Özkan YILDIRIM

Nesife hanım öncelikle bizleri, ekibimizi Altıparmak Caddesi üzerindeki bu mükemmel konumda ki işyerinizde  konuk edip misafir ettiğiniz için teşekkür etmek istiyorum. Sizi  öncelikle  tanımak isteriz, sonrasında bizlere meslekte bugünlere geliş süreciniz ile de ilgili bilgi de verirseniz sevinirim?

1988’DEN BERİ MESLEK İÇERİSİNDEYİM

Elbette, memnuniyetle. Bizlere böylesine güzel bir fırsat sunduğunuz için ben de sizlere teşekkür etmek istiyorum. Ben Nesife Aydın 1970 Keles-Gököz doğumluyum. Necatibey Kız Meslek Lisesi'nden 1988 yılında mezun oldum. İki sene mezuniyetten sonra Keles  Gelemiç Köyünde  giyim öğretmeni, dikiş öğretmeni olarak görev aldım.Daha sonra evlendikten sonra  her zaman dikim üzerine merağım  vardı çocuklarımı hep ben kendim giydirdim. Sonrasında Halk Eğitim'de de çalışmalar yürüttüm toplamda 9 sene öğretmenlik hayatım var.Büyük kızım fantastik giyim tarzına çok meraklıydı ona  destek olalım niyeti ile sektöre  girdim. Sonrasında meslekten o bir şekilde çıktı ama ben devam ettirdim, anlayacağınız  iş bana kaldı. İlk olarak 2017 yılında yine Altıparmak Caddesi üzerinde ikinci  kat olan bir yerde İş yerimizi açtık sonrasında şu an Altıparmak Caddesi No:34’de 15  gün kadar önce buraya geçtik. Tabi burası hemen girişte olması anlamında ,düz ayak olması bakımından  halkımızın ilgisini çok daha yüksek oranda çekmiş durumda.

 AİLELERE ELİMİZDEN GELDİĞİNCE KOLAYLIK SAĞLIYORUZ

Arkadaşımız Ferihan Değirer ile birlikte burada hizmet vermekteyiz. Eşim İdris Aydın iş hayatımda her zaman benim yanımda olmuştur, desteklemiştir, buradan kendisine ayrıca teşekkür etmek isterim. İşyerimizdeki  çalışma sistemimiz şu şekilde ilerliyor. Yeni evlenecek çiftler , aileleri bizlere istedikleri ,beğendikleri  bir kalıp getiriyorlar. onların istekleri doğrultusunda, direktifleri doğrultusunda, gelin kızlarımızın beğenileri  ışığında vücuduna göre kalıp çıkartıyoruz, model tasarlıyoruz .Ne istediklerini soruyoruz, nasıl ne şekilde olursa o şekilde devam ediyoruz, beğendikleri modeller  olabiliyor, bu bizim modellerimizden de olabiliyor. Elimizden geldiğince güzel bir hizmet sunma çabası içerisindeyiz burada. Daha özel gelinliklerin üretimi olarak da bunu düşünebilirsiniz. Bunun haricinde gelinlik haricinde nişan kıyafetleri, abiye kıyafetler, kaftanlar, hepsini yaptığımız gibi bunların kiralanması  anlamında da hizmet veriyoruz. Herkesin bütçesine göre özel dikim  yapabiliyoruz, kiralamada yapabiliyoruz. Elimizden geldiğince insanlarımıza halkımıza destek olmaya çalışıyoruz yardımcı olmaya çalışıyoruz.

SADECE GELİNLİK DEĞİL

Yapmış olduğunuz hizmet gerçekten çok güzel ve onlarca değişik modelde gelinlikleriniz, nişan kıyafetleriniz, abiye kıyafetleriniz, kaftanlarınızda  mevcut. Nesife Hanım peki gelecek anlamında hedefleriniz neler?

Necatibey Kız Meslek Lisesinden  mezun olduğumdan beri hep dikişle dikimle iç içeyim. Aşağı yukarı 5 seneden beri bunu işyeri anlamında  yürütüyorum ve güzel bir ivme yakalamış durumdayız. Elbette ömrümüz elverirse ileride ünlü bir modacı olmak isterim, bizim en öncelikli söylemek istediğim şey dürüst çalışmamız, fiyat anlamında da uygun yapmaya çalışıyoruz. 250 TL’ye  metresi olan dantelde var ,1000 TL’ye  olan metresi olan dantel de var tabii bu manada bizde değerli düğün sahiplerinin istekleri doğrultusunda ortaya en iyi en uygun ürünü çıkartmaya çalışıyoruz, sonuç itibarıyla İnşallah işte dediğim gibi hedeflerimize ulaşmak en öncelikli hedefimiz.

Çare Büyükşehir'de Çare Büyükşehir'de

KİRALAMA DA OLABİLİYOR

Her bütçeye her düğün sahibinin kapasitesine göre ürünler gelinlik olsun, nişan kıyafetleri olsun ,abiye kıyafetler olsun, özel kıyafetler, kaftanlar  olsun hizmet veriyoruz. Herkese herkesin gönlüne girmeye çalışıyoruz, ülkemizin durumu da belli ailelerde elbette işte Gelinlikleri  daha güzel olsun diye istiyor bu manada aileler bütçeleri çerçevesinde  ellerinden geldiğince en iyisini yaptırmak istiyorlar. Biz de burada kendilerine kolaylık sağlamaya çalışıyoruz alır ya da söylemiş olduğum gibi özel dikimlerin yanı sıra kiralık olarak kendi ürünlerimizden , gelinliklerimizden , nişanlık ve abiye kıyafetlerimizden  mevcut olanları  kiraya da verebiliyoruz elimizden geldiğince halkımıza kolaylık sağlamaya çalışıyoruz.

GELSİNLER  BİR ÇAYIMIZI İÇSİNLER

Nefise  Hanım tüm merak edilenleri sormaya çalıştık bilgi almaya çalıştık son olarak buradan Bursa ve ilçelerinde yaşayan düğünleri yaklaşan  halkımıza, düğün sahiplerine neler söylemek istersiniz?  Ne tür mesajlar vermek isterseniz?

1988 yılında Necatibey Kız Meslek Lisesi'nden mezun olduktan sonra hep bu meslek içerisindeyim bazı aralar haricinde. En iyi en güzeli en mükemmel modelleri ortaya çıkarmak için hizmet veriyoruz, bu manada halkımız  aşağıdaki iletişim numaralardan  bizlere ulaşabilirler. Mutlaka gelsinler almalarına gerek yok, bir çayımızı içsinler onlar için ne yapabiliriz isteklerini nasıl karşılayabiliriz hep birlikte oturur karar verebiliriz. Bu manada mutlaka bu uzun yılların tecrübesini ortaya koymuş olduğumuz işyerimizde kendilerini beklediğimizi belirtmek istiyorum. Bütün Bursalılara, hemşerilerime ,düğünsahiplerine  kolaylıklar diliyorum, esenlikler diliyorum. Diyerek sözlerini tamamladı.

 İletişim Bilgileri:

İntizam Mahallesi,

Altıparmak Caddesi,

 No:34 

Gsm:0 555 237 61 53

 Osmangazi/Bursa