ASLI YEŞİLYURT

Sinema salonlarında bu hafta 4’ü yerli 7 yeni yapım, film tutkunlarını bekliyor. İşte o filmler…

ÇÖZÜMLER KİTABI

çözümlerkitabı

Dram, komedi türünde vizyona giren film, yapımcılarıyla yaşadığı sorunların sonucunda filmini teyzesinin evinde bitirmek zorunda kalan yönetmen Marc’ın ilhamını geri getirme çabalarını konu alıyor.

HER ŞEY AŞK İÇİN

herşeyaşkiçin

Komedi türünde vizyona giren film, evlenme aşamasında olan Sedef ve Alper’in planlarının, Sedef’in dedesi tarafından engellenmesini konu alıyor. Alper’in bedelli askerlik yaptığını öğrenen emekli albay, 30 günlük askeri eğitim şartıyla bu evliliğe izin verecektir.  

ÖĞRETMEN

öğretmennn

Komedi türündeki film, koyu Fenerbahçeli bir öğretmenin Trabzon’a atanmasının ardından onun gözünden Trabzonspor-Fenerbahçe rekabetini konu alıyor.

İBİ: DOĞU EKSPRESİ’NİN GİZEMİ

ibidoğuekspresi

Animasyon türündeki film, Doğu Ekspresi ile Kars’a giden İbi’nin yolculuğunun, trenlerinin başka yere ışınlanmasıyla kötü bir masal kahramanının eline geçmesi sonucu engellenmesini konu alıyor.

SERÇENİN GÖZYAŞI

serçe

Bursa’nın fethi coşkuyla kutlandı Bursa’nın fethi coşkuyla kutlandı

Dram türünde vizyona giren film, kocası Mesut tarafından şiddete ve cinsel saldırıya uğrayan Emine’nin kocasında kaçmaya çalışırken yakalanmasını ve Mesut’u yanlışlıkla vurmasını konu alıyor. Kocasının durumunun kritik olmasıyla başı belaya giren Emine’nin davasını ünlü avukat Ayten Çetiner üstlenir.

TESTERE X

testerex

Gerilim, korku türündeki film serisi, en yeni filmiyle kendini hatırlatıyor. Filmin baş karakteri Jigsaw, kendi yöntemleriyle intikam almaya çalışıyor.

DOLUNAY KATİLLERİ

dolunaykatilleri

Dram türünde vizyona giren film, 1920’lerde gizemli koşullarda öldürülen Osage kabile üyelerini ve bu olayın bir FBI soruşturmasını başlatmasını konu alıyor.

Editör: Aslı Yeşilyurt