Mehmet ÇETİNKAYA

BTSO'dan önemli adımlar BTSO'dan önemli adımlar

Yerel seçimler öncesinde aday adaylarının medya turları sürüyor. A Gazete’de Tüzel Kişi Temsilcii ve Genel Müdür Mehmet Çetinkaya ile Yazıişleri Müdürü Mehmet Ali Ekmekçi’yi ziyaret eden AK Parti Yıldırım Belediye Başkan aday adayı Ali Mollasalih önemli değerlendirmelerde bulundu. Mollasalih, Türkiye’yi küresel siyasetin merkezi yapan ve kararı merak edilen ülke durumuna getiren, uluslararası alanda izlediği politikalarla dünyaya damgasını vuran, barışa öncülük eden; AK Parti belediyeciliğiyle Türkiye’yi tanıştıran ve kentlerin kaderini değiştiren Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan liderliğinde çıktıkları yolda, ‘Türkiye Yüz Yılı’ hedefine ilerlediklerini kaydetti.

DÜZENLİ İMAR VURGUSU

Türkiye’nin dördüncü büyük ili Bursa’nın ikinci büyük ilçesi olan Yıldırım’a hizmet etmek istediğini kaydeden Ali Mollasalih, “Yıldırım’ın makus talihini değiştirip, hem sosyokültürel olarak, hem de günlük yaşamıyla modern bir ilçeye dönüşmesi için hazırladığım projeleri, Cumhurbaşkanımızın desteğiyle var gücümle uygulamaya hazırım. İmarı düzenli, sosyal yaşamı gelişmiş, tarımdan sanayiye üretimi güçlü, ticareti bereketli, yaşayanları mutlu bir Yıldırım hedefliyorum” diye konuştu.

25 YILLIK TECRÜBE

2019-2021 yılları arasında ilçeye belediye başkan yardımcısı olarak hizmet ettiği Yıldırım’dan belediye başkan aday adaylığı müracaatımı yaptığını hatırlatan Ali Mollasalih, “25 yıllık siyasi hayatımda önceliğim samimiyet, doğruluk, dürüstlük, mütevazilik ve sorun çözmek oldu. İmâm-ı Gazâlî’nin dediği gibi ‘Tecrübe aklın hocası, düşüncenin de rehberidir’. Çıktığım yolda yanımda olan herkese teşekkür ediyorum. Gayret bizden, Tevfik Allah'tandır” açıklamasında bulundu.

Editör: Ezgi Özdaş