Hazırlık kampının tarihi yaklaşıyor. Sosyal medya yıkılıyor ‘Transfer’ diye, ancak öyle bir hal aldı ki bu durum, camiada sanırsın herkes teknik direktör.

Bırakalım işini bilenler yapsın ve bu alanda uzmanlaşmış insanlara bırakın topu. Ona bu teklif çok, buna bu para fazla, bunlar yaşlı. Yahu arkadaş sen değil misin çilek isteyen? Al o zaman sana çilek Sagna. Olmadı mı? Gyan için ikiye bölündük iki günde. Gelsin, gelmesin diye… Peki, arkadaş bu adam transfer yapsın mı? Yapmasın mı? Gyan’ı almaya kalktılar, ‘Vay efendim çok para… Yaşı geçmiş, iş yapamaz’ dediniz. Almadı vaz geçildi…

Kayserispor aldı oyuncuyu… Yine aynı bilirkişiler bu sefer ‘Bir Kayseri kadar olamadınız’ dedi. Sosyal medyada belden yukarı cümle kuran yok, biraz edep arkadaşlar.

Koskoca Bursaspor’un başkanı bu adam. Tamam, izlediği politika veya yanlış hamleler sizi memnun etmez. Geçen sene oynanan futbol ve durum beni de memnun etmedi ki her seferinde ‘istifa’ diye yazdım zaten. Fakat bir camiayı temsil eden birisine, özellikle bu camia Bursaspor’sa, yanlış anlamayın da kimse küfür edemez.

Yazık günah aile ve şeref denilen bir olgu var. Ben başkanın yerinde olsam giderim sokarım kulübü 200 trilyon borca; alırım oradan iki kilo çilek ‘Al sana transfer’ derim; getiririm 3 tane yıldız. Sonra ne olacak biliyor musun? 5 seneye kalmaz kümeye, ardından amatöre kadar devam eden bir serüven. Hiç mi akıllanmazsınız!

Allah’tan işi bilen adamlar bu tribünlere ağabeylik ve liderlik yapıyor; yoksa sosyal medya kahramanlarına kalsa bu kulüp… Benim oğlum göremez bir daha şampiyonluk falan.

Bundan sonra bırakalım işi uzmanlarına ve bakalım bu sene nasıl geçecek. İllaki birileri ders çıkarmıştır, bu kulüp üzerinden rant sağlayamayacaklar. Tribünü bilen yönetsin, diyoruz her zaman ve nitekim camia olarak bu konuda şanslıyız; çünkü Türkiye’nin en büyük tribününe sahibiz.

Bu sene eğer ki o tribünlerde birlik sağlanırsa sezon sonu hepimiz Avrupa için pasaport vizeliyor oluruz merak etmeyin. Ben bu camiaya güveniyorum, en azından bu sezon sizde güvenmeyi deneyin…

Aksi halde durum vahim!