Taraf olmanın mantığını biliyormuyuz? Bence hayır… Neden mi? Koca sezon bitmiş, şampiyon takım son 20 dakikada kümede kalmış. Trabzon’da korku dolu 90 dakika görmüş gözler. Hala daha sağda solda ‘O mu gelecek, bu mu gidecek’ diye tartışıyoruz.

Arkadaşlar Ronaldo, Messi gelse ne yazar Allah aşkına!

İçinde bulunduğumuz durumun farkındamısınız?

Bu dönemde bol bol futbolcu ismi geçiyor. Bunlardan 5 tanesini alsak bünyeye; eder sana 20 milyon… Kasada ne kadar var? Allah aşkına artık mantıklı düşünme zamanı. İstifa eden yok; yönetim 5 kişi uğraşıp duruyor.

‘Yalnız kaldım’ diyor ya hani başkan. Gerçekten yalnız kalmış buna inanın. Tabi ki kötü yönetim var ortada. İş bilmezlik, beceriksiz profesyoneller, kulüp için canla başla uğraşan insanların işten çıkarılması da cabası. Ne olacak şimdi?

Önümüzdeki senelerde eğerki gerçek anlamda çöküş yaşamak istemiyorsak hiç boşuna hayaller kurmayalım. Bırakalım yeni gelen hoca işini yapsın, biz de işimizi… Yönetime yüklenelim hep beraber, hesap soralım, ancak onun dışında şehrin dinamiklerine de bir el atalım. Kaç kişi destek veriyor bu takıma? Kaç sanayici iş adamı takımın arkasında? Yönetim kuruluna bir bakın isterseniz, kaçı sanayici?

Dost ortamında konuştuğumuz eski yöneticiler, sanayiciler, iş adamları ne diyor biliyormusunuz? Destek verip ne yapacağım, ben yiyemedim ‘Al sen ye’ mi diyeceğim. Ne kadar acı bir kelime değilmi?

Ama ne yazık ki bunun sorumlusu bizleriz. Bizler baskı kuramazsak, şehri ayaklandıramazsak daha nice kötü sezonlar geçiririz. İşte taraf olmak burada değer kazanıyor. Taraf isek eğer elimizi taşın altına koyacağız. Tribün liderleri ve taraftarlar organize bir şekilde hareket edip acilen bu işe el atılmalı.

Ali Yazır’ın çok çok güzel bir önerisi oldu:‘Her 1 Haziran Bursaspor günü ilan edilsin ve Bursa’daki iş yerleri personeline birer adet atkı yada şapka hediye etsin.’ Bunu başarmak demek kasaya 5 milyonu sokmak demek. Geçtiğimiz senelerde bunların örnekleri var. Onun formasını da sen al kampanyası gibi, ancak şuda bir gerçek tuğla kampanyası gibi olmaması lazım.Paralar toplanıp tuğlalar yalan olmasın. Hadi şimdi birlik zamanı; görelim kim daha Bursasporlu! Canla başla çabalayalım. Birlikte olursak bu takım uçar, o zaman Ronaldo da gelir Messide…