Bursaspor’da yeni sezon aslında sancılı başladı diyebiliriz. Fakat sahaya yansıyan futbol daha bir günlük transferlerle umut saçtı. Bana kalırsa her zaman söylediğim gibi bu Timsah ısırır.

Ancak biz taraftar olarak birlik beraberlik içerisinde bir sezona start verirsekki tribünler üzerine düşeni yapmaya devam ediyor. Şimdi gerçekten bir olma, birlik olma vakti. Sahamızda bize ters gelen rakibe karşı; yani Akhisar’a karşı oynayacağız… Bu maçtan mutlak 3 puan çıkarmamız lazım. Hatta Galatasaray, Fenerbahçe ve Beşiktaş maçlarından bile önemli bu karşılaşma bizim için. Geçen sene bıraktığımız puanları toplamamız gerekiyor.

Önümüzde iki kolay rakip var Akhisar ve Malatya… Alınacak 6 puan ve daha sonrasında sahamızda 40.000 taraftar önünde ağırlayacağımız Galatasaray!Bu sınav öncesinde full moral ile çıkmak önemli. 3’te 3 bize hedeflerimiz doğrultusunda yeterli olacaktır.

9 Puan demek daha sonrasında deplasman ve iç saha maçlarında ciddi puan avına çıkmamıza sebep olacaktır. Taraftar ve takım bütünleştiğinde sezon sonu herkes pasaportları hazırlar demedi demeyin. Ancak bunu başarmak tamamen taraftarın elinde dediğimiz gibi; Trabzon deplasmanındaki görüntüyü verebilirsek o zaman başarı kilidi açılacaktır.

Gerçi taraftar şuanda üzerine düşeni fazlasıyla yapıyor. Dernek yapılanmasıyla geri dönen Teksas şimdi daha sağlam ve daha emin adımlarla ilerliyor. Recep Kurtuluş (Darko) ve Mehmet Güzelsöz önderliğinde hareket eden dernek faaliyete başladı bile. İşte bu bütünleşmedir!.. Bu sene bizi başarıya ulaştıracak olan el ele olmamız. Az sabır beyler, az sabır. Gelecek tekrardan güzel günler.