Başkanlığını İbrahim Bahar’ın üstlendiği Futbol Akademisi’nin yöneticileri Serdar Çamoğlu, Halil Karabulut, Doğan Çakır, Yalçın Külcü, Aykan Buğdaycı oldu.

agazete’ye konuşan Yunuseli Mahalle Muhtarı ve Yunuseli Gençlerbirliği Futbol Akademisi Başkanı İbrahim Bahar, “Yeniden oluşan futbol kulübümüz yaz kış kesintisiz eğitim verecek.  Kayıtlarımız 6-14 yaş grubu arasındadır. Çalışmalarımız saat 10:00 – 13:00 arası, Yunuseli Halı Sahası’nda haftada üç gün olmak üzere; Çarşamba, Perşembe ve Cuma günleri gerçekleşecektir.

Okulumuzda yetişen çocuklarımız yarışmacı gruplara dahil edilecektir. Sporu, futbolu seven tüm 6-14 yaş grubu arası çocuklarımızı kulübümüze bekler, yeniden oluşan futbol okulumuzun herkese hayırlı olmasını temenni ederiz” dedi.

Sevinç ÇELEBİ

Kayak camiamızın dikkatine!

 Türkiye Kayak ve Snowboard Öğretmenleri Derneği 282 üyeli büyük bir topluluktur.

Bu zamana kadar, her federasyonla yakın temas halinde olan derneğimiz ne yazık ki son iki sezondan bu yana özellikle gerek şahıs bazında gerekse toplumsal bazda bu temastan yoksun bırakılmıştır.

Birçok üyemiz kayak sporuna hizmet vermekte ve birçoğu da bu sporun en temelinden gelmektedir.

Dolayısı ile bu sporun sorunlarını görmezden gelmek ve ülke kayağına dış gözden bakma şansımız asla yoktur.

Bugün gelinen olaylara bakınca ne sporsal ne de yönetimsel anlamda hiçbir başarı göremediğimizi ifade ermek isteriz.

Olaylar gün yüzüne çıktığından bütün bu işlerin çok planlı ve organize olduğu aşikardır.

Değerli üyemiz Sayın Erkan Yeşilova zamanında yazılarında mevcut sistemin yanlışları konusunda çok uyarılarda bulunmuş ve adeta bugünleri bir sene öncesinden göstermiştir.

Dönemin başkan vekili ilk olarak bu değerli hocamızın başarıları altında ezilip onu görevinden istifaya sürükleyerek ehil olmayan kişiler göreve getirilmiştir.

İstifaya sürüklediği ve bize göre Türk kayağının en önemli isimlerinden olan Erkan hocamızın ülkemize federasyondan önce ve federasyonla birlikte kazandırdığı 6 Avrupa madalyasını görmezden gelmek hiçbir spor adamına yakışmaz.

Erkan hocamızın ardından sıra ülkemizi yurt dışında başarıyla temsil etmiş olan Berkin Usta’ya geldi.

Ve seçme bile yapmadan belli kişileri olimpiyatlara götürdüler.

Bence sporsal bir terör yaşanmaktadır. Sonuçlar ortada, son iki sezondur dünyanın tek gelişmemiş ülkesi olduk çıktık.

Umarız yeni dönem herkesin birçok dersi aldığı güzel bir dönem olur.

Saygılarımla

Yahya USTA

Türkiye Kayak ve Snowboard

Öğretmenleri Derneği Başkanı

 ***

BESAŞ’ın yumurtalarını 'altın tavuk ’mu yumurtluyor?

 Seçim bitti, fiyatlar aldı başını gitti! Patates, soğan, ulaşım derken, sıra belli ki gelmiş garibanın ‘iki yumurta kırıp, karnımızı doyuralım’ın nevalesine!

Birçok markette olduğu gibi, semt pazarlarında da 15 yumurta 6.60 veya 7 TL gibi fiyatlardan satılırken, Bursa Büyükşehir Belediyesi’nin BESAŞ’ı, 15 yumurtaya 9 TL fiyat biçmiş! Bu nedir şimdi?

Halbuki herkesten önce bizi belediyemizin düşünmesi gerekmez mi!..

Yoksa BESAŞ’ın yumurtalarını altın tavuklar mı yumurtluyor da bizim haberimiz yok?

HALK PERİŞAN

Sayın Bursa Büyükşehir Belediyesi…

Ulaşımda trafik felç, yollar, otobüslere tıka basa binen halk perişan. Şoförler “Klimalar bozuk” şarkısını öyle bir tutturmuş ki plak başka bir şarkı çalmıyor.

Dalga geçercesine halkın yüzüne baka baka hem söylüyor hem eğleniyorlar…

Her gün alıp başını giden fiyatlar zaten canımızdan bezdirdi. Bursa’mızın Büyükşehir’i olarak herkes zam yapsa, siz yapmazsınız düşüncesindeydik.

Bu benim ve de eminim bu şehirde yaşayan herkesin ortak düşüncesi.

Bu yüzden, zararın neresinden dönerseniz kâr misali. Lütfen sizden rica ediyoruz. BESAŞ’ımız yumurta fiyatında olduğu gibi, diğer ürünlerinin de fiyatlarını gözden geçirsin ve gerekli indirimi bir an evvel yapsın.

Bozuk klimalı araçların ya klimaları düzeltilsin ya da yola çıkmasınlar ve buna benzer daha bir sürü şey…

Çünkü bu halk her şeyi affedebilir, unutabilir ancak cebi ve canının zorlandığını asla unutmaz. Benden söylemesi…

Yani Sevgili BESAŞ'ım ekmekteki uygun fiyatı lütfen diğer ürünlerde de gösterelim... Sosyal belediyecilik bunu gerektirir...

Saygılarımla

Servin CANO