evcil hayvanlarınızla ilgili konular gündeme gelebilir.Çarşamba, Perşembe ve Cuma günleri ikili ilişkiler ortaklıklar konularında istişarelerde bulunabilirsiniz.Hafta sonu iseborç alacak verecek miras konularında gelişmeler yaşayabilirsiniz.
Başak ve Yükseleni Başak Olanlar:Pazartesi ve Salı günleri hobilerinize varsa çocuklarınızla eğlenceli ve güzel vakit geçirebilirsiniz.Çarşamba, Perşembe ve Cuma günleri çalışma ortamınız, varsa evcil hayvanlarınızla ilgili konular gündeme gelebilir.Hafta sonu ise ikili ilişkiler ortaklıklar konularında istişarelerde bulunabilirsiniz.
Terazi ve Yükseleni Terazi Olanlar:Pazartesi ve Salı günleri aile, ev, arsa konularında nihai kararlar verebilirsiniz.Çarşamba, Perşembe ve Cuma günlerihobilerinize varsa çocuklarınızla eğlenceli ve güzel vakit geçirebilirsiniz.Hafta sonu ise çalışma ortamınız, varsa evcil hayvanlarınızla ilgili konular gündeme gelebilir.
Akrep ve Yükseleni Akrep Olanlar:Pazartesi ve Salı günleri yakın yerlere seyahatler, iletişim, medya konuları gündeme gelebilir.Çarşamba, Perşembe ve Cuma günleri aile, ev, arsa konularında nihai kararlar verebilirsiniz.Hafta sonu ise hobilerinize varsa çocuklarınızla eğlenceli ve güzel vakit geçirebilirsiniz.
Yay ve Yükseleni Yay Olanlar:Pazartesi ve Salı günleri para haneniz etkileniyor harcamalara dikkat.Çarşamba, Perşembe ve Cuma günleriyakın yerlere seyahatler, iletişim, medya konuları gündeme gelebilir.Hafta sonu iseaile, ev, arsa konularında nihai kararlar verebilirsiniz.
Oğlak ve Yükseleni Oğlak Olanlar:Pazartesi ve Salı günleri kendinize vakit ayırabilir, girişimlerde bulunabilir, sportif aktivitelere katılabilirsiniz.Çarşamba, Perşembe ve Cuma günleripara haneniz etkileniyor harcamalara dikkat.Hafta sonu ise yakın yerlere seyahatler, iletişim, medya konuları gündeme gelebilir.
Kova ve Yükseleni Kova Olanlar:Pazartesi ve Salı günleri perde arkası olaylar, dedikodular, belirsizlikler, içe çekilebilir, bilinçaltı çalışmalarına yönelebilirsiniz.Çarşamba, Perşembe ve Cuma günleri kendinize vakit ayırabilir, girişimlerde bulunabilir, sportif aktivitelere katılabilirsiniz.Hafta sonu ise para haneniz etkileniyor harcamalara dikkat.
Balık ve Yükseleni Balık Olanlar:Pazartesi ve Salı günleri kulüpler, dernekler, arkadaşlar gibi sosyalalanlarda bulunabilirsiniz.Çarşamba, Perşembe ve Cuma günleri perde arkası olaylar, dedikodular, belirsizlikler, içe çekilebilir, bilinçaltı çalışmalarına yönelebilirsiniz.Hafta sonu isekendinize vakit ayırabilir, girişimlerde bulunabilir, sportif aktivitelere katılabilirsiniz.