Bursaspor, Adana’da oynadığı kupa maçında kazandı ancak asıl kaybeden bizler olduk.

Şimdi diyeceksiniz ‘Neyi kaybettik’ diye: Gençliğimizi, oyuncularımızı ve en önemlisi duruşumuzu. Genç oyuncular kupa maçında ilk yarıda 2-0 önde olan takımda, ikinci yarıda forma şansı bulamayınca acaba ne düşünmüştür?

Binbir bahane ile al getir oyuncuyu; Fenerbahçe, Altınordu gibi takımların elinden kap Bursa’ya getir. Daha sonra sana muhalefet yapan isimler çıksın onun getirdiği oyuncuları oynatma hocam desin. Sonra senin suçun günahın yokken bir anda istenmeyen adam ilan edil. Delarge gibi, Ozan Can gibi, hatta ve hatta Pascal gibi… Bu oyuncular bu takımda forma giymek için ne yapmalı? Şimdi sen gel kupa maçında bile oynatılmayan bu gence “Burası senin evin, kal burada” de…

Sinan Bakış’a küfür ediyorlar ya hani, ben ona da karşıyım kardeşim! O senin futbolcun ve daha gencecik. Kubilay, Sinan, Furkan, Ozan Can gibi oyuncuları çok ararız biz. Çok bilmişler şimdi onlar da topçumu diyecektir. Sinan Bakış’ın defans oyuncusu olduğuna inanan sen, onların topçu olduğuna mı inanmıyorsun?

Bana anlatma hemşerim sen! Sinan Bakış defansta oynarsa fayda sağlamaz, Faty defans oynarsa batırır… Bunlar alenen ortada. Forvet adamının defansta işi ne? Sonra adam hata yapınca bas küfrü… Olmaz, bu bize yakışmaz!