Haftaya ay Kova burcunda başlıyor. Olaylara daha farklı bakacağımız değişime açık olacağımız Salı sabah saatlerinden sonra Ay, Balık burcuna geçecek ve Cuma gününe kadar ay, Balık burcundaki seyrine devam edecek. Duygusal hassas ve değişime adapte olmaya çalışacağımız günün ardından, Cuma günü öğle saatlerine Ay burç değiştirecek ve Koç burcuna gelecek, hafta sonuna kadar Ay Koç Burcunda olacak. Daha girişken, gözüpek ve enerjik olacağımız bu sürecin ardından bu hafta nasıl geçecek ve burçlar nasıl etkilenecek gelin hep birlikte inceleyelim.
 
Koç ve yükseleni Koç olanlar: Pazartesi günü kulüpler, dernekler, arkadaşlar gibi sosyal alanlarda bulunabilirsiniz. Salı gününden Cuma gününe kadar perde arkası olaylar, dedikodular, belirsizlikler, içe çekilebilir, bilinçaltı çalışmalarına yönelebilirsiniz. Hafta sonu ise kendinize vakit ayırabilir, girişimlerde bulunabilir, sportif aktivitelere katılabilirsiniz.
 
Boğa ve yükseleni Boğa olanlar: Pazartesi günü Kariyerinizle ilgili konular gündeme gelebilir Salı gününden Cuma gününe kadar kulüpler, dernekler, arkadaşlar gibi sosyal alanlarda bulunabilirsiniz. Hafta sonu ise perde arkası olaylar, dedikodular, belirsizlikler, içe çekilebilir, bilinçaltı çalışmalarına yönelebilirsiniz.
 
İkizler ve yükseleni İkizler olanlar: Pazartesi günü yüksek eğitim, yurtdışı temalı konular gündeme gelebilir Salı gününden Cuma gününe kadar kariyerinizle ilgili konular gündeme gelebilir. Hafta sonu ise kulüpler, dernekler, arkadaşlar gibi sosyal alanlarda bulunabilirsiniz.
 
Yengeç ve yükseleni Yengeç olanlar: Pazartesi günü borç alacak verecek miras konularında gelişmeler yaşayabilirsiniz. Salı gününden Cuma gününe kadar yüksek eğitim, yurtdışı temalı konular gündeme gelebilir. Hafta sonu ise kariyerinizle ilgili konular gündeme gelebilir.
 
Aslan ve yükselen Aslan olanlar: Pazartesi günü ikili ilişkiler ortaklıklar konularında istişarelerde bulunabilirsiniz. Salı gününden Cuma gününe kadar borç alacak verecek miras konularında gelişmeler yaşayabilirsiniz. Hafta sonu ise yüksek eğitim, yurtdışı temalı konular gündeme gelebilir.
 
Başak ve yükseleni Başak olanlar: Pazartesi günü çalışma ortamınız, varsa evcil hayvanlarınızla ilgili konular gündeme gelebilir. Salı gününden Cuma gününe kadar ikili ilişkiler ortaklıklar konularında istişarelerde bulunabilirsiniz. Hafta sonu ise borç alacak verecek miras konularında gelişmeler yaşayabilirsiniz.
 
Terazi ve yükseleni Terazi olanlar: Pazartesi günü hobilerinize varsa çocuklarınızla eğlenceli ve güzel vakit geçirebilirsiniz. Salı gününden Cuma gününe kadar çalışma ortamınız, varsa evcil hayvanlarınızla ilgili konular gündeme gelebilir. Hafta sonu ise ikili ilişkiler ortaklıklar konularında istişarelerde bulunabilirsiniz.
 
Akrep ve yükseleni Akrep olanlar: Pazartesi günü aile, ev, arsa konularında nihai kararlar verebilirsiniz. Salı gününden Cuma gününe kadar hobilerinize varsa çocuklarınızla eğlenceli ve güzel vakit geçirebilirsiniz. Hafta sonu ise çalışma ortamınız, varsa evcil hayvanlarınızla ilgili konular gündeme gelebilir.
 
Yay ve yükseleni Yay olanlar: Pazartesi günü yakın yerlere seyahatler, iletişim, medya konuları gündeme gelebilir. Salı gününden Cuma gününe kadar aile, ev, arsa konularında nihai kararlar verebilirsiniz. Hafta sonu ise hobilerinize varsa çocuklarınızla eğlenceli ve güzel vakit geçirebilirsiniz.
 
Oğlak ve yükseleni Oğlak olanlar: Pazartesi günü para haneniz etkileniyor harcamalara dikkat. Salı gününden Cuma gününe kadar yakın yerlere seyahatler, iletişim, medya konuları gündeme gelebilir. Hafta sonu ise aile, ev, arsa konularında nihai kararlar verebilirsiniz.
 
Kova ve yükseleni Kova olanlar: Pazartesi günü kendinize vakit ayırabilir, girişimlerde bulunabilir, sportif aktivitelere katılabilirsiniz. Salı gününden Cuma gününe kadar para haneniz etkileniyor harcamalara dikkat. Hafta sonu ise yakın yerlere seyahatler, iletişim, medya konuları gündeme gelebilir.
 
Balık ve yükseleni Balık olanlar: Pazartesi günü perde arkası olaylar, dedikodular, belirsizlikler, içe çekilebilir, bilinçaltı çalışmalarına yönelebilirsiniz. Salı gününden Cuma gününe kadar kendinize vakit ayırabilir, girişimlerde bulunabilir, sportif aktivitelere katılabilirsiniz. Hafta sonu ise para haneniz etkileniyor harcamalara dikkat.