Bembeyaz yağan kar, ne yaşanmışsa yaşansın örter geçmişin hatalarını… Yeni bir gelecek sunar bize ve yeni bir başlangıç… Yeni yılın tüm insanlığa ve ülkemize barış, mutluluk getirmesi dileğiyle yeni yılınızı kutlarım. Her şey gönlünüzce olsun! Bugün 1 Ocak 2019! Yepyeni bir yıla daha başladık… İster gerçekleşsin dilekler, ister gerçekleşmesin, hepimizin sınırsız dilek hakkı var. Vatandaşlar da bu haklarını gönüllerince kullandılar. İşte agazete için dile getirdikleri, 2019 için taze umutlar, dilekler ve istekler…

Sevinç ÇELEBİ

Ülkemizde kardeşçe bir yaşam olsun

2019 yılının dünyamıza huzur ve barış getirmesini, gezegenimizin sadece bize ait olmadığını insanlara hatırlatmasını diliyorum. Ülkemizde kardeşçe bir yaşam olsun, herkes birbirinin hakkına saygı duysun istiyorum. İnsanlarımıza önce sağlık, sonra mutluluk, sevgi ve yetecek kadar da para vermesini bekliyorum. TSYD’de her gazetecinin iş bulması, basın kuruluşlarının sayısının artması benim dar penceremdeki başka arzum.

Oğuz TONGSİR

Türkiye Spor Yazarları Derneği (TSYD) Genel Başkanı

 ***

Kadınlar eşit haklara sahip olsun

2019 yılının vatanımıza ve milletimize sağlık, huzur, güven, barış ve başarı getirmesini diliyorum. Hepimizin yolu sıcak dostlar ve iyi insanlarla dolsun… Mutsuzluklar, elem, keder, kötülükler yok olsun inşallah. Ayrıca toplumun her kademesinde kadınların eşit haklara sahip olmasını da temenni ediyorum. Sevgiyle kalın.

Birgül PULLUKÇU

TSYD Organizasyon & Medya Akreditasyon Sorumlusu

 ***

Kısmet yakanızdan hiç düşmesin

2019 size Barbie’den harbiden sözde değil, özde güzellikler, mutluluklar ve sağlık getirsin... Kısmet yakanızdan hiç düşmesin :)

Mehmet Ali EKMEKÇİ

TSYD Bursa Şubesi Başkanı

 ***

Yeni yılda yıldızımız parlasın

Yeni yılın tüm insanlığa ve ülkemize sevgiyi, saygıyı, anlayışı, huzuru ve barışı getirmesini temenni ederim. Umarım yeni yıl bize daha fazla umut ve mutluluk getirir. Hayallerimiz gerçek olsun ve 2019 yılında yıldızımız parlasın. Sevgiyle…

Açelya ELMAS

Oyuncu, Sanatçı

 ***

Muhteşem bir yıl olsun

Ersin Faikzade ile birlikte, 2019 yılında çok sevgili sevenlerimize sağlık, huzur, mutluluk dolu muhteşem bir yeni yıl diliyoruz. Her şey gönlünüzce olsun ve de huzurla dolsun. Mutlu yıllar!

Gönül YAZAR

Ses Sanatçısı, Sinema Oyuncusu

 ***

Mutluluk yoldaşımız olsun

2019 yılının öncelikle cennet vatanımıza ve dünyaya barış, huzur ve adalet getirmesini diliyorum. Daha sanat dolu, neşe ve mutluluk içerisinde geçecek bir yıl temenni ediyorum Yüce Allah’tan.

Ersin FAİKZADE

Dünya Barış Elçisi

 ***

Hayatımıza güzellikler katsın

Her yeni yıl ve gün hayatımıza yeni güzellikler katsın. Mutlu yıllar!

Nazan BOZAN

İpek Lions Kulübü Başkanı

 ***

Daha ‘can’dan bir yıl olsun

Her yeni yıla hepimiz yepyeni umutlarla giriyoruz. Benim de yeni yıldan beklentim eşimle, ailemle ve sevdiklerimle mutlu huzurlu, sağlıklı bir yıl elbet ama bunların yanı sıra kadınlara ve can dostlarımıza karşı şiddetin bittiği yeni bir yıl diliyorum.

Derya TÜRKOĞLU

Grafiker

 

Önce sağlık

Yeni yılda her şeyden önce sağlık diliyorum çünkü her şeyin başı sağlık. Sağlığın yerinde olduğu zaman, para da gelir, huzur da, mutluluk da... Ülkem için ise daha az ölüm haberlerinin olduğu, kadınların ve de çocukların ağlamadığı, huzurlu bir ortam diliyorum.

Müşerref ATALA

İş Kadını

***

Gerçek dostluklar olsun

2018 yılını acılarımızla, sevinçlerimizle geride bıraktık. 2019 yılı her birimize daha fazla umut, daha fazla sevinç ve daha fazla mutluluk getirsin. Güzel yıllar, mutlu yarınlar, gerçek dostluklar hep bizimle olsun. Mutlu yıllar!

Yeliz ESEN

Grafiker

 ***

Yeni yıl yeni umutlarla

Yeni yılda tüm umutlar ve başarılar, vatanımız ve milletimizle olsun. Acı ve gözyaşı olmasın. Anneler, çocuklar ağlamasın. 2019 yılının ülkemize ve ailelerimize sağlık, mutluluk, huzur ve bol kazançlar getirmesi dileğimle. Nice nice neşe dolu yıllara!

Embiye ATAKAN

Ev Hanımı

***

Sevgi dolu bir yıl dileklerimle

Yeni yılda başta ailem, sevdiğim, dostlarım ve arkadaşlarım olmak üzere bütün insanların saygı, sevgi ve huzur içinde, birlik ve beraberliğimizin daim olacağı, her zorlukların üstesinden başarıyla gelip, insana saygı, hayvana sevgiyle bakacağımız, büyüklüğümüzü ve küçüklüğümüzü bileceğimiz güzel seneler diliyorum. En büyük temennim devletimiz, milletimiz ve ülkemizin hep güçlü kalacağı yeni yıl olsun. Ve kendim için başım ‘Aydın’lansın… :)

Mine Cansu MAZI

Grafiker

 ***

2019 barış ve mutluluk getirsin

Yeni yılın tüm insanlığa ve ülkemize barış, mutluluk, başarı getirmesi dileğiyle herkesin yeni yılını kutlarım.

Tuğba AVCI

İnsan Kaynakları Uzmanı

 ***

Sessiz ‘can’lar katledilmesin

Nice mutlu yıllara yüreği güzel insan Sevinç Çelebi. Oğlușumla seni çok öpüyoruz. 2019 yılının iyilikle, barış ve sevgiyle geçmesini dilerken, yeni yılın özellikle Allah’ın yarattığı sessiz kulları için katliamsız bir yıl olmasını diliyorum. Nice mutlu senelere!

Vildan Elçin ŞENKAYA

Bursa Hayvanlar Hakları Dayanışma Platformu Başkanı

 ***

Hep birlikte el ele

Tüm Engelli Gönüllüleri Derneği olarak daha çok ve güzel işlere imza atmamız dileği ile… Hep birlikte el ele. Mutlu yıllar.

Tüm Engelli Gönüllüleri Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Başkanı Kıvanç BOZACI

 ***

Yeni yılda tüm hayallerimiz gerçekleşsin

Tüm ülkeme kar bereketinde ve temizliğinde, bereket, huzur ve sağlık diliyorum. Yeni yılda tüm güzel umutlarımızın ve hayallerimizin gerçekleşmesi dileklerimle. Mutlu seneler.

Mevhibe RAHŞAN

Altıparmak Mahalle Muhtarı

 ***

Tüm olumsuzluklar ve acılar geride kalsın

2019’un tüm halkımıza huzur, mutluluk, sevgi ve barış getirmesini diler, yaşanan tüm olumsuzluk ve acıların geçen koca bir yıl gibi geride kalıp bir daha hiç yaşanmaması temennilerimle… Yeni yılınız kutlu olsun.

Sevinç MUTLU

Yunusemre Mahallesi Muhtarı

 ***

2019, İntizam’a huzur getirsin

Kardeşliğin doğduğu, sevgilerin birleştiği, belki durgun, belki yorgun, yine de mutlu, yine de umutlu, yine de sevgi dolu nice yıllara. 2019 yılının mahallemize huzur getirmesini diliyorum.

Asiye DURALI

İntizam Mahallesi Muhtar Adayı

***

Çocuklar açlıktan ölmesin

Dünyamıza barış, huzur, mutluluk, sağlık ve açlıktan ölmeyen çocuklar, bebeklerle dolu bir yıl diliyoruz. Sağlıklı ve huzur dolu bir yıl dileklerimizle... Mutlu yıllar!

Gülseren ÖZTÜRK

152 Evler Mahallesi Muhtar Adayı