Haftaya Ay Oğlak burcunda başlıyoruz ve sabah saatlerinde ay burç değiştiriyor ve Ay kova burcuna geçecek. Olaylara daha farklı bakacağımız değişime açık olacağımız birkaç günün ardından, Perşembe günü Ay Balık burcunda olacak. Hafta sonuna kadar Ay Balık burcundaki seyrine devam edecek. Duygusal hassas ve değişime adapte olmaya çalışacağımız günün ardından, Hafta sonu ise Ay Koç burcunda olacak. Daha girişken, gözü pek ve enerjik olacağımız bu sürecin ardından bu hafta nasıl geçecek ve burçlar nasıl etkilenecek gelin hep birlikte inceleyelim.
Koç ve Yükseleni Koç olanlar:Pazartesi, Salı ve Çarşamba günlerikulüpler,dernekler,arkadaşlar gibi sosyal alanlarda bulunabilirsiniz.Perşembe ve Cuma günleri perde arkası olaylar, dedikodular, belirsizlikler, içe çekilebilir, bilinçaltı çalışmalarına yönelebilirsiniz.Hafta sonu isekendinize vakit ayırabilir, girişimlerde bulunabilir, sportif aktivitelere katılabilirsiniz.
Boğa ve Yükseleni Boğa Olanlar:Pazartesi, Salı ve Çarşamba günleriKariyerinizle ilgili konular gündeme gelebilirPerşembe ve Cuma günlerikulüpler, dernekler, arkadaşlar gibi sosyal alanlarda bulunabilirsiniz.Hafta sonu iseperde arkası olaylar, dedikodular, belirsizlikler, içe çekilebilir, bilinçaltı çalışmalarına yönelebilirsiniz.
İkizler ve Yükseleni İkizler Olanlar:Pazartesi, Salı ve Çarşamba günleriyüksek eğitim, yurtdışı temalı konular gündeme gelebilir.Perşembe ve Cuma günleri kariyerinizle ilgili konular gündeme gelebilir.Hafta sonu isekulüpler, dernekler, arkadaşlar gibi sosyal alanlarda bulunabilirsiniz.
Yengeç ve Yükseleni Yengeç Olanlar:Pazartesi, Salı ve Çarşamba günleri borç alacak verecek miras konularında gelişmeler yaşayabilirsiniz.Perşembe ve Cuma günleri yüksek eğitim, yurtdışı temalı konular gündeme gelebilir.Hafta sonu isekariyerinizle ilgili konular gündeme gelebilir.
Aslan ve Yükselen Aslan Olanlar:Pazartesi, Salı ve Çarşamba günleri ikili ilişkiler ortaklıklar konularında istişarelerde bulunabilirsiniz.Perşembe ve Cuma günleri borç alacak verecek miras konularında gelişmeler yaşayabilirsiniz.Hafta sonu iseyüksek eğitim, yurtdışı temalı konular gündeme gelebilir.
Başak ve Yükseleni Başak Olanlar:Pazartesi, Salı ve Çarşamba günleriçalışma ortamınız, varsa evcil hayvanlarınızla ilgili konular gündeme gelebilir.Perşembe ve Cuma günleri ikili ilişkiler ortaklıklar konularında istişarelerde bulunabilirsiniz.Hafta sonu iseborç alacak verecek miras konularında gelişmeler yaşayabilirsiniz.
Terazi ve Yükseleni Terazi Olanlar:Pazartesi, Salı ve Çarşamba günlerihobilerinize varsa çocuklarınızla eğlenceli ve güzel vakit geçirebilirsiniz.Perşembe ve Cuma günleriçalışma ortamınız, varsa evcil hayvanlarınızla ilgili konular gündeme gelebilir.Hafta sonu iseikili ilişkiler ortaklıklar konularında istişarelerde bulunabilirsiniz.
Akrep ve Yükseleni Akrep Olanlar:Pazartesi, Salı ve Çarşamba günleriaile, ev, arsa konularında nihai kararlar verebilirsiniz.Perşembe ve Cuma günlerihobilerinize varsa çocuklarınızla eğlenceli ve güzel vakit geçirebilirsiniz.Hafta sonu iseçalışma ortamınız, varsa evcil hayvanlarınızla ilgili konular gündeme gelebilir.
Yay ve Yükseleni Yay Olanlar:Pazartesi, Salı ve Çarşamba günleriyakın yerlere seyahatler, iletişim, medya konuları gündeme gelebilir.Perşembe ve Cuma günleriaile, ev, arsa konularında nihai kararlar verebilirsiniz.Hafta sonu isehobilerinize varsa çocuklarınızla eğlenceli ve güzel vakit geçirebilirsiniz.
Oğlak ve Yükseleni Oğlak Olanlar:Pazartesi, Salı ve Çarşamba günleripara haneniz etkileniyor harcamalara dikkat.Perşembe ve Cuma günleri yakın yerlere seyahatler, iletişim, medya konuları gündeme gelebilir.Hafta sonu iseaile, ev, arsa konularında nihai kararlar verebilirsiniz.
Kova ve Yükseleni Kova Olanlar:Pazartesi, Salı ve Çarşamba günlerikendinize vakit ayırabilir, girişimlerde bulunabilir, sportif aktivitelere katılabilirsiniz.Perşembe ve Cuma günleri para haneniz etkileniyor harcamalara dikkat.Hafta sonu iseyakın yerlere seyahatler, iletişim, medya konuları gündeme gelebilir.
Balık ve Yükseleni Balık Olanlar: Pazartesi, Salı ve Çarşamba günleriperde arkası olaylar, dedikodular, belirsizlikler, içe çekilebilir, bilinçaltı çalışmalarına yönelebilirsiniz.Perşembe ve Cuma günlerikendinize vakit ayırabilir, girişimlerde bulunabilir, sportif aktivitelere katılabilirsiniz.Hafta sonu isepara haneniz etkileniyor harcamalara dikkat.
04.10.2019
Fatma DOĞAN
Uzman Astrolog