Özkan YLIDIRIM/Gökhan GÜNDOĞDU

İsterseniz şimdi siz okuyucularımıza  biraz bu her şeyin para olmadığını sadece konuşarak değil hayata geçirerek bizlere yaşatmış olan  Lider Vinç’i tanıyalım.

SEKTÖRÜNDE GÜVENİN ADRESİ..

Lider Vinç ve Platform  Sepetli Vinç Bursa'da Vinç kiralama, Sepet Kiralama, Platform Kiralama ve Forklift Kiralama hizmetleri vermektedir.
Firma sektöründe edinmiş olduğu tecrübe, deneyim ve birikimi sonucunda hizmet kalitesini her geçen gün daha da yükselterek en ekonomik ve kaliteli hizmeti sizlere sunmaktadır.
En zor şartlarda bile çalışmalarımızı, karşılıklı hoşgörü ve güveni esaslarına dayanarak müşteri memnuniyetini her zaman ön planda tutmaktadır.

BİNALİ  MUHTAR  HER ZAMAN GÖREV BAŞINDA..

Bursa’da 2023’ün son, 2024’ün ilk bebekleri dünyaya geldi Bursa’da 2023’ün son, 2024’ün ilk bebekleri dünyaya geldi

Lider PLATFORM Sepetli Vinç ; Bursa ve ilçelerinde  "Kiralık Vinç", "Kiralık Sepet" "Kiralık Platform" ve "Kiralık Forklift" hizmetleriyle çalışmalarını sürdürmektedir.

Dürüst ve güvenli bir hizmet vermek firma için olmazsa olmazdır.

Çünkü; Lider PLATFORM olarak müşteri memnuniyetinin  en büyük kazanç olduğuna inanmaktadır.

HER ŞEY PARA DEĞİLDİR

Bursa Lider Vinç deneyimli kadrosuyla, Bursa'nın tüm ilçelerinde Profesyonel Vinç Kiralama hizmeti sunmaktadır. Bursa Lider Platform, Vinç Kiralama hizmetiyle sizlere her zaman yerinde ve zamanında hizmet sunmaktayız. Vinçlerimizi kiralama yaparken dikkat ettiğimiz en önemli konu sizlere alanında uzman kişiler ile hizmet vermektedir. Vinçlerini  en uygun fiyatlar ile sizlere sunmakta. Her zaman kaliteli ve yerinde hizmet sunmak amacıyla elinden gelenin en iyisini yapmaya çalışmaktadır. Bursa Lider Platform Vinç alanında uzman ekibi ve sorunsuz hizmet anlayışıyla sizlere hizmet vermektedir. Bursa Lider Vinç deneyimli kadrosuyla, Bursa'nın tüm ilçelerinde Profesyonel Platform Kiralama hizmeti sunmaktadır.

KAMU YARARINA SOSYAL PROJELERDE VARIZ..

Personelinizi yüksek Metrajlarda Endişe İçinde Kalmadan, güven İçinde çalıştırmak istiyorsanız, onlara bazı olanaklar ve rahatça çalışabilecekleri Bir  ortam  sunmanız Gerekmektedir. Firma deneyimli kadrosu, eksiksiz donanımı ve platformlarıyla bu güveni en üst düzeye çıkartarak hizmet vermektedir.
Yüksek binaların temizlik çalışmalarında , boya işlerinde , elektrik sistemlerinde, tersanelerin çalışma sahaları , gemi boyama ve raspa işlerinde kullanılmak üzere veya isteğinize göre özel işlerinizde kullanmak amacıyla sepetli ve çeşitli platformlarla  hizmetinizdedir.

Firmanın misyonu;

Bursa Lider Platform olarak misyonumuz; başlanan her projeyi zamanında, en üst düzey tekniklerle projesine tam uyumlu, istenen kalitede ve bütçe sınırları içinde eksiksiz tamamlamayı, tüm süreçlerde, müşterinin ihtiyaç ve beklentilerini tam olarak karşılayan bir anlayış içinde güvenilir ve aranan firma olmayı, maliyetleri düşürmek ve karlılığı arttırmak için teknolojik gelişmeleri yakından takip etmeyi ve uygulamayı, kalite sistemleri çerçevesinde tüm çalışanların daha yetkin ve yeteneklerini en üst seviye de kullanabilen kişiler haline gelmeleri için ekip çalışmasına önem vererek kalite düzeyini sürekli yükseltmektir.

 AKLA GELEN İLK FİRMA OLMAK ÇOK ÖNEMLİ..

Firmanın vizyonu;

Bursa Lider Platform olarak vizyonumuz başta Bursa olmak üzere tüm Türkiye'de Kiralık Sepetli Vinç denildiğinde akla gelen lider firmalar arasında olmaktır.

DUYARLI DAVRANIŞLARINDAN ÖTÜRÜ SONSUZ TEŞEKKÜRLER..

Bu sorumlu davranışı dolayısıyla bizler  gazete , ayrıca Panayır Mahallesi Muhtarı Binali Taş olarak İbrahim Aydın yönetimindeki  Lider Vinç ve Platform’a  teşekkürlerimizi iletmiş olduğumuz gibi Şirketin Operatörleri  Mustafa Kır ve Talha Aydın'a da ayrıca vermiş oldukları  emeklerden ötürü teşekkür ediyoruz. Lider vinç ve platform’un bu güzel davranışının bütün şirketlere ,kurumlara da ayrıca örnek teşkil etmesini temenni etmek istiyorum..

BİLGİLER

 Alaşar Mah. 4.Ata Sok. No:17 Osmangazi / BURSA

@ [email protected]

 0532 288 15 61

 0537 505 98 94