ASLI YEŞİLYURT

Kış mevsimi yaklaşırken birçok insan kış tatilini nerede geçireceklerini düşünüyor. Eğer hala kış tatiliniz için rota oluşturamadıysanız bu haber sizin için…

BURSA / ULUDAĞ

image-19

Kış tatili denildiğinde en çok akla gelen lokasyonlardan biri olan Uludağ, kayak imkanı bulunan şehirler arasında. Şömineli bir mekanda kar yağışını izlemek ise tarif edilemez bir manzara. Uludağ’da ister kayak yapabilir, ister kar motoru kullanabilirsiniz.

ERZURUM / PALANDÖKEN

20171130141619434_20161214102559137_Palandoken

Şampuan kullanırken bu hataları yapmayın Şampuan kullanırken bu hataları yapmayın

Kış boyunca kış tatili isteyenlerin en çok tercih ettikleri yerlerden biri olan Palandöken, kış boyunca pek çok yerli ve yabancı turist ağırlıyor. Karın tadını çıkarmak ve doyasıya eğlenmek için Palandöken’i tercih edebilirsiniz.

KARABÜK / SAFRANBOLU

0852KARABUKSAFRANBOLUHAZELTHOMPSON12_07_2013_20170328155929033

Kendisine has atmosferiyle ve kültürüyle kendine hayran bırakan Safranbolu, UNESCO Dünya Kültür Mirasları’ndan olmasıyla da görülmesi gereken yerlerin arasında bulunuyor.

BOLU / YEDİGÖLLER

BbWUprjCMAAcyNZ

Büyük şehirlerden kaçış için bir adres olan Yedigöller, sakinliği ve güzelliğiyle herkesi büyülüyor. Yedigöller’de bungalov ev tutabilir, sessiz atmosferin keyfini çıkarabilirsiniz.

NEVŞEHİR / KAPADOKYA

kapadokya-kisin-balon-turu-fiyatlari

Hem kışın hem yazın tercih edilen Kapadokya, kışın beyaz örtüyü üzerine sererek sizi büyülüyor. Uludağ’da olduğu gibi Kapadokya’da da şömine ve kar yağışı manzarasının keyfini çıkarabilirsiniz.

KAYSERİ / ERCİYES

erciyes-dagi-3

Kayak yapmak için iyi parkurlar arayanlardan iseniz Erciyes sizin için biçilmiş kaftan olacaktır. Kayseri’de tatile gittiğinizde mutlaka sucuk ve pastırma lezzetlerini de denemelisiniz.

Editör: Aslı Yeşilyurt